П'ятниця, 29.03.2024, 14:45















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Вересень » 27 » Проект «Крейдою на дошці»
14:35
Проект «Крейдою на дошці»

    Учні 8 фізико-математичного класу Глибоцького ліцею взяли участь в проекті «Крейдою на дошці».
Цього року ми долучаємося до конкурсу «Крейдою на дошці». Ще Василь Сухомлинський писав, що школа має бути школою спокою для батьків, школою творчості для вчителів та школою радості для дітей. Ми вчимося в сучасній школі, багато дітей можуть лише мріяти про таку школу.
У Глибоцькому ліцеї навчаються розумні, допитливі й талановиті учні, які беруть участь у різноманітних конкурсах, олімпіадах, проектах. Це такі проекти, як: «Школа енергії 2.0», «Залиш після себе лише відбитки від взуття, а не від сміття», «Демократична школа». Також ми співпрацюємо із корпусом Миру США в Україні. Ми проводимо різні тренінги, щодо залучення дітей до заняття екологічною освітою, уроки сталого розвитку та розвиток лідерських якостей. В рамках проекту «Нова українська школа» ми отримали набір для здійснення енергоаудиту та зразки енергоефективних матеріалів, набір для визначення прозорості, кольоровості і запаху води, набір для оцінки розчиненого кисню у воді, набір для дослідження жорсткості, хлориду, заліза й СПАР у воді, набір для дослідження опадів (дощу та снігу), набір для дослідження ґрунтового покриву, комплект приладів, що дозволяє проводити вимірювання рівня екологічно значимих характеристик: освітленості, шуму і радіаційного фону, цифрові мікроскопи, хімічні реактиви. Все це ми зберігаємо в нашій сучасній фізичній лабораторії. За допомогою цих приборів ми маємо змогу виміряти температуру, освітленість, швидкість вітру, потужність електроенергії, температуру поверхонь, вологість, тиск, УФ. Наш девіз: «Школа майбутнього вже сьогодні».
Тепер про наші мрії, які у нас є, як великі, так і малі. Про дошку у нашому класі, яка слугує учням понад 15 років скажемо вже не по секрету ми мріємо щодня. Хотілося б мати сучасну магнітну дошку, адже це буде стимулом нашої творчої діяльності у майбутньому! Сподіваємося, що участь нашого класу у конкурсі «Школа мрії» втілить нашу мрію у реальність.

Переглядів: 497 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024