Вівторок, 19.03.2024, 12:00















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Січень » 16

  Бібліотека районного методичного центру – ресурсний центр навчальної, методичної, художньої літератури та фахової періодики. Ініціатором започаткування та створення бібліотеки методичного центру  управління освіти 7 років тому виступив начальник управління освіти Василь Григорович Швець. За цей період вона щорічно поповнюється новими надходженнями. Сьогодні бібліотечний фонд налічує понад 1300  екземплярів. Серед літератури бібліотеки: підручники з педагогіки, психології, довідники, словники,енциклопедії, навчальні програми, шкільні підручники, художня література.

 Днями бібліотека РМЦ поповнилася  новими надходженнями : комплект підручників для 3-х класів за новим Державним стандартом та серія  книг  української та світової художньої класики.

Пріоритетна роль бібліотеки полягає у допомозі  методистам   та вчителям району у підготовці до семінарів, засідань творчих груп, шкіл молодого вчителя, методичних об'єднань, тощо.

Бібліотека райметодцентру покликана бути потужним інформаційно - консультаційним осередком, спроможним сприяти якісному професійному зростанню педагогічної громади району. 







Проглядів матеріалу: 24999 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.01.2014 | Комментарії (2)

       Під час зимових канікул учні Йорданештської ЗОШ І – ІІІ ст. разом з класними керівниками (Шапка Н.В., Шкробанець Л.М. , Меглей В.В., та Лукянюк Є.І.) мали змогу  відвідати  Краєзнавчий музей у смт.Глибока .У музеї працює експозиція "Історія однієї розкопки". Вона представляє археологічні знахідки різних культур на території району. Розділ "Етнографія рідного краю" презентує матеріал, який дає уявлення про життя та побут селян середини XVIII — початку XX ст. Відвідувачі можуть побачити чудові зразки національного вбрання, гончарні вироби та побутові речі.

Експозиція "Літературно-мистецька Глибоччина" присвячена життю та творчості місцевих поетів та співаків. Окремо представлені матеріали про періоди, коли територія району належала до Молдови, Австро-Угорщини та Румунії. Численні документи та фотографії, листи, грамоти, нагороди, особисті речі, зброя — усі ці експонати розповідають про події ІІ світової войни та участь в них жителів району.

 Також учні відвідали Етнографічний музеї м. Чернівці. В музеї представлено понад 35 архітектурних експонатів – характерних зразків народного зодчества другої половини ХVIII ХХ ст. Серед них - житлові та господарські споруди (хати, комори, кошниці, карники, курники, стайня, стодола тощо), виробничі та громадські споруди (вітряки, кузня, корчма, сільська управа, церква, дзвіниця). Архітектурні пам’ятки доповнені традиційними інтер’єрами. У музеї відтворено також напівземлянку VIII ст. (старослов’янське житло) – перший археологічний об’єкт.

Проглядів матеріалу: 25268 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.01.2014 | Комментарії (0)

Запрошуємо вчителів-предметників та адміністративний склад середніх шкіл взяти участь у спеціалізованих професійних веб-конференціях (вебінарах), присвячених різним аспектам сучасної педагогічної діяльності.

Вебіна́р (англ. webinar) — спосіб організації зустрічей онлайн, формат проведення семінарів, тренінгів та інших заходів за допомогою Інтернету.

На сьогоднішні без перебільшення можна сказати, що такий вид навчання вчителів є найбільш доступним і практичним.

Вебінари для вчителів»  це:

·                    просто  вам не потрібно встановлювати жодних додаткових програм;

·                    комфортно брати участь у семінарі можна просто на робочому місці або вдома;

·                    ефективно ви маєте можливість мінімізувати свої запізнення та пропуски занять;

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 25965 | Завантажив: Микола | Дата: 16.01.2014 | Комментарії (0)

Згідно плану роботи Департаменту освіти і науки, молоді та спорту ЧОДА на І квартал 2014р., затвердженого 17.12.2013 р., Положення  про проведення обласного фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» серед загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів, затвердженим наказом Головного управління освіти і науки облдержадміністрації від 17.03.2008р. №120 «Про проведення обласного фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» серед загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів» (зареєстрованим Головним управлінням юстиції у Чернівецькій області від 14.04.2008р. №38/1993) та з метою виявлення обдарованих дітей та  молоді  у  різних видах мистецтва (художнє виконавство, циркове мистецтво, хореографічне мистецтво), сприяння подальшому розвитку їх обдарувань, залученню юних аматорів до активної участі у мистецькому житті та  формуванні творчої еліти, в Глибоцькому районі протягом січня - лютого 2014 року буде проведено  районний етап обласного  фестивалю „Чисті роси” («Художнє виконавство», «Циркове мистецтво», «Хореографічне мистецтво»)

(текст наказу можна передивитись по наступному посиланню Тисни тут)

... Читати далі - тисни тут
Проглядів матеріалу: 20944 | Завантажив: Микола | Дата: 16.01.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024