Субота, 20.04.2024, 06:44















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Квітень » 28 » День пам'яті трагедії на Чорнобильській АЕС.
12:04
День пам'яті трагедії на Чорнобильській АЕС.

      26 квітня 1986 року сталася найбільша техногенна аварія в історії людства - вибухнув четвертий реактор Чорнобильської АЕС. 

Минають десятиріччя, а чорний день Чорнобильської трагедії ще довго хвилюватиме людей – і тих, кого він зачепив своїм недобрим крилом, і тих, хто народився недалеко від скривдженої землі. Цей день завжди об’єднуватиме всіх, тих хто живе на Землі, - одним спогадом, однією печаллю, однією надією.  

З нагоди вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та увічнення пам’яті жертв техногенної катастрофи в  Купському  НВК  №2  було організовано і проведено низку заходів.

25 квітня було підготовлено і проведено загальношкільну лінійку – реквієм  «Дзвони пам’яті», на якій діти  мали змогу відчути і пережити разом з ліквідаторами аварії перші дні техногенної катастрофи 26 квітня – 10 травня 1986 року. На лінійці було згадано  учасників, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та вшановано пам’ять тих, хто віддав своє життя, хвилиною мовчання.

Учні 6-го класу знайомляться з біографіями учасників ліквідації аварії на Чорнобильській атомній електростанції - Кібенка Віктора Миколайовича та Правика Володимира Павловича, яким було присвоєно звання Героїв Радянського Союзу (посмертно).

Восьмикласники переглянули презентацію та  фільм про Героїв Чорнобильської АЕС, які перші прийняли на себе нестримний вогонь пошкодженого реактора (перегляд організувала: Унгурян  І.М. – вчитель  географії).

Виставка матеріалів у шкільній бібліотеці про аварію на Чорнобильській АЕС (підготовила: Нікорич  О.П., шкільний бібліотекар).

Протягом тижня учні мають змогу ознайомитися із матеріалами про Чорнобильську катастрофу, які представлені у шкільному холі (матеріал підготував: Богданюк  Ю.В, вчитель біології та екології).

Всі заходи, що були проведені у Купському  НВК  №2, були спрямовані на те, щоб учні змогли осмислити та усвідомити масштаби трагічних подій 26 квітня 1986 року, виховувати у дітей глибоку повагу до людей, які віддали своє життя і здоров’я в ім’я майбутнього людства, почуття відповідальності перед наступним поколінням.

Заступник  директора  з  ВР         Унгурян  І.М.

Переглядів: 563 | Додав: Ulia_RMC | Теги: День пам'яті трагедії на Чорнобильс | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024