Вівторок, 19.03.2024, 05:25















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Січень » 04
       Новорічні та різдвяні свята ― це, мабуть, найчарівніший час в році, коли всі поринають в атмосферу дива і дарують собі та своїм близьким незабутню казку. Таку казку подарували вихованці та учні Грушівського НВК своїм рідним та близьким.
На передодні свята привезли лісову красуню – ялинку. А коли учні причепурили ялинку, прикрасивши її іграшками, серпантином, дощиком, вона перетворилася на справжнє новорічне диво.
26 грудня вихованці Грушівського НВК відсвяткували Старий Новий рік. Свято походило у кілька етапів. Вихованці молодшої дошкільної групи продемонстрували гостям та рідним колядки: «Măruţ, mărgăritar», "Scoală, gazdă, nu dormi”; пісні: "Săniuţa”, "A venit iarna”; сценка «În poiana cu alune»; декламували вірші про зиму, новорічні свята та подарували всім «Танець сніжинок». Також дуже нас порадували вихованці старшої дошкільної групи. Вони співали щедрівки, колядки: "Florile dalbe”, "Trei păstori”; пісні: "Sanie cu zurgălăi”, "Moş Crăciun”; продемонстрували сценку «Veveriţa şi morarul»; танець «Brăduleţ”; хоровод "Brăduleţ, brăduleţ”; декламували вірші.
Уже традиційним стало проведення у нашому закладі новорічних ранків для учнів 1-9 класів. Дане свято було проведено 28 грудня.
Немов справжня казка завітала до нашого закладу. Дивовижний та чудовий світ повстав на наших очах: королі та королеви, принцеси, звірята, дідусі морози та інші казкові персонажі вітали всіх присутніх з новорічними святами. Приємним сюрпризом для всіх діточок, стала поява Діда Мороза, Снігуроньки та Нового 2014 року, які запалили тепло новорічних свят у серцях кожного учня.
Учні 1-4 класів почали своє свято з сучасним танцем у виконанні учнів 3 класу. Також діти співали колядки, румунські народні пісні про «Новий рік», «Різдво Христове», "La mulţi ani”, "Vine, iată-l, că vine”, «Ziua albă”, «Clopoţei»; інсценізували різні казки, а саме: «Parada de prinţ şi princese», «Şcoala din pădure», «Новорічна пригода» тощо.
Учні – старшокласники (5-9 кл.) підготували для дітей новорічну казку, у якій були Дід Мороз зі Снігуронькою, Новий рік, звірята, принцеси, феї, і сніжинки, казкові герої. Хто бажав, той розповідав Дідові Морозу та Снігуронці вірші й отримували невеликі даруночки.
Також старшокласники провели «Веселий карнавал», інсценізацію казки "Păcală şi perepeţiile lui” та "Capra cu trei iezi în zilele noastre”, також заспівали колядки, щедрівки, гуморески; виконували сучасні танці.      
Новорічні свята - це чудовий спосіб проявити свої акторські здібності. Активними учасниками на новорічних дійствах стали учні 3-4 та 7-8 класів під керівництвом Беженар Р. І., Мудрак М. Г. та Токар Л. І.
Ялинка, подарунки, веселий сміх дітей, блискучі яскраві вогники — усе це робить новорічні свята найпрекраснішими та незабутніми для всіх.
                                "Здоров’я, щастя вам усім,
                                 Веселощів і сміху.
                                Хай Новий рік до вас іде
                               І принесе лиш втіху."

ЗДВР                                    Зінкевич Д. В.














Проглядів матеріалу: 27664 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.01.2014 | Комментарії (2)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024