П'ятниця, 26.04.2024, 11:34















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Жовтень » 06

Осінь - остання, сама чудова посмішка року.

Вільям К. Брайант.

 5 жовтня в Тереблеченській школі відбулося свято-конкурс «Золота осінь». Свято пройшло надзвичайно цікаво. Всі класи брали активну участь в усіх етапах свята-конкурсу.

Першою, в конкурсній програмі, була презентація осені у вигляді твору, вірша чи пісні, а також оцінювався і одяг учасників, що мав відповідати золотій осені. В цьому конкурсі переможцями стали учні початкової ланки, та учні п’ятого класу.

У другому конкурсі журі оцінювало композиції з квітів, овочів, фруктів та інших дарів осені. Майстерність учнів перевищила всі очікування. Тут вони побачили дари осені в казкових та мультиплікаційних героїв, цілі осінні пейзажі та композиції.

Свято-конкурс було яскравим і цікавим. Переможцями стали найкращі і найкмітливіші.

ЗДВР Ауріте М.С.

Проглядів матеріалу: 475 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.10.2017 | Комментарії (0)

 

    Шкільна адаптація розуміється як пристосування дитини до нової системи соціальних умов, нових відносин, вимог, видів діяльності, режиму життєдіяльності.

03 жовтня в Купському НВК №2 практичним психологом Богданюк Міхаєлою Костянтинівною було проведено моніторингове дослідження адаптації учнів 1-х , 5-х та 10-х класів до умов навчання в школі.

Для дослідження процесу адаптації школярів було використано ряд методик .

Для того щоби процес адаптації учнів проходив більш ефективно, необхідно:

  • Здійснювати індивідуальний підхід до учня та його можливостей, щоб не послабити нервову систему, не занизити самооцінку й мотивацію до засвоєння знань.
  • Допомагати учням розвивати та реалізувати здібності.
  • Сприяти формуванню в них пізнавальної мотивації.
  • Сприяти формуванню стійких цінностей та ідеалів.

Вчителям у роботі з першокласниками слід акцентувати увагу на:

- створенні належних умов, комфортного середовища для учнів;

- використанні методів, форм навчання, що відповідають психофізіологічним особливостям розвитку молодшого школяра;

- налагодженні довірливих стосунків з дітьми;

- під час навчального процесу намагатися повністю керувати увагою учнів, з метою розвитку інтересу до навчальної діяльності проводити уроки з використанням ігрових форм та методів роботи;

- необхідно запобігати перенавантаженню дітей, використовуючи під час уроків фізкультхвилинки, хвилинки відпочинку, музичні паузи;

- під час уроків використовувати вправи, ігри, завдання на розвиток уваги, дрібної моторики рук;

- проводити уроки в нестандартній формі (наприклад, спільний пошук необхідного рішення замість традиційного пояснення, що дозволяє дітям бути не пасивними слухачами, а активними співавторами вчителя і т.д.);

- учнів, які відчувають труднощі в адаптації необхідно посадити ближче до вчительського столу, так, щоб вони не відволікали інших учнів, але щоб у разі виникнення труднощів учитель міг вчасно прийти на допомогу.< ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 1338 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.10.2017 | Комментарії (0)

 4 клас Купського НВК №2 продовжує досліджувати навколишній світ на уроках природознавства. Сьогодні провели гарну, незабутню екскурсію в обіймах природи, де спостерігали за змінами, які відбуваються восени.

Спостерігали за птахами, які залишилися зимувати у нас. Раптом побачили білочку, яка стрибала з гілки на гілку.У лісі діти залишили гарне сонечко із опадаючих листочків. Нехай тепло сонячних промінчиків не залишає нас надовго.

Класний керівник 4-го класу Богданюк М.Р.

Проглядів матеріалу: 461 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.10.2017 | Комментарії (0)

4 жовтня — прекрасний привід проявити любов до братів наших менших, адже саме в цей день відзначають Всесвітній день захисту тварин. Це свято шанують не тільки представники природоохоронних організацій, а й просто звичайні люди,діти в житті яких тварини займають особливе місце.Вихователі Черепковецького ДНЗ присвятили цей день тванинному світу, щоб дати дітям уявлення про різноманіття природи, розповісти чому потрібно оберігати тварин і чому деякі тварини вимирають.Метою даного тематичного дня є також розвиток співчуття до живої природи, виховання гуманного віднощення до всього живого, збагачення словникового запасу дітей.В цей день було проведено заняття, бесіди, ігри. Емоційно піднесений настрій у дітей спостерігався під час розглядання природніх зон з їхніми жителями,а також сюжетно-рольовій грі "Лікарня".

Проглядів матеріалу: 410 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.10.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024