П'ятниця, 19.04.2024, 15:05















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Березень » 7 » Уклін тобі, Кобзарю….
22:40
Уклін тобі, Кобзарю….

     Тарас Шевченко... Син українського народу. Батько України. Він став символом волі, справедливості та витривалості для кожного громадянина України, символом українського національного руху та відродження.

Саме його творчість знайшла відгук у серцях людей з кожної верстви українського суспільства, пробудила національну свідомість і гідність .

З нагоди відзначення дня народження великого українського поета, Кобзаря українського народу Т.Г. Шевченка, у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено ряд виховних заходів. Вчителька української мови та літератури Димашок Ганна Василівна провела виховний захід «Шевченко – душа українського народу», під час якого ознайомила учнів з цікавими фактами про життєвий і творчий шлях великого Кобзаря, учні читали вірші Т.Г. Шевченка: Заповіт, Мені тринадцятий минало, Садок вишневий коло хати т.і. Приємно вразив всіх своїм виступом учень 8-го класу Гавка Георгій, переможець Всеукраїнського конкурсу серед бандуристів. Він виконав на бандурі поетичні твори Т.Г. Шевченка і причарував всіх присутніх своїм дивовижним талантом. Також, учні переглянули короткий відеофільм про Т.Г. Шевченка. У школі в цей день був проведений челенджер By Shevcenko, під час якого учні прочитали вірші великого поета і передали естафету іншій школі.

Діти показали свій талант і під час конкурсу плакатів на тему: «Тарас Шевченко - постать крізь століття». Дуже цікавим видався конкурс: «Пізнаємо великого Кобзаря», підготовлений вчителькою української мови та літератури Михайлюк Надією Василівною, під час якого учні були розділені на 2 команди «Шевченкознавці» та «Нащадки Кобзаря». Учні пройшли багато перешкод, так званих станцій під час літературного квесту «Шлях до Шевченка». Учням дуже сподобалося брати участь у різних конкурсах та виховних заходах, вміння показати себе, а також поглиблено вивчати життя і творчість великого письменника українського народу – Т.Г. Шевченка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 336 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024