Вівторок, 23.04.2024, 10:34















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Квітень » 7 » Всеукраїнський конкурс «Земля-наш спільний дім».
12:22
Всеукраїнський конкурс «Земля-наш спільний дім».

      4 квітня 2014 року, у актовій залі Багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу «Земля-наш спільний дім». Участь у екологічних змаганнях взяли 15 колективів: Кіцманського р-ну «Екос», Заставнівського р-ну «Еколог», Герцаївського р-ну «Гармонія», Глибоцького р-ну «Фенікс», Путильського р-ну «Екошанс», колектив Вижницького р-ну «Еко-ерудит», Сокирянського р-ну «Юні екологи землі», м. Новодністровськ «Веселка», Новоселицького р-ну «Еко-life», Кельменецького р-ну «Тера-плюс», Хотинського р-ну «Еко-шок», Сторожинецького р-ну «Екограй», КЗ ЧОЦЕНТУМ (Сторожинецька гімназія) «Екіпаж», м. Чернівці «Юні охоронці природи» «Екос».Вітаємо команду Глибоцького ліцею «Фенікс» з почесним ІІІ місцем ( на обласному рівні). Бажаємо успіхів й надалі.

Виступи та презентації екологічних агітбригад оцінювало журі на чолі з головним спеціалістом відділу дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації  Оксаною Сакрієр.

Кожна команда проявила ерудицію, акторську майстерність та найголовніше – небайдужість до екологічних проблем сьогодення.

Всеукраїнський конкурс екологічних агітбригад започатковано ще у середині 90-х років, тому він вже давно став традиційним для Буковини. Цього року він проводиться тринадцятий раз. 

Мета конкурсу незмінна: активізація екологічного руху в області, формування екологічної культури учнівської молоді, привернення уваги влади, громадських та державних організацій до екологічних проблем. У виступах діти, як правило, порушують актуальні екологічні проблеми своїх регіонів, їх соціальне значення для регіону.

Сучасні екологічні проблеми можна розв’язати спільними зусиллями. Потік екологічної інформації повинен не лякати, а спонукати до дії. Сьогодні головне завдання екологічних бригад області підвести учнів, громадськість до правильної оцінки теперішнього екологічного становища, до розуміння необхідності бережливого і економного ставлення до ресурсів природи.

Ось чому саме екологічні агітбригади сприяють формуванню творчої особистості школяра, повноцінного громадянина України, здатного до самореалізації, і є надійним методом прищеплення вихованцям необхідних рис характеру для спілкування з природою. 

Знайти шлях до дитячих сердець, зародити в них повагу до безлічі істот, які живуть поряд з нами, побути наодинці зі світом рослин, тварин, комах, птахів – найголовніший стимул цих юних екологічних агітаторів.

Переглядів: 644 | Додав: Ulia_RMC | Теги: Всеукраїнського конкурсу «Земля-наш | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024