П'ятниця, 26.04.2024, 18:54















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 10
Гостей: 10
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Березень » 30 » Фахова майстерність вчителя початкових класів
11:16
Фахова майстерність вчителя початкових класів

  З 27.03.2017р. – по 30.03.2017р. на базі РМЦ відбувся Тиждень педагогічної майстерності вчителів початкових класів шкіл з румунською мовою навчання з таких проблем-  тисни тут.

Відкрила Тиждень педмайстерності завідувач РМЦ О. С. Намака, яка зауважала, що педагогічна майстерність - це високе мистецтво виховання і навчання, що постійно вдосконалюється, доступне кожному педагогу, який працює за покликанням і любить дітей. Також Олеся Сидорівна розкрила сутність та рівні педагогічної майстерності, запропонувала модель педагогічної майстерності та шляхи особистості до вершин професіоналізму, ознайомила з нетрадиційні форми науково-методичної роботи. Олеся Сидорівна свій виступ закінчила словами : «Творчий вчитель повинен бути: Мудрим, як Ярослав Мудрий; Фанатичним, як Лобановський; Всестороннім, як Ломоносов; Дипломатичним, як Винниченко; Артистим, як Станіславський; Професіоналом, як Сухомлинський».


Робота Тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів - це вернісаж педагогічних сюжетів, де вчителі української мови ознайомились з кращими зразками педагогічного досвіду (Ватаманюк Т. П., Петрович Т. Р., Оленюк В. О.,Божеску О. В., Савчук Л. Т.), майстер- класів - (Баш Р. В., Шапка О. І., Цугуй Р. В., Попеску М. Г. ,Опаїць М. Г.), презентації з досвіду роботи з проблеми «Сучасний урок з погляду забезпечення розвитку пізнавальних інтересів учнів»презентували :Зегря Т. С.,Фретеучан Л. Г.Божеску А. Ч.), методичних лабораторій (Коркодел В. В., Кімчинська М. І., Унгурян М. І.).

Учасники Тижня педагогічної майстерності в ході засідання «Самоосвіта - один із шляхів підвищення професійної майстерності» теоретично обґрунтували роль самоосвіти вчителя у його педагогічній діяльності.  З упевненістю можна стверджувати, що більшість педагогів на високому рівні володіє сучасними освітніми методиками і технологіями, активно використовує і поширює їх у професійному середовищі.

Тиждень педагогічної майстерності закінчився, але продовжуватиметься праця вчителів, які пробуджують творчість і пізнання, підтримують інтерес та бажання вчитися.

Методист РМЦ Леонтій Е. М.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 588 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024