Субота, 20.04.2024, 09:24















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Вересень » 18 » Заходів присвячені Року Японії в Україні
11:38
Заходів присвячені Року Японії в Україні

   Дивовижна і неоднозначна країна Японія. Географічне розташування групи островів і відокремленість від усього іншого світу створили особливу культуру всередині країни, традиції, які не змінюються тисячоліттями.

Саме про японську культуру, символіку, спорт, традиції та ще багато цікавого дізналися учні Йорданештської ЗОШ №2 в рамках проведених заходів присвячені Року Японії в Україні.

В школі була організована цікава тематична естафета в якій класи за погодженим заступником ЗНВР Кирчу О.Д. та педагог-організатором планом після закінчення своєї справи передавали естафету іншому класу вручивши прапор Японії. Естафету розпочали ніжні квітки 3-го класу, які мали придумати, як презентувати паралель між двома країнами: Україна - Японія. Дівчата справились на відмінно, презентуючи Калину - символ України та Сакуру - символ Японії. Потім вони передали естафету учням 7-го та 9-го класів, які мали намалювати на асфальті прапор Японії та різну символіку з метою ознайомлення учнів школи з кольорами прапора та з символікою даної країни. А прийняли естафету учні 4-го класу, які зробили прапорці з метою підтримки японської культури. По закінченні п'ятикласники вручили прапорець дівчатам 6-го класу, які мали оформити символічний букет гілок сакури, який би презентував їхню дівочу красу та ніжність. Від них прийняли естафету учні 7-го класу, які були задіяні в заході "Творимо - малюючи!" Вони мали зробити галерею японських ієрогліфів і по можливості зробити переклад. А дійшли до фінішу каратисти школи, які презентували японське кімоно і навчили першокласників кількох рухів, які є характерними для даного виду спорту.

А заступник ЗНВР презентувала учням цікаві факти про життя та навчання у Японії. Після перегляду презентацій учні мали змогу зробити паралель між життя двох країн.

Кожен народ славиться своїми традиціями, культурою, а ми ті, які маємо йти в ногу з часом і знати про культуру інших народів.

Педагог-організатор Опаіць М.І.

Переглядів: 518 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024