П'ятниця, 19.04.2024, 23:57















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Вересень » 18 » Олімпійський тиждень в Старововчинецькому ДНЗ
10:54
Олімпійський тиждень в Старововчинецькому ДНЗ

      Фізичне виховання є одним з найважливіших напрямків дошкільної освіти. Воно спрямоване на збереження і зміцнення здоров'я дошкільників, гармонійний розвиток, формування у дітей життєво важливих рухових умінь і навичок, вироблення звички до здорового способу життя. У системі заходів, спрямованих на зміцнення здоров'я, загартування, виховання у дітей прагнення бути сильними, спритними, витривалими важливе місце належить проведенню олімпійських тижнів. З метою пропаганди здорового способу життя, розвитку олімпійського руху, поглиблення знань про Олімпійські ігри, вихователі формули у дітей в Старововчинецькому ДНЗ почуття патріотизму та гордості за свій рідний край та Україну.

У ДНЗ з 11 по 15 вересня в рамках Олімпійського тижня за окремим планом пройшли малі Олімпійські ігри, малювання на асфальті «Олімпійська символіка», спортивна розвага «Ігри патріотів» також вихователі провели бесіду з дітками на тему «Олімпійські символи: прапор, олімпійське гасло, олімпійський вогонь, церемонії ігор (відкриття, олімпійська присяга, нагородження, закриття).Історія Олімпійських ігор», читали твори на тему

«Міфи та легенди про виникнення Олімпійських ігор». Відкриття тижня розпочалося з урочистого виконання Державного Гімну України. Протягом тижня вихованці знайомилися з історією Олімпійських ігор, із кодексом учасників змагань, із принципами Олімпійського руху та змагались,

Девіз учасників змагань: « Бути здоровим – висока мета, кожного хто у садочку зроста. Бути здоровим, красивим і дужим, розумним, активним і чуйним до друзів». Завершився олімпійський тиждень закриттям малих Олімпійських ігор, де показали свою фізичнупідготовку не лише діти, а й вихователі.

15 квітня відбувся Олімпійський день у дошкільному навчальному закладі «Зірочка» смт Калита. У старших групах дошкільного навчального закладу були проведені дитячі Олімпійські ігри.

Діти з задоволенням виконували спортивні вправи, брали участь в естафетах, грали в рухливі ігри. Дошкільнята отримали заряд позитивних емоцій. По закінченню Олімпійських ігор всі учасники були нагородженні медалями.

Переглядів: 703 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024