П'ятниця, 19.04.2024, 21:51















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Квітень » 1 » Відбулась щопонеділкова нарада управління освіти.
09:22
Відбулась щопонеділкова нарада управління освіти.

       31 березня в управлінні освіти Глибоцької РДА відбулась чергова  нарада при начальнику управління освіти.

«Стартувала завершальна  четверть  навчального року. Попереду-підготовка до підсумкових контрольних робіт, ДПА. Необхідно відповідально поставитись до організації навчання у цей період » ,-  зауважив Василь Григорович. Також начальник управління освіти розповів про основні питання, які прозвучали на нараді в РДА: необхідність жорсткої економії бюджетних коштів; ініціативи мешканців району щодо благоустрою населених пунктів; про стан доріг у районі; про збір коштів на підтримку збройних сил України; про запропоновані у районі помешкання для біженців з Криму. «Бути не  пасивними спостерігачами, а активними  учасниками всіх подій»,-закликав начальник управління освіти. В.Г.Швець повідомив, що протягом квітня відбуватимуться громадські слухання з організації харчування у закладах освіти району та в зв`язку з цим дав ряд доручень відповідальним особам. 1 Квітня мешканці району згадують трагічні події, що сталися в урочищі Варниця. Керівник освіти району запросив на мітинг-реквієм до Білої Криниці усіх небайдужих, зауваживши, що пам`ятний знак на місці трагедії збудовано за благодійні внески педагогів району.

Василь Григорович відзначив якісний організаційний рівень проведення атестації педагогічних працівників району, висловивши подяку Митранюк Н.А., методисту з атестації. Також начальник подякував директорам шкіл, які забезпечили перевезення учасників 4 етапу учнівської олімпіади з німецької та французької мов у Чернівцях.

  Заступник начальника управління освіти Цуркан Інна Юріївна озвучила план роботи на тиждень, ознайомила присутніх з заходами, які будуть відбуватися протягом тижня. Також Інна Юріївна повідомила, що 11 квітня відбудеться Колегія управління освіти райдержадміністрації на базі Глибоцького ліцею. На Колегію виносяться питання :

- про стан викладання та результати моніторингу рівнів навчальних досягнень учнів ЗНЗ району у 2013/2014 н.р. з румунської мови та літератури;

- про підсумки участі учнів ЗНЗ району у Всеукраїнських учнівських олімпіадах з навчальних дисциплін;

- про стан розвитку дошкільної освіти в районі.

Голова райкому профспілки працівників освіти Лазурко Світлана Іллівна подякувала всім присутнім за допомогу в підготовці та проведенні районного етапу фестивалю працівників освіти «Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття», який відбувся 26 березня. Завідувач РМЦ Намака Олеся Сидорівна прозвітувала про заходи, які відбулися впродовж минулого тижня.

Директор ДЮСШ  Стрельчук Прокіп Григорович  доповів, що у  Глибоцькому районі пройшов перший етап чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед команд юнаків і дівчат загальноосвітніх навчальних закладів, також  було проведено змагання з фут - залу серед ЗНЗ району, учні яких відвідують секції футболу Глибоцької ДЮСШ під назвою «Весняний пролісок» .

 Директор ЦТКСЕУМ  Дудка Анатолій Петрович розповів про участь в обласному етапі олімпіади Юних краєзнавців, звітував про успіхи вихованців центру. Анатолій Петрович доповів, що проводяться ремонтні роботи та  благоустрій в туристсько- оздоровчому наметовому таборі «Райдуга».

Директор БТДЮ Ванзуряк Наталя Василівна повідомила, що Глибоцький  БТДЮ бере активну участь в обласних конкурсах та здобуває призові місця, зокрема  за минулий тиждень вихованці закладу принесли в скарбничку нашого району 7 призових місць.

За підсумками наради дано ряд доручень.

 

 

 

Переглядів: 624 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024