Субота, 27.04.2024, 14:02















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 10
Гостей: 10
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Березень » 31

    Головні завдання проведення предметного тижня — забезпечити належні умови для виявлення та розвитку творчої активності і зацікавленості учнів, формувати їх науковий світогляд, збагатити досвід, поглибити знання з предмета та підвищити інтерес до  його вивчення .

         Протягом тижня у нашій школі проходив тиждень географії під керівництвом вчителя Кирчу Софії Траянівни. Усі заходи проводилися згідно плану. Учні проявляли свою творчу активність, розширили знання з географії: 6-7 класи - взявши участь в конкурсі кросвордів, 8-9 класи - демонструючи свою активність та креативність під час проведення вікторини " Україна  - мій рідний край". Цікавою видалась театралізована вистава "В гості до континентів", кожна з учениць 5- 7 класів, презентуючи один континент, одяглась у відповідний даному континенту колір. Форми та методи роботи відповідали рівню розвитку дітей, проводилися в рамках діяльнісного, компетентнісного та особистісно-орієнтованого підходів. Особливо відзначилися під час різноманітних заходів такі учні: Мороз Анна - Марія - учениця 6-го класу - переможниця конкурсу кросвордів, Варварюк Марінела - учениця 6-го класу  - найкраща актриса, команда "Справжні українці" (8клас).

         Використання індивідуальних та групових видів робіт, активних та інтерактивних методів стимулювання учнів до участі у заходах сприяло встановленню тісного співробітництва між вчителем та учнями.

Опаіць М.І. педагог-організатор

Проглядів матеріалу: 465 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 31.03.2015 | Комментарії (0)

   Вивчення іноземної мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що саме іноземна мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною мовою є потребою часу. Під час вивчення іноземної мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної культури.

 З метою покращення знань учнів, у нашій школі щорічно проводиться «Тиждень іноземних мов». Нагадуємо, що в нашій школі ми вивчаємо англійську та французьку. Не винятком став і цей навчальний рік. Тиждень іноземних мов в  Купському НВК №2 проводився з 23. 03.15. по 27.03.15. У заходах цього тижня взяли участь всі учні нашої школи. Вчителі Плеван А.А., Попеску О.П. та  Сідор М.М. залучили учнів до наступних заходів: конкурси малюнків на тему: “ Spring” та “In the world of Fairy Tales”, вікторини: “Happy English” (7-8кл.), “What? Where? When? ”(10-11кл).

Вчитель Плеван А.А. з учнями 9,10 та11 класів здійснювали віртуальну подорож до столиці Великої Британії Лондону, під час якої учні переглянули відеофільм “London Sightseeing”.

 Також у рамках тижня був проведений відкритий урок з англійської мови у 5-му класі вчителькою Плеван А.А. на тему: “ Chernivtsi – my native town”.

   Учні 4-го класу разом з  вчителькою Сідор М.М. інсценували казку «Three Butterflies».

Усі заходи, які були проведені в рамках тижня, дали змогу  визначити індивідуальні знання кожного учня з іноземної мови та вміння працювати в команді, перевірили кмітливість, увагу, вміння зосереджуватися та діяти в нестандартних ситуаціях, а також виховують патріотизм та любов до Батьківщини.

Вчитель англ. мови Плеван А. А.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 644 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 31.03.2015 | Комментарії (0)

   Вже стало традицією Турятського НВК щовесни  проводити місячник благоустрою та санітарної очистки території, узбіччя, місць відпочинку.  Озеленення пришкільної території має велике значення. Перш за все зелені насадження значно зменшують наявність пилу й диму в повітрі, відіграють своєрідну роль фільтру. Вони впливають на формування мікроклімату, бо діють на тепловий режим, вологість, а також мають значний вплив на здоров’я школярів.

  Разом з учнями 9 -11 класів учителі Суруджіу Л.П., Гімчинський В.Г. , Дудуц І.В.  підготували 580 саджанців, а  учні 7 - 11 класів висадили живопліт з грабів і буків на господарській території школи.

  Озеленення та благоустрій території принесе користь не лише теперішнім, а й майбутнім поколінням. Результатом стане покращення стану атмосферного повітря, здоров’я та самопочуття. Забезпечить сприятливі та безпечні умови для проведення спортивних занять та ігор учнів.

  Ці заходи виховують у дітей почуття любові до природи і рідного краю, усвідомлення необхідності екологічного вибору, орієнтованого на загальнолюдські цінності.

  Наведення чистоти та порядку –  це обов’язок кожної людини. Це ознака нашої культури і свідомий обов’язок громадськості. Тож давайте долучатися до заходів благоустрою та наведення чистоти  не лише під час проведення подібних акцій. А головне, дотримуватись всім відомого вислову: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять».

 

Проглядів матеріалу: 565 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 31.03.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024