П'ятниця, 26.04.2024, 02:51















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 7
Гостей: 7
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Грудень » 20 » Люблять діти Миколая,шану кожен віддає.
09:53
Люблять діти Миколая,шану кожен віддає.

    День Святого Миколая – це день вшанування памяті Великого Чудотворця, який за своє життя став символом милосердя та жертовної любові, він став святим за благородні вчинки та гідне, праведне життя. Саме в цей день здійснюються найзаповітніші дитячі мрії, добрі справи і задуми.

Для дітей Святий Миколай – це не лише добродій з мішком подарунків на плечах, але й наставник, який вчить діток бути добрими, милосердними. За свій послух та добрі справи дітлахи отримують солодощі та подарунки, а магія цього свята зберігається у серці кожного назавжди.

Вже стало гарною традицією у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ступенів проводити свято День Святого Миколая, адже віра у диво, звершуване Святим вчить нас відповідати добром на добро, допомагати бідним, не ображати нікого.

Ведучі свята розповіли про життя Святого Миколая, традиції проведення одного з найулюбленіших свят кожної дитини. Під час заходу виконувалися пісні про Святого Чудотворця, а пісня Ой хто, хто Миколая любить ще довго лунала на вустах щасливих дітей. Також на святі виконувалися вірші, театралізована вистава із ангелами Господніми, Святим Миколаєм, Антипком та звичайною українською родиною, що чекає приходу Святого. Саме ця сценка відображає одвічну боротьбу добра і зла та перемогу добра. Як говорить народна мудрість: Добре роби – добро стократ помножене до тебе повернеться, вчиниш зло – так само до тебе повернеться. Запрошені на захід вчителі, учні, батьки мали змогу доторкнутися до таких очевидних істин, адже сенс життя кожної людини полягає у творенні добра.

Позитивний настрій та щирі слова лунали протягом усього свята. Свою шану і повагу до Святого школярі намагалися передати в кожному слові, кожній пісні. Святково прикрашена класна кімната була наповнена теплом, чистотою та щирістю глядацьких емоцій. Наприкінці заходу Святий Миколай роздав дітям солодкі подарунки та побажав бути чемними, слухняними, закликав творити добро вже зараз.

Генкул Романа Богданівна, класний керівник 6 класу

Переглядів: 304 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024