П'ятниця, 26.04.2024, 23:20















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Грудень » 17 » Обласний етап конкурсу веб-дизайнерів та користувачів ПК
15:04
Обласний етап конкурсу веб-дизайнерів та користувачів ПК

    13 грудня 2018 року було проведено відкритий обласний конкурс на кращу комп’ютерну програму серед школярів “Інформатик” (юних Веб-дизайнерів та користувачів ПК).

В Конкурсі брали участь 47 учасників – вихованці закладів загальної середньої та позашкільної освіти м. Чернівців, Чернівецької області, ОТГ.

Команду Молодійської школи представляли Мунтян Станіслав (учень 7-А класу) у номінації "Web-дизайн" та Лодба Олександр (учень 8-Б класу) у номінації "Міні відеофільм (заочно)".

Урочисто відкрив конкурс та привітав учасників від імені Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації Петро Денисович Плешко, директор Чернівецького ОЦНТТУМ. З вітальним словом виступив голова журі Георгій Валерійович Прохоров, кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри програмного забезпечення Інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук ЧНУ ім. Ю. Федьковича. Георгій Валерійович проаналізував потребу у спеціалістах в сфері ІТ-технологій, запросив учасників конкурсу стати абітурієнтами кафедри та зазначив: «Ви всі, безперечно, вже переможці у своїх закладах освіти. То ж бажаю вам на конкурсі плідної роботи і наснаги, а також нового досвіду та друзів. Адже саме на ваші плечі лягає завдання розбудови та розвитку нашої України, як високотехнологічної країни».

Конкурсанти змагались у чотирьох номінаціях: «Веб-дизайн», «Програмування», «Користувачі ПК». Вперше на конкурсі було введено нову номінацію «Міні відеофільм».
У першій номінації створювалась веб-сторінка «Здоровий спосіб життя – запорука успіху». Засобами CSS і HTML створювалися головна сторінка, яка складалася з хедера, меню, футера та сторінки реєстрації.
У номінації «Програмування» реалізовувалися розв’язки 5 задач: визначення рівня навчальних досягнень, перетворення ряду чисел, розрахунок п’ятірок у автобусному квитку, перше та останнє входження букви в ряді літер, кількість чисел Фібоначчі.
Користувачі персональним комп’ютером створили презентацію у вигляді динамічної інтерактивної моделі руху планет Сонячної системи, план святкових заходів міста Березневого у сквері «Святковий» та публікації MS Publisher «День безпечного Інтернету 2019».
В номінації «Міні відеофільм» створювалося відео на тему «Збережемо природу Землі разом».
За результатами роботи журі маємо такі результати:

Мунтян Станіслав - ІІІ місце(обл.).

Лодба Олександр - ІІІ місце(обл.).

Бажаєм призерам успіхів у навчанні, творчого натхнення та подальших перемог. МОЛОДЦІ, ВІТАЄМО!!!

Матеріал підготував: Невестюк А.В.

 

Переглядів: 408 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024