Вівторок, 19.03.2024, 08:13















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Січень » 24

Однією з цікавих форм роботи  в школі є проведення предметних тижнів, які готують вчителі-предметники разом з учнями. Глибше пізнати той чи інший предмет, відкрити для школярів нові його грані - завдання кожного предметного тижня.
 Згідно річного плану роботи в школі з 15.01 по 21.01  проводився тиждень образотворчого мистецтва та українознавства (під керівництвом Чимчинської О.І., вчителя образотворчого мистецтва та Михайленко А.А., вчителя українознавства). Були проведені  різні цікаві заходи: усний журнал «Народніпромисли україни» (9 кл.); конкурс цікавих знахідок «Видатний художник» (10-11 кл.); конкурс стінгазетз образотворчого мистецтва «Жанри образотворчого мистецтва» (5-7кл.), з  українознавства «Зимові звичаї та традиції» (8-11 кл.); конкурс малюнків:  «Зима – чарівниця» (3-7 кл.).

Цікаво та пізнавально пройшов  перегляд мультику про творчість Т.Шевченка «Уроки тітоньки Сови» (3-Б кл.).

Не менш цікавою була участь учнів 6-А класу  у проведенні  благодійної акції «Назустріч мрії». Вони розмалювали «янголів», відобразивши свій гарний настрій на папері, та подарували  їх  учням школи (цим вчинком вчителі спонукали дітей на добрі справи). 

Протягом тижня проходили хвилинки розваг: «Розгадай кросворд, головоломку, сканворд»; «З’єднай крапочки і дізнайся хто там»; «Розфарбуй»; «Знайди відмінності» на яких учні мали змогу проявити свою кмітливість та знання.

У теплій та затишній атмосфері відбувся конкурс колядок, щедрівок та новорічних віншувань серед учнів 8-их класів.

Загалом, всі класи були дуже активні, творчі і креативними.

Проведені заходи показали великий інтерес і зацікавленість учнів у збереженні традицій своїх предків, вивченні історичного літературного краєзнавства, збиранні уснопоетичних творів, які пов’язані з рідним краєм.

Підводячи підсумки, вчителі подякували учням за активність, і разом намітили нові плани в подальшій роботі.

Позитивні емоції, гарний настрій та задоволення, отримали учні  6-А класу від години милування природою «Зимова казка», що було для дітей найбільшою нагородою за гарну роботу протягом тижня.

Тиждень мистецтв передав естафету наступному предметному тижню – "Тижню географії".

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 1848 | Завантажив: Коровійська_ЗОШ | Дата: 24.01.2014 | Комментарії (0)

       22 січня 1919-го року на площі перед Софією Київською відбулася подія, про яку мріяли багато поколінь: на велелюдному зібранні було урочисто проголошено акт про возз'єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.
 З 1999 року відзначається День соборності України. Тепер щороку 22 січня український народ святкує річницю з моменту підписання так званого акту «злуки», тобто договору про попереднє об'єднання УНР і ЗУНР.
В Нижньосиньовецькій ЗОШ  з нагоди Дня Соборності України пройшов тиждень громадянської самосвідомості. Почався тиждень загальношкільною лінійкою з інформацією про цей день в історії.
Представники учнівського самоврядування разом з бібліотекарем Фодор Д.Г.підготували  експозицію  приурочену Дню Соборності України. Було проведено інформаційні п’ятихвилинки у всіх класах школи.
Також вчителі історії провели тематичні уроки «Україна – Соборна незалежна держава».
Завершив тиждень громадянської самосвідомості захід учнів старшої школи «22 січня – День Соборності України».
                                                                                                                                       ЗДВР Унгурян М.І.



Проглядів матеріалу: 1353 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.01.2014 | Комментарії (0)


    Сьогодні, 24 січня,  в приміщенні конференц-залу методцентру управління освіти   відбулась  нарада  керівників дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Глибоцького району під керівництвом  начальника  управління освіти Глибоцької РДА Швеця В. Г. В нараді взяв участь заступник  голови Глибоцької  РДА Божеску М. К.  Згідно порядку денного розглядались наступні питання:

       1.Про роль директора школи як господаря та організатора навчально- виховного процесу .

     · Про забезпечення безпеки життєдіяльності учасників навчально – виховного процесу під час виникнення можливого стихійного лиха. 

    ·  Про  участь команди району в ІІІ етапі Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, –доповідач – Швець В.Г. – начальник управління освіти.

    2.Про покращення матеріально- технічного та навчально – методичного забезпечення закладів освіти педагогічними колективами у І семестрі 2013/2014 н.р., – доповідач- Лазурко С.І.- голова РК профспілки працівників освіти і науки району.

3.  Про вимоги щодо реєстрації випускників на ЗНО 2014 року.

Проглядів матеріалу: 1279 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.01.2014 | Комментарії (1)

  У  Старововчинецькому ліцеї  стартував проект «Чесна гра – Перша ліга», до якого залучено учнів 5-9 класів та проект «Чесна гра – Вища ліга» - учнів 10-11 класів. 
 
Тренерами по даному проекту є соціальний педагог Каменюк Віра Василівна  та вчитель фізичної культури Баланюк Петро Іванович.
Дізнатись більше - Тисніть тут
Проглядів матеріалу: 1348 | Завантажив: Жанет | Дата: 24.01.2014 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 1260 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.01.2014 | Комментарії (0)

         23 січня відбулися змагання вихованців гуртка початкового технічного моделювання «ЮНИЙ ТЕХНІК» з виготовлення і запуску на дальність польоту вільнолітаючої моделі планера у приміщеннях на «Приз Діда Мороза». Хлопці з нетерпінням чекали цих змагань, адже готувалися до них на протязі кількох занять. Перед початком змагань до гуртківців звернувся директор школи Юрій Дмитрович Блисенко, який побажав відмінного навчання, міцного здоровя, чесної боротьби і високих результатів. Він наголосив, що саме серед цих хлопчиків бачить майбутніх винахідників, конструкторів, пілотів літаків і космічних ракет. За сумою трьох спроб місця у протоколі розподілено так:

1 місце – Скурту Валентин – учень 6-А класу

2 місце – Русу Роман – учень 5-Б класу

3 місце – Білійчук Станіслав – учень 5-А класу.

Переможці нагороджені грамотами та солодкими подарунками. Спеціальним подарунком нагороджений першокласник Романюк Руслан, як наймолодший учасник змагань.

Проглядів матеріалу: 1230 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.01.2014 | Комментарії (0)

      З 17 січня 2014р. в  Глибоцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів практичним психологом   Стрільчук О.В. та вчителем фізичного виховання Стрільчуком М.А. почав  впроваджуватись у навчально-виховний процес школи  німецько-український проект «Fair  playЧесна Гра», метою якого є  розвиток  життєвих навичок молоді та запобігання поширенню ВІЛ/СНІДу за допомогою рухливих ігор з елементами футболу.






Проглядів матеріалу: 1218 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.01.2014 | Комментарії (0)

     23 січня 2014 року Димківський НВК гостинно приймав курсантів ІППОЧО, учителів початкових класів шкіл з румунською мовою навчання та куратора курсів Пархомову Людмилу Іванівну. Гостей зустріли методист РМЦ – Леонтій Е. М., директор школи – Гумельник В. М.  та заступник директора з навчально-виховної роботи Світик О. Ф.. Вони ознайомили всіх із досягненнями навчального комплексу.

В. М. Гумельник зауважив, що Димківський НВК обрав стратегію успіху та успішності через співпрацю між усіма учасниками навчально-виховного процесу і дана стратегія у цьому навчальному закладі працює тільки завдяки високій майстерності педагогічного колективу...

Цікавою була екскурсія по школі.

Курсантам було представлено напрацювання справжніх Майстрів: майстер-клас вчителя - методиста 1-го класу Анни Іванівни Магас; змістовними і цікавими були  уроки позакласного читання у 4-му класі старшого - вчителя Олени Прокопівни Ванзуряк;  математики у 2-му класі  старшого - вчителя Марії Петрівни Чимбру.

 Під час обговорення уроків присутні відзначили майстерність вчителів та активність учнів,ще, вдячні вчителям  Димківського НВК за те, що поділились власними напрацюваннями і кожен з них зможе представити досвід кращих педагогів у своєму навчальному закладі та зробили висновок:  дійсно педагогічна майстерність-ключ до успіху навчального закладу, до успішності його учнів.

























Проглядів матеріалу: 1370 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.01.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024