П'ятниця, 29.03.2024, 12:46















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Жовтень » 24

   Такою нагородою відзначено роботу методичного центру управління освіти  з забезпечення якісного методичного супроводу фахового удосконалення вчителів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 574 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.10.2017 | Комментарії (1)

    У рамках проведення у Коровійській школі Декади географії, учні старшої школи (9-11 кл.) взяли участь у дискусійному клубі "Шлях до успіху", який провів учитель географії Салій М.В. спільно з поважним гостем. Михайло Васильович запросив на зустріч Костащука Івана Івановича - кандидата географічних наук, доцента, докторанта кафедри географії України та регіоналістики ЧНУ ім.Юрія Федьковича, депутата Чернівецької обласної ради.

Іван Іванович з радістю і захопленням поділився власними секретами зі старшокласниками щодо того, як досягти успіху в житті, розповідаючи про свої шкільні, студентські роки, педагогічну та наукову, а також громадську та політичну діяльність. Також він презентував свої власні посібники по підготовці до ЗНО з географії, один з яких подарував у кабінет географії школи. Іван Іванович Костащук наголосив дітям на тому, що головне в житті - це наполеглива праця і бажання вчитися, і тоді, все вдасться!

Сподіваємося, що ця зустріч залишила в душі кожного учня бажання досягти свого власного успіху в житті!!!

Проглядів матеріалу: 408 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.10.2017 | Комментарії (0)

     Керівник – це не просто адміністратор. Це лідер, який надихає підлеглих на працю з максимальною віддачею.

Сучасний заклад дошкільний освіти потребує керівника нового типу, який володіє високою фаховою кваліфікацією та професійною культурою, здатний об’єктивно осмислювати педагогічні явища і факти, критично оцінювати й творчо перетворювати педагогічну дійсність, який проживає разом з педагогічним колективом кожен день, кожну годину, кожну хвилину, для якого вихователь – це не об’єкт для настанов, повчань, задоволення власних амбіцій, а партнер, товариш, особистість.

Саме тому 24 жовтня 2017 року на базі РМЦ було проведено засідання Школи молодого керівника ДНЗ. Керівник Школи - директор Петричанського НВК Марія Катренюк ознайомила присутніх з планом роботи на рік, вказавши на те, що метою засідань «Школи молодого керівника» є: підвищення рівня науково-теоретичної підготовки новопризначених та малодосвідчених керівників, якості управлінської діяльності та застосування сучасних управлінських технологій керівництва освітніми закладами.

Привітати учасників «Школи молодого керівника», прийшли вихованці Глибоцького садка «Сонечко».

Завдяки активним методам навчання, змістовності запропонованих методистом РМЦ (Л.Петрик) вправ («Про себе - мої захоплення», «Мої очікування», «Дерево», «Асоціативний кущ», «Рецепти педагогічної кухні»), а також вмотивованості учасників вдалося досягти поставлених завдань.

Засідання було цікавим та змістовним. Всі його учасники почерпнули чимало корисної інформації для використання в своїй роботі, отримали відповіді на запитання. По завершенню заняття учасники висловили свої побажання щодо роботи наступних засідань Школи молодого керівника.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 521 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.10.2017 | Комментарії (0)

   Щедра осінь подарувала нам ще один теплий погожий день 21 жовтня. Школярі Глибоччини, любителі тихих лісових трас, взяли участь у традиційному Кубку Глибоцького району зі спортивного орієнтування, чим традиційно відзначили 99-річницю Буковинського Віча.

На відкритті Кубку учасників привітав голова Чернівецької обласної федерації спортивного орієнтування Іван Тумак. Директор Глибоцького центру туризму та краєзнавства Анатолій Дудка зазначив, що спортивне орієнтування – прикладний вид спорту і завдяки навикам, набутим у таких змаганнях, чимало воїнів (у тому числі і вихованців Центру) змогли вийти з оточення під час війни на Сході України, врятувавши життя собі та своїм побратимам.

Загалом на змаганнях були представлені команди 22 навчальних закладів району. Всього близько 200 осіб. Взяли участь у Кубку також і спортсмени-орієнтувальники з Чернівців. Вони отримали масу задоволення від непростих, насичених дистанцій, які спланував Юхим Аронович Штемплер, автор карти «Димка». Безпосередньо дистанції на змаганнях підготував Дмитро Сандул – керівник гуртків «Спортивне орієнтування», Майстер спорту України.

Найскладніші дистанції, звичайно, проходили старші спортсмени, 16-18 років. Вони в режимі спринту долали від 3 до 3,5 км, де мали знайти по 16-20 контрольних пунктів.

Серед кращих у групі Ч-18 були Боднарюк Іван з Корчівецькї ЗОШ, Тарица Андрій з Купського НВК №2 (тренер Михайло Чиківчук) та Теклян Іван, учень Димківського НВК (тренер Ольга Фоса).

Єдина спортсменка, яка безпомилково пройшла всю дистанцію у групі Ж-18, була Сідак Жанна з Корчівецької школи.

Серйозна конкуренція розгорілася також у групах Ч-16 і Ж-16. Переможцями серед юнаків стали Гаврилюк Богдан, учень Глибоцького ліцею, Нікорич Андрій з Турятського НВК (тренер Неля Троєцька) та Кирчу Валентин, який представляв Карапчівський ліцей (тренер Василь Товарницький). Секунди розділили кращих спортсменок Качуляк Олександру зі Старововчинецького ліцею, яка зайняла І місце, та Гушул Анастасію з Глибоцького ліцею – за нею ІІ місце. На третій сходинці була Зарва Яна, досвідчена орієнтувальниця з Корчівецької ЗОШ.

Зазвичай наймасовіші групи на таких змаганнях Ч-14 та Ж-14. Ці учасники вже мають певний досвід і знають можливості своїх суперників. Тож перемогу у своїх групах здобули рідні братик і сестричка з Червоної Діброви: Адабека Володимир та Адабека Мар’яна. Другу та третю сходинки, відповідно, посіли Дудка Павло з Глибоцького ліцею та Чорней Іван з Турятського НВК. Срібною призеркою серед дівчат стала Коба Наталка – учениця Червонодібровського НВК, бронзу здобула Янчук Яна з Опришенської ЗОШ (тренер Дмитро Сандул).

Наймолодші спортсмени, яким тільки виповнилось 12 років, також послаблень не мали – вони пробігали по 2,5 км пересіченою місцевістю. Кращими серед хлопчиків, які за найменший час знайшли всі 12 контрольних пунктів, стали Лазурко Анатолій (Старововчинецький ліцей), Ставіла Никодим (Слобідський НВК, тренер Юрій Нітушка) та Попович Костянтин (Опришенська ЗОШ). Переможцями серед дівчаток стали Павленко Александра (Грушівський НВК), Лодба Олександра (Чагорська ЗОШ, тренер Віктор Коняк) та Дущак Валентина (Червонодібровський НВК).

Залік на змаганнях підводився окремо серед ЗНЗ І-ІІІ та ЗНЗ І-ІІ ступенів. Тож за результатами участі всіх восьми спортсменів, команди у підсумковому протоколі розмістились наступним чином: на перших місцях – команди Корчівецької ЗОШ (тренер Іван Чиківчук) та Червонодібровського НВК (тренер Володимир Баранюк). Другі місця – за командами Старововчинецького ліцею (тренер Ніна Лук’ян) і Грушівського НВК (тренер Дорел Вільчак). На третіх сходинках – команди Глибоцького ліцею (тренер Дмитро Сандул) та Йорданештської ЗОШ І-ІІ ст. (тренер Андріан Божеску).

Вже цими вихідними, 28-29 жовтня, кращі спортсмени представлятимуть Глибоцький район на Чемпіонаті Чернівецької області зі спортивного орієнтування «Парки Буковини». Вболіваємо за них і очікуємо вдалих виступів. ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 465 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.10.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024