Середа, 24.04.2024, 21:42















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Вересень » 1 » Глибоцький район відзначає День Знань
12:05
Глибоцький район відзначає День Знань

    Теплий вересень покликав нас мелодійним калиновим дзвінком і сповістив про початок нового 2017 / 2018 навчального року.

До великої дружньої шкільної родини цьогоріч приєдналося більше 1000 наймолодших школярів – першокласників.

В загальноосвітніх закладах району відбулися святкові лінійки, присвячені Дню знань.

На лінійці у Чагорській ЗОШ були присутні вельмишановні гості: настоятель церкви Блага Петро, заступник голови РДА Гуменний Віталій Васильович, голова села Коблюк Георгій Степанович, голова батьківського комітету Флюндра Тетяна.

Святковий захід з нагоди Дня знань в Глибоцькій гімназії відбувся за участі Лупуляка І.К. – заступника голови РДА; Шмідта М. Д.- керуючого справами районної ради та Крючко А. Г.- начальника відділу Глибоцької ОТГ. Гості побажали учням, педагогам та батькам здоров’я, відповідальності, наснаги, щоб плідна праця учнів та вчителів прославляли освіту України.

Традиційно на свято до Коровійської ЗОШ завітало багато гостей : батьки, родичі, друзі школярів, а також почесний гість – голова Коровійської сільської ради Продан Юрій Михайлович, яий прийшов не з пустими руками і подарував школі футбольні м’ячі, закликаючи учнів до здорового способу життя. На святі також була присутня заступник начальника управління освіти Цуркан Інна Юріївна, яка привітала всіх зі стартом нового навчального року і вручила директору школи Ользі Георгіївні Лупуляк сертифікат, який засвідчує, що Коровійська школа є навчальним закладом, що плекає юну інтелектуальну еліту району, а також подарунок – принтер. 

Гостями свята Грушівського НВК були– юрист Волоцької ОТГ Пентелейчук Дмитро та священик православної церкви святих апостолів Петра і Павла – Дмитро Токар, які подякували адміністрації, педагогічному та учнівському колективам за високі досягнення у навчанні.

Привітати з Днем знань – справжнім усенародним святом мудрості, доброти й людяності учнів Глибоцького ліцею завітала шановна Палійчук Оксана Михайлівнадиректор Департаменту освіти і науки Чернівецької державної адміністрації, яка побажала всім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. А вчителям – зберегти дитячу спрагу знань, юнацьку допитливість розуму й зрілість міркувань! А наполегливість та Боже благословення стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини!
 
Також учнів та педагогічний колектив привітали з початком навчального року шановні гості: Сторожук Олена Троянівна - начальник загально-організаційного відділу районної ради, Ванзуряк Григорій Степанович – голова Глибоцької селищної об’єднаної територіальної громади, Барарюк Василь Іванович – начальник управління освіти Глибоцької РДА, Митранюк Ігор Михайлович - голова Ради ліцею.

Дружню шкільну родину Турятського НВК завітали привітати почесні гості: Тиміш Г.І. - народний депутат Верховної ради України, Панчук П.В. - голова Глибоцької районної ради, Євсєєва Е. В. - помічник народного депутата Верховної ради України Амельченка В.В., сільський голова Дуткович І.М., ветерани педагогічної праці. Гості привітали учнів з початком навчального року і подарували школі цінні подарунки: 4 ноутбуки і 2 потужні принтери (Тиміш Г.І.), від радикальної партії О.Ляшка перераховано 604 тис. грн. на заміну покрівлі спортзалу та садка, а сільською радою закуплено військово-спортивну форму.

Святковий захід з нагоди Дня знань в Молодійській  ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся за участі голови Чернівецької обласної ради  Мунтяна Івана Миколайовича, першого заступника голови Глибоцької районної адміністрації Коломійця Віталія Кириловича, голови Молодійської сільської ради Онуфрійчука Дмитра Васильовича, які привітали з Днем знань усіх учасників навчально-виховного процесу.

З привітанням до учнів Волоківської ЗОШ звернувся начальник пенсійного фонду України в Глибоцькому районі Крецу І.П.

В гості до учнів Карапчівського ліцею завітали Бойко С. І.- голова районної організації ветеранів; Cкутарь Н. А.- голова сільської ради.

Свято Першого дзвоника у загальноосвітніх закладах району цьогоріч пройшло під гаслом єдності, злагоди і миру.

Згадали і тих, чия відвага і мужність подарувала нам змогу вчасно розпочати новий навчальний рік і запросити дітей у світлі відремонтовані просторі класи. Хвилиною мовчання вшанували школярі, батьки, вчителі та всі гості пам'ять про героїв Майдану, Небесної сотні і тих, хто, на жаль, не повернувся додому, проте ціною власного життя боронив честь і волю України.

Сподіваємось і віримо, що новий навчальний рік стане початком усього нового: нових перемог і злетів, досягнень та успіхів, нового життя! Нехай тепла і лагідна осінь принесе добробут і злагоду в кожну родину! Миру і спокою усій нашій країні!

 

 

 

 

 

Переглядів: 711 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024