П'ятниця, 29.03.2024, 00:05















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Грудень » 27 » Інформатика – наука майбутнього
10:01
Інформатика – наука майбутнього

     Кожен навчальний предмет має величезний потенціал і здатен вплинути на формування успішної особистості. Серед них – ІНФОРМАТИКА, що має у своєму арсеналі потужний засіб — нові інформаційні технології. Вони відкривають учням доступ до нетрадиційних джерел інформації, підвищують ефективність самостійної роботи, дають цілком нові можливості для творчості. Саме тому декада інформатики завжди користується популярністю в учнів нашої школи.
Екскурсії для дітей – це завжди мандрівка з користю. В рамках декади інформатики 5-В клас  Глибоцької гімназії разом з вчителем Дмитрашко О.В. завітали до комп'ютерного сервіс-маркету "DAKS". Учні були ознайомлені з процесом створення об'ємних моделей за допомогою 3D-принтера та іншими новинками у мультимедійному світі.
Серед учнів початкових класів вчителем інформатики Дудка О.О. був проведений конкурс малюнків «Комп’ютер – мій помічник». Учні із задоволенням взяли участь у конкурсі, за найкращі малюнки були нагородженні почесними грамотами.
Вчитель Грижюк Н.М. провела з учнями майстер-клас «Яскраві комп’ютерні диски». Творчі люди давно винайшли величезну кількість варіантів красивих виробів з дисків для дітей та дорослих, тому учні мали змогу відтворити їх ідеї, а також придумати свої власні.
Учні 9-х класів працювали над створенням буклетів на тему «Безпечний інтернет». У наш час потрібно велику увагу приділяти темі безпечного користування інтернетом. Були визначені переможці конкурсу буклетів та нагородженні грамотами.
Учні 6-х класів під керівництвом вчителів Дмитрашко О.В. та Білоус І.В. працювали над створення новорічного макету картинки GOOGLE. Завдання було дуже цікавим, учні проявили свої здібності та креативність.
Щорічне проведення предметного тижня інформатики вносить різноманітність у шкільне життя та розвиває творчі й інтелектуальні здібності дітей, інтерес до вивчення інформатики, самостійність та наполегливість.

Переглядів: 287 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024