Вівторок, 19.03.2024, 06:43















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Січень » 09
  "Сходинки до інформатики"-навчальний предмет, введений в Україні відповідно до Державного стандарту початкової загальної освіти у 2013-2014 навчальному році для другокласників.

Основним завданням курсу є опанування молодшими школярами практичних навичок сучасними інформаційно-комунікаційними технологіями, з метою розв'язування життєвих та навчальних завдань. Курс «Сходинки до інформатики» є пропедевтичним.

Життя маленького школяра стає цікавішим, а нові яскраві сучасні підручники не тільки допомагатимуть у навчанні, а й створюватимуть гарний настрій. Працювати з підручником легко і цікаво.

У Багринівській ЗОШ І-ІІІ ступенів діти навчаються за підручником О.В.Коршунова в україномовному класі, а у румуномовному –Г.В.Ламаковська, Й.Я. Рівкінд, Ф.М. Рівкінд, Г.О. Проценко.

Структура уроку відрізняється від традиційних уроків у початковій школі. Перша частина - теоретична. Проводиться у формі бесіди, гри, обговорення ситуацій. Друга частина - це ознайомлення з новою комп'ютерною програмою, її демонстрація, робота учнів за комп'ютерами. Третя частина уроку - це цікавинки , завдання з логічним навантаженням, для розвитку пам'яті, кмітливості, ерудиції «Для розумників та розумниць». Всі частини уроку відображені у підручнику. Використання комп'ютерних технологій і програм на уроках у початковій школі є те, що за монітором дитина повинна перебувати не більше 15 хвилин. Тому учитель на уроці роботу з комп'ютером повинен поєднувати з іншими формами діяльності, які пов'язані з тематикою уроку. Вчитель повинен пам'ятати про обов'язкове виконання релаксаційних вправ (рухливі ігри , гімнастика, фізкультхвилинки).

Щоб урок пройшов вдало вчителі використовують програму «Скарбниця знань», клавіатурний тренажер та різні комп’ютерні програми, для розвитку комп’ютерної компетентності і для набуття практичних навичок.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 28362 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.01.2014 | Комментарії (3)

    У грудні до вихованців Коровійського ДНЗ завітав Дід Мороз та Снігуронька, веселі гноми з Білосніжкою, східні красуні зі своїм Султаном , ніжні Сніжиночки. Лунали веселі вірші, пісні, хороводи.

    Малеча продемонструвала свої здібності в танцях та іграх, за що добрий Дід Мороз подарував їм гарні подарунки та пообіцяв виконати їхні заповітні мрії.




Проглядів матеріалу: 28177 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.01.2014 | Комментарії (0)

 У нічний казковий час 
Рік Новий прийшов до нас, 
Він приніс свої вітання 
І найкращі побажання - 
І людині, і родині, 
І матусі-Україні! 

   Протягом  грудня у Глибоцькому ліцеї відбулися новорічно-різдвяні ранки та шоу-програми для учнів школи. Свята пройшли на славу, задоволеними залишилися не тільки діти, а й батьки, які побували на розважальних програмах. 

   Центром виховної роботи було підготовлено новорічну святково-розважальну програму для учнів 1-8-х класів, під час якої діти мали змогу стати свідками неймовірних пригод улюблених казкових героїв, Діда Мороза та Снігуроньки, а школярі 1-4-х класів отримали ще й солодкі подарунки.

 

   

Проглядів матеріалу: 27983 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.01.2014 | Комментарії (0)

     Канікули - це завжди цікава поря для відпочинку та пізнання чогось нового. Так учні 6-А класу  Глибоцької ЗОШ разом з класним керівником Герман Антоніною Василівною під час зимових канікул відвідали виставу у обласному театрі ім. О.Кобилянської. Зустріч з театральним мистецтвом - це завжди цікаво. Тому і вражень від вистави у юних відвідувачів залишилось багато.
Проглядів матеріалу: 27912 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.01.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024