П'ятниця, 26.04.2024, 06:18















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Квітень » 18

   «Серце до серця» — благодійна акція Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця", що проходить кожного року, починаючи з 2006 р., навесні.

Метою акції є збір коштів для закупівлі обладнання для дитячих медичних закладів держави. Обладнання вже допомогло дітям, що мають вади з слухом та зором, недоношеним новонародженим дітям, а також дітям хворим на цукровий діабет.

Учні, вчителі та працівники  Купського НВК також прийняли участь у даній акції. Проведення даної благодійної акції є доцільним та необхідним кроком у допомозі маленьким українцям.

 

 

 

 

 

 

Щороку ми проводимо декілька різних акцій по різним напрямкам. Мета у всіх цих акціях одна – допомогти дітям або дорослим, які потребують цю допомогу від суспільства.

 У рамках цьогорічної благодійної акції «Серця до серця» учні Купського НВК зібрали 824 гривні.

 Ці кошти ми передали координатору для допомоги дітям області із різним захворюваннями.

                          Е. Скіпор, педагог-організатор Купського НВК  

Проглядів матеріалу: 511 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.04.2016 | Комментарії (1)

    15 квітня у Тарашанській ЗОШ І – ІІІ ст. відбулася щорічна посвята першокласників у "барвінчата", яку, за традицією, проводять учні початкових класів під керівництвом педагога-організатора.

На святі учні першого класу подорожували станціями "Музична", "Танцювальна", "Спортивна", "Казкова", «Загадкова» та виконали різноманітні завдання, щоб дістатися до країни, у якій господарює Барвінок. Майбутні барвінчата подарували  володарю Барвінкової країни  пісню про школу, яку вивчили на уроках музичного мистецтва, розповіли приказки про дружбу, добро, декламували вірші .

Танцювальний колектив "Веселка"  продемонстрував усім присутнім танець, який надзвичайно сподобався усім присутнім у залі.

На завершення  свята володар Барвінкової країни подарував першокласникам медалі-символи з побажанням носити їх до школи щодня та дотримуватися законів "Барвінкової країни".

Педагог – організатор А. Є. Бужак

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 521 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.04.2016 | Комментарії (1)

    Одним із аспектів виховної діяльності школи є профілактична робота щодо попередження скоєння злочинів і правопорушень неповнолітніми, профілактики паління, наркоманії та алкоголізму.

З цією метою 11.04 по 15.04.2016р. в  Тарашанській ЗОШ I-III ст. був проведений тиждень профілактики насилля в учнівському колективі,за   планом:

   -Відкриття тижня.  11.04.

       -Оголошення плану.

       -Загальношкільна лінійка. Виступ на тему : «Я дитина. Я теж маю права».  12.04.

       -Тестування для 9-11 класів « Підліток і право».

        -  Зустріч з працівниками правоохоронних органів.    13.04.

       -Виставка учнівських міні-плакатів «Я не порушую закон».

       -Виставка літератури «Наш закон – наша сила».  1 4.04

       -Тренінг «Попередження насильства».   15.04.

       -Перегляд фільму «Станція призначення – життя».

 Даний тиждень збагатив знання  учнів  щодо попередження скоєння злочинів і правопорушень неповнолітніми,  профілактики паління, наркоманії та алкоголізму.

         Дана робота була спрямована , насамперед, на вдосконалення способу життя школярів, обрання ними правильної соціальної орієнтації  та  вміння зробити правильний вибір у різних життєвих  ситуаціях.

                                                                                       ЗДВР Станіцька Я.М.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 416 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.04.2016 | Комментарії (0)

Робіть добро, робіть добро
І вам добро добром воздасться. 

     Доброю традицією у  Йорданештській ЗОШ І-ІІІ ст. стало щорічне проведення Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» на допомогу дітям із різними захворюваннями та з метою збору коштів для закупівлі медичного обладнання для дитячого реанімаційного відділення Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні. Цього річ акція була проведена з 11 по 14 квітня за участю ЗДВР Кирчу О.Г., педагога – організатора Малайку А.М.- М. та волонтерів школи, а це учні 9-го класу Савюк Віолета та Петрюк Андрій.                                                                                                     .
Скринька із серцем обійшла усі класи, учні та педагоги добровільно брали участь в акції, кидаючи до скриньки будь – яку грошову одиницю. За це учасникам акції прикріплювали червоні сердечка як символ любові та добра. До акції долучилися і спонсори: приватні підприємці нашого села разом з сільською головою Лютиком Г.Ф.  Дякуємо за підтримку та розуміння всім.

Проведений захід сприяє вихованню доброзичливості, гуманності, щиросердечності, толерантності, співчутливості і ще раз підтверджує той факт, що чужого горя не буває.

 ЗДВР            Кирчу О.Г.

педагога– організатор Малайку А.М.- М.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 527 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.04.2016 | Комментарії (1)

Серце до серця – шлях незабутній

Кожну дитину треба почути.

Віра надія на вашу сердечність,

Любов і добро, щирість і чесність.

   Такими словами стартувала в Йорданештській ЗОШ №2 ХІ акція «Серце до серця»  з метою  збору коштів на обладнання в реанімаційні відділення дитячих лікарень. Наш девіз лишився незмінним -  «Серце до серця, гривня до гривні врятує життя». Окрім цього вже традицією стало зібратись всім на шкільному подвір'ї і об'єднавши теплоту сердець, провести наш незабутній флешмоб «Живе серце», бо такі заходи сприяють вихованню доброзичливості, гуманності, щиросердечності, толерантності, співчутливості і ще раз підтверджує той факт, що чужого горя не буває.

Голова учнівського самоврядування пройшовся зі скринькою по всіх класах закликаючи всіх не лишитися байдужими  і в результаті було зібрано  416 гривень.

Так, що частіше даруймо теплоту сердець і невичерпна душевна теплота покриє увесь світ.

Педагог-організатор – Опаіць М.І.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 490 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.04.2016 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 411 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.04.2016 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 399 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.04.2016 | Комментарії (0)

    Вчителі 2-ого класу шкіл з румунською мовою навчання завітали до Купського НВК на черговий районний семінар, де їх гостинно зустрічала адміністрація школи. Відкрила семінар вправою « Три настрої»  методист РМЦ Емілія Леонтій , також виступила з презентацією з проблеми семінару.

         Вчитель 2-ого класу М. Г. Опаєць провела відкритий урок з математики- це був  віртуалдьний урок-подорож по космічному простору  та всіх планетах нашої галактики. Зупиняючись на тій чи іншій планеті, учні виконували  математичні завдання: розв’язували задачі, рахували, множили, додавали, віднімали тощо. Все це супроводжувалось зображенням на екрані. Другокласники під мудрим керівництвом своєї улюбленої вчительки писали, малювали, працювали біля дошки, відповідали усно… Урок був насичений  додатковими матеріалами. Всі етапи сучасного уроку були проведені на високому рівні, разом зробили стінгазету до Дня Космонавтики .

         Урок з математики був цікавим, доступним та корисним для всіх.

         У другій частині семінару  Маріана Георгіївна за допомогою учнів та батьків підготувала досить цікавий весняний захід під назвою «Прийшла весна – радощі нам принесла». У знак миру, щастя, доброти та щасливої Пасхи всім гостям  учні подарували маленьких янголяток,  виготовлених  рученятами другокласників.

         Гості відвідали шкільний музей, де ознайомились з історією його створення, з найважливішими експонатами та постійними виставками. Під час обговорення всі вчителі дали високу оцінку проведеному, семінару, оцінили високий професіоналізм вчителя, підготовку учнів до уроку, підтримку батьків та всього колективу.

Такі семінари завжди цікаві та корисні.

                                     Елеонора Скіпор

Проглядів матеріалу: 516 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.04.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024