Вівторок, 23.04.2024, 11:02















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Березень » 6 » Декада зарубіжної літератури у Глибоцькій гімназії
15:42
Декада зарубіжної літератури у Глибоцькій гімназії

Світ дивовижний вас вітає!

Всіх тих,хто вдумливо читає,

І тих, хто любить мандрувати

Та прагне більше пізнавати,

Долати знань високі мури

Вас кличе світ літератури!

    З 18 лютоо по 1 березня 2019 року у Глибоцькій гімназії проходила декада зарубіжної зарубіжної літератури. У рамках предметної декади було заплановано ряд заходів, метою яких стало: поглибити знання школярів про зарубіжних письменників, викликати в учнів інтерес до читання, організувати пошукову і самостійну роботи учнів за вивченими темами.

Упродовж двох тижнів гімназисти демонстрували творчі здібності. ерудицію, брали активну участь у різних конкурсах та вікторинах. Під час проведення таких заходів учні дізнались багато цікавого про життя і творчість письменників, збагатили свої знання про кращі твори світової літератури.

Школярі разом з учителями зарубіжної літератури підготували виставку висловів відомих людей про користь читання, яка щоденно збирала поціновувачів літератури.

Учні 9а класу провели гру- подорож «Казковий потяг» для учнів 1-х класів.

Гра «Перлинки літературної скарбнички» була проведена для 5-8 класів.

Конкурс малюнків «Ілюстратори книг» захопив школярів 5-9класів.

Школярі мали можливість взяти участь у анкетуванні «Який ти казковий персонаж» (5-9 клас) та у заочній вікторині «Казка йде у гості» (5-7 класи).

Особливо захопили гімназистів серія літературних квестів . Квестова гра – це командна гра на швидкість мислення та пересування. Під час руху команда вирішує логічні задачі, виконує пошук на місцевості, складає оптимальний маршрут пересування, шукає оригінальні рішення та підказки. По завершенню чергового завдання команди переходять до виконання наступного. Перемагає команда, що виконала усі завдання найшвидше.

Вірте в себе! Вірте в свої здібності! Без скромної, але розумної впевненості у своїх силах, ви не зможете бути успішним чи щасливим.

Норман Вінсент Піл

 

Саме ці слова стали епіграфом до квестової гри «Магічний світ літератури» для учнів 6б класу. Три команди «Ліниві діти», «Барвінок» , « Інциндент» легко здолали 8 станцій літературного квесту : «Портрет» , «Ребус» , «Міркувалки» , «Хмарка» , «Філворд», «Вислови», «Логотип» , «Колаж» і прийшли до фінішу з маршрутними листами , в яких координатори квесту – учні 11 класу – виставили високі бали за виконання різноманітних творчих , цікавих завдань!

Можливість знову перегорнути сторінки вивчених творів мали також учні 7а класу , відправившись у квест-подорож «Лабіринтами зарубіжної літератури».

Квест-мандрівка передбачала вісім станцій: «Впізнай письменника», «Теоретична » , «Жанрова » , «Поетична » , «Скринька знахідок » , «Розсели героїв» , «Мистецька » , «Всесвітня бібліотека». На станціях працювали координатори квесту - розумні та надзвичайно вдповідальні учні 9а класу. Три команди веселих , кмітливих , креативних учнів 7а класу також впевнено долали станції квесту, виконували цікаві завдання і наближалися до фінішу.

8а клас також спробував свої сили у квесті «Лабіринтами літературних епох». Учасникам гри стали в пригоді їхні знання творів та теорії літератури, а також логіка, витримка та бажання перемогти. Три команди-квестори «Просто 3» , «Адекват» «Ze Best»! - класні , сучасні, креативні , багато знають, люблять вчитися, люблять все нове та цікаве! Результат квесту наполовину залежить від підготовки команд-учасниць, ще на 25% від їх бойового настрою та зібраності, але не останню роль відіграє і її величність фортуна! Приємно , що вона була прихильною до команд-квесторів в однаковій мірі. За правильністю і чесністю квесту стежила підготовлена відповідальна група учнів - координаторів , які працювали на десяти станціях квесту : «Ми родом із дитинства» , «Це ми читали» , «Брати наші молодші » , «Подорож у минуле » , «Повернення на батьківщину» , «Кросвордна» , «Знайомі незнайомці » , «Ім’я їй - жінка» , «Всяка всячина» , «Мультимедійна».

Квест- це круто! Такі слова повторювали розумні, кмітливі, талановиті учні 5б класу , завершуючи квестовий літературний марафон квестом «Під вітрилами надії в океані Життя» . Азарт роботи у команді, можливість продемонструвати та використати здобуті знання , щирі емоції - це, безперечно, дуже КРУТО!

Учні 7б класу підготували та провели цікаву літературно-музичну композицію « Муз жаданих квітка », де читали вірші зарубіжних письменників про квіти.

 

Переглядів: 398 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024