Субота, 27.04.2024, 14:37















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Березень » 20

        Будь-яка людина, що перебуває при здоровому глузді і тверезому розумі, прагне бути щасливою, або хоча б зовсім не проти того, щоб бодай зрідка, але відчувати такий стан, при якому присутнє почуття найбільшого внутрішнього задоволення своїм власним буттям, повноти і осмисленості життя. Когось це почуття залишає дуже рідко, хтось, навпаки, вже й забув, що може відчувати щось подібне, але бути щасливою людиною здавалося б дуже просто і дуже природньо.

Увага до питань щастя супроводжувала людство протягом всієї його історії. Про це написано і сказано так багато, що напевно окремо взятій людині не вистачить і усього її життя, щоб ознайомитися з повним переліком думок і міркувань з цього приводу.

Враховуючи, що прагнення до щастя є основоположною метою людства, Генеральна Асамблея ООН, за даними проекту DilovaMova.com, 28-го червня 2012- го року, на своєму 118-му пленарному засіданні прийняла відповідну резолюцію, в якій запропонувала всім державам — членам і структурам самої системи організації Об’єднаних Націй, а також і іншим регіональним і міжнародним організаціям, широкому громадянському суспільству, включаючи як неурядові організації, так і приватних осіб, відзначати Міжнародний день щастя, і постановила щорічно проводити його 20-го березня.

За офіційним думку ООН, сприяння процесам сталого розвитку, справедливості та викорінення злиднів, більш комплексного та збалансованого підходу до економічного зростання, активне сприяння благополуччю всіх народів, невід’ємно стосується питань забезпечення щастя як для окремої особистості, так і для суспільства в цілому.

Підтримуючи дану ініціативу, ми щиро бажаємо всім і кожному бути щасливим! Нагадуємо, що навчитися радіти малому не так важко і під силу кожному з нас. Щастя і радість — це брати близнюки. Задовольняючись малим набагато легше отримати більше!

Будьте щасливі, зі святом!

Проглядів матеріалу: 479 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.03.2015 | Комментарії (0)

Земля — наш спільний дімТуманний ранок і осінній день, пшеничний лан і літній степ, солов'їний гай і вишневий садок, річки і океани, пустелі і джунглі — усе це зливається в єдиний образ Землі — нашого спільного дому.

А чи знаєте Ви, що 20 березня людство відзначає Всесвітній День Землі? Це свято придумали для того, щоб кожен з нас звернув увагу на проблеми нашої планети, насамперед, екологічні.

Земля — планета унікальна. Саме тут створені неповторні умови для бурхливого розквіту життя. Жодна інша планета нашої Сонячної системи не може похвалитися таким різноманіттям форм життя і таким сприятливим кліматом, як Земля.

Та часто люди не замислюються над майбутнім нашої планети. Нищення лісів, шкідливі викиди в атмосферу, забруднення річок та морів призводять до загибелі численних тварин та рослин, побачити, які тепер можна лише в Червоній книзі.

Але ми, можемо зробити дещо корисне для порятунку життя на Землі. Давайте прочитаємо, що саме.

Отож, врятувати Землю можна, якщо кожен з нас:

— прибиратиме сміття після відпочинку в лісі,

— економно витрачатиме воду і папір,

— посадить не менше одного дерева в рік або зробить гарний квітник під вікнами власного дому,

— не використовуватиме косметичні засоби, які тестують на тваринах,

— буде користуватися безпечними для екології транспортом і технікою.

Пам'ятаймо, що Земля — це неоціненний дар, подарований нам природою, це — наш спільний дім, тож берегти її — наш священний обов'язок.

Проглядів матеріалу: 622 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.03.2015 | Комментарії (0)

  19 березня практичним психологом Купського НВК №2 Ванзуряк Анною Василівною був проведений тренінг з учнями 11 класу «Вчимося толерантному спілкуванню». Метою якого було показати значимість толерантності під час взаємодії з іншими, закріпити знання учасників про компоненти толерантності, учити розуміти і поважати один одного, удосконалювати вміння толерантного спілкування.

   Кожна людина повинна взаємодіяти із представниками інших культур. На жаль, дух нетерпимості, ворожості до іншої культури, способу життя, інакших вірувань, переконань, звичок завжди існував та існує надалі. Життя в полікультурному соціумі – проблема кожної особистості, групи людей і певних інститутів влади. Основою такого існування є толерантність як універсальний принцип людської життєдіяльності. Багато країн світу, у цьому числі Україна, можуть бути яскравими прикладами зіткнення народів, етносів, культур і цивілізацій.

   Тренінг розпочався з вправи  «Карта». Також впродовж тренінгу учні брали участь в таких вправах як «Святковий салют», «Толерантність», «Товариський суд», «Пустіть мене в коло». Цікавою було інформаційне повідомлення «Що таке толерантність», метою якого було зосередити увагу учнів на основних аспектах толерантності, дати об’єктивну інформацію. Тренінг завершився релаксаційною вправою .

 

 

Проглядів матеріалу: 546 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.03.2015 | Комментарії (0)

      Питання відбору підручників, їх експертної оцінки та замовлення нині хвилюють усіх: і педагогів, і керівників навчальних закладів, і батьків. Для роз`яснень  актуальних питань  обласним інститутом післядипломної  педагогічної освіти було організовано вебінар для вчителів початкових класів.

19 березня на базі РМЦ управління освіти Глибоцької РДА методисти Микитюк Т.О. та Леонтій Е.М. зібрали вчителів 3 класів та керівників РМО для участі у вебінарі. Захарійчук М. Д., автор підручника « Українська мова» для 4-го класу, кандидат педагогічних наук, доцент Київського університету ім. Б. Грінченка НАПН України,  презентувала новий підручник, вчителі обговорили важливі питання.  Одинак М. М. , методист ІППОЧО,  зорієнтувала педагогів району у роботі з електронним репозитарієм, обговорили питання ДПА у 4 класах.

Семінар мав практичний характер та сприяв публічному обговоренню у професійному колі питань навчально-методичного забезпечення навчально-виховного процесу.

Проглядів матеріалу: 740 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.03.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024