Субота, 20.04.2024, 16:06















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Квітень » 15

09 квітня 2016 року на базі Черепковецькоїпройшла відкрита особиста першість Кам'янської дитячо-юнацької спортивної школи з настільного тенісу серед юнаків та дівчат. Дані змагання проводилися в 3-х вікових групах: 1999-2001 р.н., 2002-2004 р.н. та 2005- р.н. і молодші. Вже вкотре учні Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. та діти з Чагорської ЗОШ І-ІІІ ст., які займаються в секції на базі Коровійської школи - вихованці тренера Степановського В.О., продемонстрували свою майстерність та відзначилися здобутком перемог. Отож, подаємо повний список результатів змагань.

 

  

   

  ВІКОВА ГРУПА 1999-2001 р.н. (юнаки):

І місце - Вірозуб Олександр, Чагорська ЗОШ І-ІІІ ст.

ІІ місце - Діклевич Олександр, Коровійська ЗОШ І-ІІІ ст.

ІІІ місце - Чорней Станіслав, Коровійська ЗОШ І-ІІІ с ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 735 | Завантажив: Коровійська_ЗОШ | Дата: 15.04.2016 | Комментарії (2)

     Військово-патріотичне виховання молоді основний напрямок виховання молоді у сучасній школі. Наша школа піклується про майбутнє своєї країни, тому, звичайно ж, учні та вчителі Глибоцької ЗОШ І-ІІІ ст. активно включились у проведення військово-патріотичної гри "ДЖУРА". 14.04.2016 р. відбувся шкільний етап Всеукраїнської гри «Джура», головною метою якої є активізація роботи з відродження козацтва й розвитку історичних, культурних і патріотичних традицій українського народу, виховання юних патріотів на засадах гідності та високої самосвідомості.

Під час гри учні школи перевіряли свої знання з історії козацтва, проходили смугу перешкод, на якій показали свої вміння, вправність та спритність.

Всім дуже сподобалась гра, вона принесла радість і задоволення від спілкування, перевірки своїх можливостей, умінь і знань.

Проводячи таку гру, ми нагадали собі про героїчне минуле нашої країни, про те, що нам є чим пишатися. Україна у період Козацької Доби – один із найяскравіших прикладів того, що український народ є незламним і волелюбним, що він ніколи не схилить голову перед ворогом. Після завершення гри учасники та глядачі з нетерпінням чекали на результати змагань.

Таким чином І місце у грі здобула команда 9-Б класу, ІІ місце - команда 8-А класу, ІІІ місце - команда 8-Б класу. Всі учасники команд отримали грамоти.

Проглядів матеріалу: 515 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.04.2016 | Комментарії (0)

   Заступником директора з НВР Кирстюк О.М. в Купському НВК №2 була організована зустріч з  Родікою Іоняк.

Родіка Іоняк - студентка  ЧНУ  факультет педагогіки, психології та соціальної роботи, кафедри педагогіки та методики початкового навчання вирішила спробувати себе в унікальному для України книжковому пітчингу Книголав, метою якого було знайти ідею книги про справжнього героя, якого полюблять маленькі українці. Родіка здобула перемогу.
„Хроніки звичайної надзвичайної людини” Родіки Іоняк — пригоди 6-річного киянина, який потрапив у Кольорове королівство і став там королем. Вона сама намалювала ілюстрації і зняла презентаційний ролик свого братика Дениса. 
Уже до кінця року книгу проілюструють і надрукують накладом у 15 тисяч примірників у видавництві „Основа”.

Чудова подія дня. Поговорили про книги і про те, чому і для чого потрібно розвиватись. Учні були приємно вражені творчістю Родіки!

 Успіхів тобі, Родіко, у всіх твоїх починаннях!
P.S. мабуть, скоро кожен із нас захоче отримати  книгу із автографом ! Записуємося в чергу, друзі!

                                              Заступник директора з НВР Кирстю О.М.

Проглядів матеріалу: 433 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.04.2016 | Комментарії (0)

   В Чагорській школі на початку квітня розпочався місячник оборонно-масосвої роботи, присвячений Дню Перемоги. 14 квітня вперше було проведено І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл («Джура»). Традиційно змагання розпочалися з шикування, внесення прапора, виконання державного гімну та представлення суддівської колегії. У грі взяли участь рій «Укроп» - 7 класу, рій «Вовки» - збірна 8-х класів та рій «Пантера» - збірна 9-х класів. Змагання проводилися у 5 конкурсах: «Впоряд» (стройова підготовка), «Смуга перешкод», фізична підготовка (підтягування на перекладині та згинання та розгинання рук в упорі лежачи), «Влучний стрілець» (стрільба з пневматичної гвинтівки), «Відун» (інтелектуальні змагання з історії України доби козаччини).
   Під час проведення конкурсу «Впоряд» команди показали свою вправність у стройовій підготовці, 

віддані та виконанні наказів, проголошували девізи команд та виконували стройові пісні.
Конкурс «Смуга перешкод» складався з таких етапів: подолання «лабіринту», визначення топографічних знаків, «Рятівник» - етап на якому учні показали теоретичні та практичні навички з надання першої долікарської допомоги, визначення азимуту на три предмети, подолання заболоченої ділянки місцевості по «купинам».
   При проведенні решти конкурсів учні демонстрували свої знання, вміння та навички зі стрільби, з історії України та 

фізичної культури.
    Протягом всіх змагань лунали патріотичні пісні, а вболівальники активно підтримували свої команди.
За результатами проведених змагань місця розподілилися наступним чином: І місце виборов рій «Вовки» (збірна 8-х класів), ІІ місце – рій «Укроп» (7клас), ІІІ місце – рій «Пантера» (збірна 9-х класів).
    Переможці будуть нагороджені на лінійці по завершенню місячника оборонно-масової роботи на початку травня.
 
Директор шоли В.Г. Калараш
 
          
Проглядів матеріалу: 417 | Завантажив: Микола | Дата: 15.04.2016 | Комментарії (0)

13 квітня 2016 року в Коровійській школі відбулося Свято англійської мови, яке пройшло в рамках заходів Року англійської мови в Україні, проголошеного Президентом України Петром Порошенком.

Учні, вчителі, батьки мали змогу прослухати вірші та сонети відомих англійських поетів (Вільяма Шекспіра та Роберта Бернса) в оригіналі і у перекладі українською мовою.

 Учні 2-7 класів гарно представляли різні частини Великобританії, під музичний супровід розповідаючи присутнім про географічне положення, столиці, прапори та символи. Завдяки яскравій презентації  перед присутніми повстали магічні неповторні краєвиди шотландських гір, річок та озер, таємничість і загадковість визначних місць Лондона, Едінбурга та Белфаста.

 Також увазі всіх глядачів було представлено казку «Cinderella» (у виконанні учнів 7 класу) та уривок з п’єси «Romeo and Juliet» (у виконанні учнів 9 класу).

Протягом свята всі отримали задоволення від прослуховування пісень-хітів, які майстерно виконали учениці 10 класу. Свято пройшло у атмосфері доброзичливості, єдності, із почуттям поваги до традицій країн Великої Британії.

   Таке свято – це важливий захід, інструментом якого є стимулювання учнів до роботи над собою та виховування в них інтересу до вивчення англійської мови.

      ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 452 | Завантажив: Коровійська_ЗОШ | Дата: 15.04.2016 | Комментарії (0)

У школі відбувся І  етап Всеукраїнської дитячо-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), учасниками якої стали 2 рої школи. Програма Гри  була цікава і різноманітна. Учасники мали змогу показати свої навички і вміння на станціях «Впоряд», «Вогнева підготовка», «Смуга перешкод», «Фізична підготовка», а також звітували  про добрі справи, проведені протягом року в школі, на станції «Добре діло». Вчитель Захисту Вітчизни Хабюк А.Я. формував в учнів школи здоровий спосіб життя засобами військово-прикладних видів спорту.

                

Проглядів матеріалу: 450 | Завантажив: Коровійська_ЗОШ | Дата: 15.04.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024