Четвер, 25.04.2024, 16:46















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Травень » 7 » «Крок до зірок»
11:36
«Крок до зірок»

…Талант дитини – невичерпне цілюще джерело.

Пийте з нього і лікуйте свої  душі і серця…

     Мистецтво – це живе невичерпне джерело натхнення, яке дозволяє відкрити для дитини двері у світ краси, любові і добра. Завдяки музиці, пісні, танцю, поезії внутрішній світ дитини розвивається у гармонії з оточуючим середовищем.

    З метою виявлення талановитих і обдарованих дітей дошкільного віку, сприяння їх подальшого творчого розвитку 6 травня у  актовій  залі Глибоцького ліцею відбувся фестиваль дитячого виконавського мистецтва «Крок до зірок» .  Всього на фестиваль завітало 110 дошкільнят із 15 ДНЗ та  НВК району. Це вихованці Глибоцького, Молодійського,  Камянського, Тереблеченського, Волоцького, Чагорського, Валякузьминського, Просіцького, Йорданештського, Карапчівського, Черепковецького, Луківецького ДНЗ, Грушівського, Петричанського та КупськогоНВК.

     Концертні номери бурхливим водоспадом полилися зі сцени. І справді, на цьому святі пісня лунала дзвінко, адже всі діти співали щиро і натхненно, найбільш яскравими виступами у вокальному жанрі стали – соло  Мар’яни Когут (Глибоцький ДНЗ), яка виконала «Пісню про мир» та   Анастасії Головач  (Грушівський НВК) з піснею про маму.

   Артистичні здібності проявили діти і в оригінальному жанрі: художнє читання (Молодійський, Чагорський ДНЗ), театральне дійство (Черепковецький ДНЗ).

    Привернули увагу глядачів маленькі музиканти з Валякузьминського ДНЗ, які виконали класичні твори «Турецьке рондо» В.А.Моцарта та «Грайливу польку» А.Філіпенка.

   Барвистим вінком з веселих мелодій, яскравих костюмів і вправних «дитячих па» стали на святі хореографічні композиції: «Наша Батьківщина – єдина Україна» (Луковецький ДНЗ), «Феєрія джунглів» (Купський НВК), «Калинонька» (Молодійський ДНЗ), «Танець квітів» (Карапчівський ДНЗ), «Циганський танок» (Просіцький ДНЗ), румунський народний танець «Коаса» (Йорданештський ДНЗ), «Ми маленькі козачата» (Глибоцький ДНЗ).

   На завершення фестивалю зі словами привітань до присутніх звернулася головний спеціаліст Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Дорогова Ельвіра Геннадіївна, яка побажала  всім учасникам подальших творчих успіхів.

    Всі  учасники були нагороджені дипломами  управління освіти та солодкими подарунками.

 Фестиваль став яскравим святом дитинства. Нехай же цей фестиваль, як і всі хороші починання, стане доброю традицією!

 

 

Переглядів: 876 | Додав: Ulia_RMC | Теги: «Крок до зірок» | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024