П'ятниця, 19.04.2024, 04:26















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Жовтень » 15

      14 жовтня український народ буде святкувати світле та радісне свято – Покрови Пресвятої Богородиці та День українського козацтва. Козацтву належить особливе місце в історії України та в історичній пам’яті українського народу. З нагоди даного свята в Черепковецькому ДНЗ проводилося свято-розвага «Козацькому роду - нема переводу», розвага включала ігри, танці, пісні, вірші. Мета заходу - розвивати пізнавальну активність дітей, прагнення якомога глибше пізнавати національне коріння; залучати дітей до української національної обрядовості, підготовки і проведення народних свят, ігор, використання народної творчості.

Проглядів матеріалу: 492 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.10.2017 | Комментарії (0)

    Найбільше в світі щастя — це мир на землі. А найкраще призначення людини — захищати свою батьківщину. Цієї суботи, 14 жовтня , Україна відзначатиме День свого захисника, Покрову Пресвятої Богородиці, День українського козацтва. Напередодні цих важливих для нашої країни дат у Кам’янському дошкільному навчальному закладі проведено спортивну розвагу «Росте козацька зміна». Учасники змагань - козачата, хлопчики старших груп, мали змогу проявити свою силу, спритність, кмітливість, уважність під час участі в естафетах : «Вершники», «Силачі», «Засвіти зірки на вежі», «Перенеси грамоту» та ін.

Маленькі козачата із захопленням та цікавістю виконували всі завдання, тож з впевненістю можу сказати : « Росте надійна козацька зміна!»

Домніка Балан, вихователь-методист закладу.

Проглядів матеріалу: 374 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.10.2017 | Комментарії (0)

   13.10.2017 о 14:00 на Центральному кладовищі м.Чернівці проходить акція "Запали свічку пам'яті". У ході акції проводиться панахида за полеглими захисниками українського народу, запалення тризубу пам’яті зі свічок, покладання квітів та свічок до могил загиблих захисників України.
Учні Новововчинецького НВК приєднались до акції і, разом з учителями початкових класів Заболотнюк Т.М. та Козак І.М., відвідали могилу односельця Копачука Віталія Петровича, який загинув в зоні АТО, захищаючи рубежі рідної країни. Було запалено свічку пам'яті, покладено квіти, учні та вчителі помолились за упокій душі загиблого воїна, захисників України , за мир в державі.

 

 

Проглядів матеріалу: 425 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.10.2017 | Комментарії (0)

   14 жовтня люди відзначали християнське і народне свято – Покрова Пресвятої Богородиці.

З 1999 року свято Покрови в Україні відзначається як День українського козацтва. Божа Матір Покрова вважалася покровителькою запорозьких козаків. Головним храмом на Січі був Покровський. Козаки, ідучи у похід, брали з собою образок Покрови як священний оберіг.

У 1942 році на свято Покрови було утворено Українську повстанську армію, тому 14 жовтня відзначається як день УПА.

З 2014 року згідно з наказом Президента України Петра Порошенка цей день визнано як День захисника України.

Вшановуючи традиції, сьогодні у Опришенській ЗОШ відбулося свято до Дня захисника України. Протягом дня лунали вітання та щирі побажання нашим хлопцям, вчителям та працівникам школи.

До Дня захисника України учні 10 – 11 класів підготували виступи, вірші, а учні початкових класів підготували флешмоб «Я молюся за тебе Україно». Вчитель Захисту Вітчизни разом з педагогом-організатор організували різні цікаві змагання між хлопцями 7 – 11 класів, а саме: «Сильна рука», «Перетягування канату»,«Стрибки у мішку», «Віджимання», «Хто швидше з’їсть яблуко», «Одягнутися швидше від усіх», «Медична допомога» та багато інших.

Мужності, честі, сили і відваги — бажаємо всіх хлопцям.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 380 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.10.2017 | Комментарії (0)

  14 жовтня в Україн відзначають День захисника України та День українського козацтво. Ця дата також вважається символічним днем створення УПА. В цей день українці вшановують своїх бійців, військові традиції та героїчні подвиги народу.

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, сприяння зміцненню патріотичного духу підростаючого покоління, учні Глибоцькоїгімназії 12 жовтня провели виховний захід «Герої поруч з нами». Під час заходу учні зустрілись з учасником АТО Ігорем Лупуляком, який в ці дні приїхав в короткочасну відпустку зі Сходу країни де на передовій захищає нашу свободу і незалежність.

Також в цей день учні відвідали районну бібліотеку де працівники бібліотеки ознайомили їх з виставкою літератури до Дня захисника України. Цікавою була зустріч в районному краєзнавчому музеї де учні дізнались багато цікавого про Українську Повстанську Армію.

Завершився виховний захід біля пам’ятника Борцям за волю України, де дев’ятикласники разом з Ігорем Лопуляком поклали квіти та вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя в їм’я України.

Такі виховні заходи назавжди залишиться у пам’яті учнів та стануть справжніми уроками життя.

 

 

 

Проглядів матеріалу: 419 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.10.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024