Четвер, 28.03.2024, 17:04















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Квітень » 23

    З 11.04 по 15.04.2016 року в Молодійській загальноосвітній школі І-ІІІ  ступенів проводився Тиждень початкової школи. Мета тижня початкової школи полягала в тому, щоб посилити інтерес учнів до певного предмета, виявити і розвинути дитячі здібності, презентувати нові форми, технології організації навчання та змістовного дозвілля учнів.

Форми реалізації цієї мети направлені на виявлення обдарованих учнів, на з’ясування  методичних умов, що забезпечують успішну діяльність учителів.

Наша школа – це навчальний заклад, що сприяє духовному збагаченню особистості, створенню умов для самореалізації учителів та учнів у різних видах творчої діяльності, задоволення їх потреб та інтересів, вихованню духовної культури та формуванню національної свідомості.

Під час тижня вчителями початкових класів проведено відкриті уроки та заходи, виставки дитячих робіт, презентації , захист проектів.

15 квiтня класоводи  Л.В.Куруляк та О.Г.Факас провели з учнями 1-х класiв урок-вiкторину «В гостi казка завiтала».  Діти  активно пригадували улюбленi казки та їх героїв. Під час уроку були проведенi різноманітні конкурси: «Вiдгадай назву казки за словами», «Казкове Поле чудес», «Загадкова скарбничка»,  «Вiдгадайте, вiд кого телеграма». Позитивні емоції від побаченого на уроці надовго закарбуються в пам’яті  кожного першокласника, адже казки на довгi роки стають нашими друзями та  добрими порадниками у рiзних складних ситуацiях.  

Інтегрований  урок  природознавства та образотворчого мистецтва  «Буду я природі другом»  у  4-А класі   ( вчитель Кукульняк О.М. ) сприяв формуванню пізнавального інтересу дітей,  стимулював учнів до пошукової діяльності та  поглиблення знань про анімалізм, як жанр живопису. Також  сприяв вихованню естетичного сприйняття навколишнього світу, повноцінному, цікавому проведенню вільного часу,  бережливому ставленню  до навколишнього середовища.

На відкритому уроці з української мови у 2-А класі діти подорожували  різними мовними стежинами і виконували найрізноманітніші завдання для досягнення вершин мовної гори.

Учні 2-Б классу ( класовод Балан І.Г)   запросили до себе на виховний захід: «Бал ввічливості». Діти із великим задоволенням  розповіли  про цікаве королівство  Порядку, Доброти і Ввічливості.  Програма свята була різноманітна: сценки, смішинки, пісні і вірші. Свою зустріч діти завершили словами:

Коли мовчиш – мовчи з любові,

Коли говориш – говори з любові,

Коли вибачаєш – вибачай з любові,

Май завжди в глибині серця – корінь любові                                                                            

З того серця виростуть тільки  добрі справи.

Микола Островський сказав: «Творча робота, не дивлячись на складність,  є чудовою і піднесеною працею».                                                   

  Свою творчість учні початкових класів показали під час різноманітних презентацій та виставок. Учні 4-Б класу презентували творчий проект «Водойми рідного краю, їхній стан та охорона».  Діти розглянули причини забруднення водойм,  ознайомили учнів школи із заходами, які вживаються для охорони водойм; запропонували власні пропозиції щодо охорони водойм рідного краю і видали буклет.

12 квітня – Всесвітній День авіації і космонавтики.  Класовод Балабан Л.І. разом з учнями  3-Б класу організувала  в ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 445 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.04.2016 | Комментарії (0)

    21 квітня у Кам’янській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося свято «Прощання з Букварем». Учні 1-А класу під керівництвом класовода Балан М.В. порадували своїх батьків, гостей щирими віршиками, веселими піснями і танцями. У святі також взяли участь учні 5-А класу, колишні вихованці Майї Василівни. Вони подарували першокласникам квіти і дали їм цінні поради.

 

 

 

 

 

 

 

 


Проглядів матеріалу: 419 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.04.2016 | Комментарії (0)

     Доброю традицією Нижньосиньовецької ЗОШ І-ІІІ ст. стало щорічне проведення Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» на допомогу дітям із різними захворюваннями та з метою збору коштів для закупівлі медичного обладнання для дитячого реанімаційного відділення Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарнi.

«Серце до серця» — благодійна акція Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця", що проходить кожного року, починаючи з 2006 р., навесні.

Учні, вчителі та працівники  Нижньосиньовецької ЗОШ також прийняли участь в акції, яка цього року проходила з 4 по 24 квітня. Проведення даної благодійної акції є доцільним та необхідним кроком у допомозі маленьким українцям.

  Зібрані кошти ми передали координатору для допомоги дітям області із різним захворюваннями.

 

                                                                      ЗДВР УРСУ К.М.

Проглядів матеріалу: 477 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.04.2016 | Комментарії (0)

    Здоров’я – це справжній дар. Ми повинні його берегти, шанувати та піклуватися про нього. Саме тому вихователями Стерченського ДНЗ Кожокар С. А., та Харена С. І було підготовлено та проведено день здоров’я під девізом «Спритні, веселі, дужі, бо зі спортом дружимо» за участю двох команд «Ромашка» та «Сонечко».

    В ході заходу були проведені різноманітні цікаві, веселі естафети та атракціони: «Чарівний гусак», «Перенеси писанку», «Хто більше збере писанок із зав’язаними очима?», «Дістань цукерку. А щоб не сумували наші глядачі, їх також залучили до участі у святі - вони відгадували загадки, розповідали прислів’я та приказки про здоров’я. Не могло обійтись спортивне свято без вболівальників які підійшли до свята із всією завзятістю і разом з вихователями виготовили плакати з емблемами команд.

Наприкінці Дня здоров’я завітав в гості казковий герой Буратіно, який з дітьми пограв в рухливі ігри. Закінчилося свято врученням медалей, різних сюрпризів та спільним таночком «Пустунчики». Задоволеними залишилися і діти і батьки вихованців.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 377 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.04.2016 | Комментарії (0)

  21 квітня 2016 року в Димківському НВК відбулися батьківські збори у 11-му класі на тему «Про підготовку до проведення ЗНО-2016. Характеристики сертифікаційних робіт ЗНО-2016 з Історії України та української мови та літератури". Директор НВК Гумельник В.М. ознайомив присутніх із нормативною базою проведення ЗНО – 2016.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Світик О.Ф. ознайомила батьків  зі змінами та нововведеннями у проведенні ЗНО-2016 в порівнянні з минулим навчальним роком.

Класний керівник Постевка Д.Д. розкрила характеристики сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року з історії України та української мови та літератури.

Соціальний педагог Паламарюк М.М. ознайомила  батьків випускників з порадами щодо підготовки до ЗНО.

Проглядів матеріалу: 408 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.04.2016 | Комментарії (0)

      Усвідомлення школярами того, що великі справи починаються із маленьких вчинків (посадженого дерева, допомоги ближньому), призводить не лише до конкретних дій, але й до набуття позитивного досвіду громадської співучасті.

Залучення учнів до практичної діяльності має стати для них першим знайомством із елементами громадянського суспільства, а перші позитивні результати переконають їх у тому, що навіть невелика суспільна група свідомих громадян може реально та практично реалізовувати свій патріотичний потенціал, змінюючи на ліпше стан справ малої та великої Батьківщини.

«Нехай в Україні буде мир!», «Допоможемо бійцям!», «Повертайтесь додому живими!» — ці та інші лозунги чуємо щодня на роботі, на вулиці, у соцмережах. Люди збирають кошти, відправляють ліки, речі й листи в зону АТО, з радістю зустрічають своїх героїв, котрі повернулися зі Сходу. Напружена ситуація в нашій країні вимагає рішучих дій від дорослих, та не залишила байдужими дитячі серця.

Учні Нижньосиньовецької ЗОШ також систематично беруть участь у різних акціях на допомогу солдатів, які знаходяться в зоні АТО.

  Щоб виразити свою увагу, тепло і підтримку захисникам Вітчизни учні  нашої школи  зібрали невелику кількість продуктів харчування та засобів гігієни ,які були передані координаторам акції .

       Армія має силу, коли в неї надійний тил. Ми маємо таким стати. Головне стояти один за одного. Лише згуртування, тільки взаємодопомога допоможуть нам перемогти. Роками ми жили в мирі і не очікували нападу і загарбницьких бажань від нашого найближчого сусіда. Але так сталось. І якщо ми будемо стояти осторонь, ця війна може розтягнутись на роки. Завтра можуть на фронт піти вже наші чоловіки, брати, сини. І знову багато смертей. Завтра можуть опинитись під обстрілами вже інші міста і села. Треба рятувати країну, треба рятувати життя. Не втрачаймо віри і зробимо все можливе. З нами воля, з нами віра, з нами Бог.

ЗДВР    Урсу К.М.

Проглядів матеріалу: 465 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.04.2016 | Комментарії (0)

   Адміністрація Кам’янської ЗОШ І-ІІІ ст., батьки та першокласники висловлюють щиру подяку Голові районної державної адміністрації Придію Г.В. та начальнику управління освіти Глибоцької РДА Барарюку В.І. за сприяння в оздоровленні дітей молочними продуктами, якими діти охоче поласували 21 квітня.

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 387 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.04.2016 | Комментарії (0)

  З 4 по 22 квітня 2016 року у Тарашанській ЗОШ І – ІІІ ступенів проводилась благодійна акція «Серце до серця».

У рамках акції було здійснено збір коштів для обладнання  реанімаційних відділення дитячих лікарень.  Під час акції працювали волонтери – це учні 9 класу.

Велика подяка усім небайдужим учням, батькам, педагогам, які долучились до акції і кожною своєю гривнею наблизили до здійснення мрії  хворих дітей.

Бажаємо усім бути милосердними та здоровими!

                                                                                 ЗДВР Станіцька Я.М.

 

 

Проглядів матеріалу: 456 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.04.2016 | Комментарії (0)

    Всеукраїнський благодійний фонд „Серце до серця” за підтримки центральних та місцевих органів влади, громадських організацій, підприємців та волонтерів з 4 квітня до 24 квітня 2016 року проводить ХI щорічну Всеукраїнську благодійну акцію „Серце до серця”. Її мета цього року – зібрати кошти на медичне реанімаційне обладнання для Міського пологового будинку. У 2016 році акція проходитиме під гаслом «Врятуй життя дитини» 

Учні та вчителі Червонодібровського НВК долучилися до акції та зібрали кошти в сумі 320 гривень, які було передено координатору акції Стрельчук О.К.

Також учнівським самоврядуванням  Глибоцького району було організовано 22 квітня благодійний концерт для залучення більшої кількості небайдужих людей до участі в акції. Президент НВК Маник Анастасія  та заступник президента Гушул Анастасія взяли участь в  цій благородній справі теж.

 Команда «Серце до серця» - це об’єднання активних небайдужих українців, які вірять, що краще майбутнє нашої нації в наших руках.  Допоможемо разом. 
Допомогти може кожен! Разом ми сила.

Проглядів матеріалу: 425 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.04.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024