П'ятниця, 26.04.2024, 14:15















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Жовтень » 18

    Joi, 12 octombrie, în incinta CIE № 2 Cupca s-a desfășurat I etapă a olimpiadei de limbă și literatură română și universală. La concurs au luat parte 16 elevi din clasele 7-11. Elevilor li s-au propus 5 tipuri de subiecte diverse după gradul de dificultate. 5 elevi (31 %) s-au plasat pe nivelul înalt (65-77 puncte, locul I) ; 5 elevi (31 %) –nivelul mediu (45-64 puncte, locul II); 3 elevi (19 %) – nivelul suficient (35-44 puncte); 3 elevi (19 %) – nivelul începător(0-34 puncte).

Vor apăra cinstea școlii la cea de a II etapă a olimpiadei de limbă și literatură română și universală elevele care au ocupat locul I la etapa școlară: Bicer Daniela – clasa a 7-a; Dulgher Anna-Renata – clasa a 8-a; Petriuc Diana - clasa a 9-a; Gavriloi Marina – clasa a 10-a; Tovarnițchi Ariana – clasa a 11-a.

Le dorim succes și mult noroc!

Prof. Veronica Scutari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 385 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.10.2017 | Комментарії (0)

     13 жовтня в Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися загальношкільні батьківські збори за наступним порядком денним:

1. Взаємопорозуміння і взаємоповага. Як уникати конфліктів з дітьми.

2. Концепція Нової української школи. Перші кроки до реформування освіти.

3. Безпека життєдіяльності учнів в громадських місцях, на вулиці, в школі. Попередження дитячого бездоглядності серед учнів.

4. Розуміння учня як особистості.

5. Вибори загальношкільного батьківського комітету.

ЗДВР Ауріте М.С.

Проглядів матеріалу: 413 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.10.2017 | Комментарії (0)

     З 9 по 13 жовтня 2017 року у Нижньосиньовецькій ЗОШ проходили заходи з нагоди відзначення Дня захисника України, метою яких є виховання української молоді в дусі військових традицій Українського народу, формування патріотичної свідомості, формування і розвиток мотивації, спрямованої на підготовку до захисту держави і служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях.

Протягом тижня класні керівники провели виховні години «В єдності наша сила», «З відданістю Україні в серці», «Українські звитяжці. Історична подорож у часі. Славетні імена України», «Мужність і відвага крізь покоління». Учні 1-4класів оформили виставку малюнків «14 жовтня – День захисника України», а в бібліотеці школи можна ознайомитися з тематичною виставкою літератури .

Протягом тижня учні готували цікаві повідомлення про виникнення військових термінів. Акцент був зроблений на зростання патріотизму в сучасному суспільстві та необхідності отримання освіти з метою стати повноцінними громадянами своєї країни. Підсумком тижня стало проведення 13 жовтня лінійки-реквієм «Тісніше станьте, сильні духом, під прапором одним», присвячений захисникам рідної землі, їхньому бойовому подвигу, під час якої учні школи приєдналися до акції «Запали свічку пам’яті».

Сьогодні ми дуже вдячні тим, хто, ризикуючи власним життям, захищає нашу Україну, береже добробут в українських оселях та бореться за мир на рідній землі. Ми дякуємо солдатам України, які зараз перебувають у зоні АТО. Нехай ваші сила і мужність завжди опираються на любов та підтримку рідних і близьких людей. Міцного здоров’я, успіхів і надійного тилу! Нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого! А найголовніше – швидше повертайтеся живими і здоровими, бо вдома вас люблять і чекають!
З Днем захисника України!!!

ЗДВР Урсу К.М.

Проглядів матеріалу: 377 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.10.2017 | Комментарії (0)

    17 жовтня 2017 року відбувся робочий візит директора Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації Оксани Палійчук до Глибоцького району.
Оксана Михайлівна відвідала будівництво Йорданешської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Оглянувши новобудову, директор Департаменту перевірила стан виконаних робіт та дала ряд доручень щодо оформлення класних приміщень та території навчального закладу.
Під час робочої поїздки Оксана Михайлівна також відвідала Коровійську ЗОШ І-ІІІ ступенів, де ознайомилася зі станом пілотування нового Державного стандарту початкової загальної освіти в цьому закладі, зокрема зі створенням нового освітнього середовища у навчальних приміщеннях. Обговоривши проблемні питання, визначено шляхи їх вирішення.



Проглядів матеріалу: 834 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.10.2017 | Комментарії (0)

    "Ми нащадки козаків" - під таким девізом 13 жовтня відбулося свято козацтва в Молодійському ДНЗ з участю старших дошкільнят.

Це свято не залишило нікого байдужим, адже діти проявили себе у різних змаганнях, де показали свою витривалість, бойовий дух, товариськість, згуртованість, вміння відчувати плече друга. Чудові таночки, віночок українських пісень прикрасили свято. Діти проявили свої акторські здібності і таланти, які кожного дня відкриває та розвиває у вихованців дух патріотизму, мужність, любов до Батьківщини, повагу до українських традицій.

 

Проглядів матеріалу: 424 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.10.2017 | Комментарії (0)

       13 жовтня, напередодні, Дня українського козацтва, 75-ї річниці з дня створення УПА та Дня Захисника Вітчизни у Коровійській школі відбувся відкритий виховний захід: "Мужність і відвага крізь покоління". Підготували свято учні 8-А кл. з класним керівником Локовей Мариною Іванівною.

Проводячи цей захід, діти 8 класу прагнули ознайомити учнів з витоками історії нашої країни. Учні зверталися до минулого, щоб зрозуміти сучасне; розповідали про Запорозьку Січ, козацтво, легендарне минуле українського народу з метою формування ціннісного ставлення до суспільства і держави, передавали славетні заповіді козаків січовим стрільцям, воїнам УПА і сучасним захисникам. Також, школярі не забули про гумор іпоставили інсенізацію гуморески Павла Глазового "Тарас Бульба в Києві". А ще, за допомогою музичної постановки діти показали вічну боротьбу ДОБРА І ЗЛА на землі. У залі прозвучали багато сучасних і давніх українських пісень про козаків, січових стрільців і війну на сході України. А вихованці гуртка "Фольклор" виконали пісню про козаків.

На свято завітали запрошені учасники АТО, це - наші односельчани, випускники школи: Мороз Олексій Дмитрович та Грибан Михайло Дмитрович, а також наш вчитель хореографії Чорней Мирослав Костянтинович. Вони виступили перед школярами і побажали любити свою Україну, намагатися стати справжніми патріотами і громадянами рідної Вітчизни. Олексій Мороз показав усім свої нагороди, які він отримав за мужність і відвагу, в тому числі й президентські - за бої в Луганському аеропорту. А Мирослав Костянтинович наголосив, що "кожен з нас повинен добре знати історію своєї країни, її коріння, сам процес створення держави".

Захід закінчився піснею і флешмобом: "Повертайся живим".

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 435 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.10.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024