Вівторок, 23.04.2024, 09:17















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Грудень » 11 » Районний семінар практичних психологів ДНЗ та НВК
19:49
Районний семінар практичних психологів ДНЗ та НВК

    У середу, 11.12.2019р. на базі Молодійського ДНЗ, відбувся районний семінар практичних психологів ДНЗ та НВК, який працював над проблемою: «Інноваційні технології та форми роботи в практичній діяльності психологів ДНЗ».

Тематика даного семінару є вкрай актуальною адже специфіка роботи психолога ДНЗ суттєво відрізняється від діяльності шкільного психолога. Тому що саме психолог ДНЗ здійснює первинний супровід дитини під час її соціалізації та входження в новий колектив. А для цього необхідні чіткі знання щодо особливостей психологічних вікових криз, психічних особливостей дітей, розвитку психічних процесів, а також психологічна просвіта батьків та педагогів, яка включає в себе: виступи на батьківських зборах, організація та проведення психолого-педагогічних семінарів та консиліумів, діагностика, консультування, педагогічні всеобучі і т. ін.

Саме такі трудові задачі, на районному семінарі, з досвіду своєї роботи, демонструвала практичний психолог Молодійського ДНЗ – Флюндра Н.Д.

Розпочався районний семінар з візитівки закладу та вступного слова завідувачки Молодійського ДНЗ – Онофрейчук О. Й., яка представила колектив закладу та організувала і провела екскурсію для учасників семінару в ДНЗ.

Наступним етапом семінару була презентація з досвіду роботи практичного психолога – Флюндри Н.Д.: « Інноваційні форми та техніки роботи психологів дошкілля», в якій вона ознайомила психологів з сучасними техніками, які використовує в своїй роботі з педагогами, батьками та дітьми.

Практичний блок семінару включав в себе:

  • корекційно-розвиткове заняття з дітьми старшої групи «Світ емоцій».
  • Засідання арт-терапевтичного клубу педагогів ДНЗ «Муза». Учасники семінару мали можливість відвідати арт-терапевтичне заняття «Новорічна свічка».
  • Майстер-клас для психологів ДНЗ та НВК «У країні казок».

По завершенні семінару психологи виробили методичні рекомендації щодо запропонованої проблематики, обговорили заняття та отримали зворотній зв'язок та сертифікати учасників.

Семінар пройшов у творчій та плідній атмосфері, за що дякуємо адміністрації закладу – завідувачу ДНЗ Онофрейчук О.Й. та практичному психологу Молодійського ДНЗ Флюндрі Н.Д.

 

Методист РМЦ   Колесник А. І.

Переглядів: 295 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024