Середа, 24.04.2024, 13:09















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Травень » 29 » Свято останнього дзвоника на Глибоччині
10:23
Свято останнього дзвоника на Глибоччині

   Дзвени над минулим і над прийдешнім,

    Поклич ти востаннє нас на урок,

    Дзвени над дитинством, з яким ми прощаємось,

  Веселий і сумний останній дзвінок.

   Сьогодні, 29 травня  в навчальних закладах  Глибоцького району відбулися традиційні святкові лінійки, присвячені закінченню навчального року. Для 630 одинадцятикласників району останній дзвінок  пролунав прощальною мелодією. Останній дзвоник - це символ закінчення навчання, веселе та одночасно сумне свято.

Шкільні роки називають кращими роками, а останній дзвоник – символ дитинства, що проходить. Це вже не чергова лінійка, це прощання з дуже важливим етапом життя і зустріч із невідомим та таким загадковим майбутнім. Саме тому останній дзвоник – трішечки сумний день, в який на щоках багатьох випускників, вчителів та батьків блищать сльози, але сльози ці – чисті, а сум – приємний, змішаний з нетерпінням того, що чекає попереду.

Серед гостей на урочистих лінійках у кожному навчальному закладі  були присутні гості – народний депутат Верховної Ради України, представники Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, Глибоцької районної державної адміністрації, Районної ради, управління освіти Глибоцької РДА, голови селищної та сільських рад, депутати районного та обласного рівнів, які висловили найщиріші вітання та побажання учням.    

Зокрема, з привітаннями до учнів Грушівського НВК звернулися Крючко Ольга Мирославівна -  начальник управління культури  Глибоцької РДА та Білан Інна Василівна - методист РМЦ,  Глопіна Валентин Іванович-  голова Волоцької сільської ради, які також висловили слова подяки адміністрації, педагогічному та учнівському колективам за  високі досягнення у навчанні.

До учнів Кам'янської ЗОШ І-ІІІ ст. завітав Звоздецький І.Д.- заступник голови районної ради, побажав випускникам здоров'я, успіхів,  легкої долі та  мирного неба над головою, а вчителям та батькам подякувала за здібних та обдарованих  учнів.

Учнів Купського НВК привітали із завершенням навчального року Григорій Тіміш - народний депутат Верховної Ради України, подарував  12 комплектів спортивних форм, Валерій Вікован - представник Глибоцької РДА, Аурел Алергуш - місцевий сільський голова. Побажали одиннадцятикласникам підкорення нових вершин в житті та досягнення омріяної мети, учням інших класів – гарного відпочинку, світлого та безхмарного дитинства.

У Йорданештській ЗОШ І-ІІ ст. присутніми були: Георгій Лютик - сільський голова  та Аркадій Сучеван -   начальник районного комунального бюро технічної інвентаризації.

Малиновими передзвонами відспівав шкільний дзвоник у Волоківській школі прощальну пісню для 38 випускників-одинадцятикласників, для 9 касників та усіх-усіх, хто зібрався на шкільному подвір`ї з нагоди свята закінчення навчального року. Присутніх вітали директор школи Георгій Поклітар, сільський голова Валентин Глопіна, начальник пенсійного фонду Іван Крецу, вчителі, батьки, учні. Благочинний Глибоцького району Іван Горда благословив випускників на щасливе доросле життя та  запросив усіх до спільної молитви за мир і спокій в Україні.

Керівник групи моніторингу закладів освіти Чернівецької області   Прінько Світлана  Іванівна привітала із Святом останнього дзвоника учнів та педагогів Карапчівського ліцею.  У своємі виступі  Світлана Іванівна побажала школярам веселих цікавих канікул, гарного відпочинку, випускникам щасливої долі.

Отож, бажаємо усім випускникам знайти свою життєву стежину, а головне - стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від їх ідей, творчості думки, працьовитості залежить майбутнє України, майбутнє рідного краю. А нашим юним школярам бажаємо продуктивно відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Щасливої життєвої долі Вам та вагомих успіхів!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


останній дзвоник у Глибоцькому ліцеї

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

останній дзвоник у Глибоцькому ліцеї
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
останній дзвоник у Глибоцькому ліцеї

останній дзвоник у Глибоцькому ліцеї
останній дзвоник у Глибоцькому ліцеї
останній дзвоник у Глибоцькому ліцеї
останній дзвоник у Глибоцькому ліцеї
останній дзвоник у Глибоцькому ліцеї
останній дзвоник у Глибоцькому ліцеї
останній дзвоник у Глибоцькому ліцеї
останній дзвоник у Глибоцькому ліцеї
останній дзвоник у Глибоцькому ліцеї
останній дзвоник у Глибоцькому ліцеї
 

останній дзвоник у Глибоцькому ліцеї
Переглядів: 651 | Додав: Ulia_RMC | Теги: Свято останнього дзвоника на Глибоч | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024