Субота, 27.04.2024, 06:44















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Вересень » 21 » Подорожуючи, пізнаємо світ
08:40
Подорожуючи, пізнаємо світ

«Іноді один день, проведений в інших місцях, дає більше, ніж десять років життя вдома» (Анатоль Франс)

Безперечно, літо — це найкраща пора року для всіх дітей. Адже це найдовший період відпочинку, незвичайних пригод, цікавих подорожей, нових знайомств. Саме під час літніх канікул є найбільше можливостей для нових відкриттів та пізнання, пошуку друзів та можливостей навчитись чомусь новому.

Саме з такими настроями учні Луковицької ЗОШ вихованці гурта "Пішохідний туризм" Глибоцького ЦТКСЕУМ стали учасниками профільного пересувного туристсько-виховного оздоровчого наметового табору «Райдуга». Перевагою цього табору є те, що учні не сидять на місці, а йдуть у гори в багатоденну туристську подорож.

Наша група здійснила запланований похід І категорії складності Українськими Карпатами. Кожен з учасників походу ставив перед собою власну ціль та стиснувши зуби йшов до вершини, щоразу перемагаючи власне "Я".

Маршрут походу проходив цікавими мальовничими хребтами, що кардинально різняться своєю природою: с. Пасічна - хребет Чортка - хребет Менчіл - хребет Сивуля - хребет Тавпіширка - хребет Полонина Чорна - хребет Апшинець - м.Рахів. 136 км крок за кроком в дощ і сонце ми долали перешкоди на маршруті. Важко набирати висоту у перший день походу з повними рюкзаками, підніматись і спускатись курумником на хребтах Сивуля та Чортка, проходити зарослими стежками сосни альпійської на хребтах Полонина Чорна та Тавпіширка. Були і безлісі полонинські простори на хребті Свидовець, а також часті броди на річці Бистриця Солотвинська.

На маршруті, неподалік села Стара Гута ми відвідали реконструйовану криївку УПА. Ця споруда призначалась для переховування повстанців національно-визвольного руху у холодну пору року. Для учасників походу це було дуже вражаюче, ми змогли відчути атмосферу тих часів, побачити побут повстанців.

Подорожуючи, людина краще починає розуміти, чого вона хоче від життя. Під час подорожі формуються її життєві цінності, вигострюються навички виживання, з’являється бажання бути незалежним.

Впевнений, що наш похід залишить гарний слід у свідомості вихованців та надихне їх до нових звершень.

Переглядів: 349 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024