Вівторок, 19.03.2024, 10:15















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Січень » 10

     Вже стало доброю традицією в Чернівецькій області  щорічно у січні місяці організовувати для дітей пільгової категорії казкові музичні вистави.  9 січня 2014 року в Чернівецькому обласному  центрі естетичного  виховання «Юність Буковини»  під патронатом директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької облдержадміністрації М.Й.Бауера відбулася новорічно-різдвяна благодійна акція «Милосердя».  На новорічній шоу-програмі «Казки Оле-Лукойє» були присутні 120 дітей Глибоцького району. Розваги та святковий настрій маленьким глядачам забезпечували казкові герої, вихованці обласних позашкільних закладів. Учні не лише переглянули казкове дійство, а й мали можливість взяти участь у флешмобах, караоке, рухливих іграх. Кожна дитина отримала  солодкий подарунок та масу позитивних емоцій.

























Проглядів матеріалу: 28040 | Завантажив: Оксана | Дата: 10.01.2014 | Комментарії (0)

   8 січня учні  7-х класів із своїми класними керівниками: Радкевич Оленою Олександрівною, Димчук Тетяною Мирославівною, Трафенечук Вірою Іванівною побували на екскурсії в м. Чернівці.

   Цікавою подією для 7-х класів виявилась поїздка до Чернівецького музично-драматичного театру імені О.Кобилянської. У фойє театру дітей зустріла святково прибрана ялинка. З новорічними привітаннями звернувся Дід Мороз із Снігурочкою. Всі разом співали новорічних пісень та колядували.   

  А потім, розпочалася музична вистава «Снігова королева». Всі глядачі із захопленням спостерігали за майстерною грою акторів, вболівали за героїв казки і радо аплодували, коли все щасливо закінчилось.По завершенні вистави всі разом відвідали пі церію, де смачно пообідали.     А на завершення вирушили до Новорічної ялинки, яка знаходиться на Соборній площі.

    Додому повернулися задоволені побаченим, обмінювалися враженнями, а також колядували, адже різдвяні свята продовжуються.

 
Проглядів матеріалу: 28744 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.01.2014 | Комментарії (0)

  З нагоди новорічних канікул дев’ятикласники Глибоцького ліцею продовжили гарну традицію: організовувати змістовне дозвілля.  Відвідали пишну красуню-ялинку столичного міста, а також Чернівецький музично-драматичний театр імені Ольги Кобилянської, переглянули виставу за мотивами повісті М.Гоголя «Ніч перед Різдвом».
    Ледве ми переступили поріг закладу, як потрапили у справжню різдвяну казку. Новорічна ялинка у центрі холу вигравала усіма кольорами веселки, яскраві вогні гірлянд, розвішаних по всьому приміщенню, причарували глядачів своєю кількістю і фантастичними формами. 
      Нас приємно вразила багатоголоса коляда акторів театру «Нова радість стала»,  «По всьому світі стала новина»,  «Пречиста Діва», «Добрий вечір тобі, пане господарю» і віршовані вітання з Різдвом, щирі побажання акторів налаштували глядачів на приємний перегляд дійства, зробили кожного з нас повноправним учасником його.
 Колоритні декорації, барвисті національні костюми, рідне українське слово схвально приймалося залом, супроводжувалося теплими аплодисментами.Учням і вчителям надзвичайно сподобалася майстерна гра акторів, особливо тих, які виконували роль Миколи Васильовича Гоголя, Оксани, Вакули, Пацюка, старости, нечистого.
  Сподіваємося, такі  ж гарні враження і спогади залишаться у нашого волонтера з Англії пані Олександри. Спільний культпохід став першою сходинкою у налагодженні майбутньої співпраці з нею.
     Ми вдячні за допомогу в організації поїздки адміністрації ліцею та головному спеціалістові районного управління освіти Оксані Костянтинівні Стрільчук.  
  
       
Проглядів матеріалу: 28421 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.01.2014 | Комментарії (0)

         Добра традиція існує в  Глибоцькому ліцеї   подорожувати під час канікул. Четвертого січня учні 5 класів з  класними керівниками та екскурсоводом вирушили вулицями  м.Чернівці , щоб познайомитися з красотами природи, архітектури, культурою, традиціями та мистецтвом Буковини, а також просто відпочити.

        Це була дуже цікава поїздка в чудове місто із багатим історичним минулим. Нас зачарував  унікальний архітектурний ансамбль колишньої  Резиденції православних митрополитів Буковини і Далмації, включений до всесвітньої культурної спадщини ЮНЕСКО, де тепер розмістилися центральні корпуси Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Учні побували в Мармуровій та Блакитній залах, загадали бажання, дивлячись у венеціанські джерела Червоної зали, у багатьох дітей  виникло бажання знову повернутись сюди, але вже в якості студентів ЧНУ.

      В музично-драматичному театрі ми із задоволенням подивились мюзикл "Ще раз про Червону Шапочку” – такий собі сучасний мікс із Червоної Шапочки, Снігової Королеви, Івана-царевича з Василиною Прекрасною і Бабою Ягою, Бармалієм з лікарем Айболитом, а також деяких сучасних реалій у вигляді мобільного зв’язку та ноутбука.

     Оскільки поїздка відбувалась під час Новорічних свят, ми помилувались головною ялинкою області, а також кожен п’ятикласник зміг «торкнутись» казки, побувавши в будиночку Діда Мороза, де гарно проколядувавши, всі отримали солодкий сувенір, а також малюнок на щічку.

     Від поїздки залишились море гарних вражень та веселий настрій!

Проглядів матеріалу: 28388 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.01.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024