Середа, 08.05.2024, 21:56















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Квітень » 7 » Відбулась щопонеділкова нарада управління освіти
17:08
Відбулась щопонеділкова нарада управління освіти

На щопонеділковій нараді працівників управління освіти РДА, методичного центру, керівників позашкільних навчальних закладів району начальник управління освіти Василь Швець розповів про основні питання та рішення колегії Департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОДА, яка відбулась минулого тижня. Василь Григорович доповів, що у довідках до колегії звучали схвальні відгуки про систему роботи навчальних закладів району з питань екологічної освіти, дошкільного навчання та фізичного виховання.

Василь Григорович доповів присутнім, що працівники методичного центру управління освіти, централізованої бухгалтерії, ДЮСШ, БТДЮ та ЦТКСЕУМ взяли активну участь у зборі коштів на підтримку Збройних Сил України, всього зібравши 7420 гривень (одноденний заробіток) для потреб ЗСУ. Райком профспілки перечислив 12500 гривень для Збройних Сил України. Також керівник закцентував на тому, що дана акція-безстрокова і кожен свідомий громадянин може долучитись до неї. Василь Григорович запевнив, що всі педагоги району беруть участь у даній акції та просив навчальні заклади інформувати управління про зроблені внески.

Начальник управління освіти нагадав про громадські слухання з організації харчування у навчальних закладах, ініціював залучити до вивчення громадської думки з приводу стану харчування психологічну службу району,  затвердив розроблені психологами анкети, які буде використано для даного питання.

Керівник освітян повідомив присутнім про зменшення бюджету галузі та наголосив на необхідності жорсткої економії енергоресурсів. Водночас, Василь Григорович запевнив, що ці зміни не вплинуть на заробітні плати педагогічних працівників та в жодному випадку не призведуть до скорочення працівників системи освіти району.

Вкотре акцентовано увагу на основних питаннях: завершення навчального року, ДПА, ЗНО, благоустрій, озеленення пришкільних територій.

Заступник начальника Цуркан Інна Юріївна доповіла, що у п`ятницю, 11 квітня відбудеться колегія управління освіти та озвучила порядок денний колегії.

Про хід виконання доручення начальника управління освіти щодо посилення патріотичного виховання учнівської молоді та заходи, проведені в школах з вшанування Небесної Сотні, доповідала головний спеціаліст управління освіти Рєпіна Олена Мірчівна.

Директор ЦТКСЕУМ Дудка А.П. доповів про успіхи гуртківців у етнографічній експедиції «Історія міст і сіл України». Також керівник центру туризму розповів про хід реалізації ініціативи центру з проведення спільного літнього наметового табору на базі Райдуга для буковинських учнів та дітей з Луганщини.  Керівник БТДЮ повідомила про перемогу (ІІІ місце) команди Глибоцького ліцею в обласному конкурсі екологічних агітбригад. Директор ДЮСШ Стрельчук Прокіп Григорович доповів про проведені зональні змагання з баскетболу та перемогу (ІІІ місце) команди дівчат (Глибоцька ЗОШ)  у цих змаганнях.

На завершення наради начальник привітав присутніх зі святом Благовіщення та побажав усім гарних новин.

 

Переглядів: 623 | Додав: ToniaRMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024