Середа, 24.04.2024, 21:36















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Квітень » 3 » Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти-2014».
11:02
Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти-2014».

     У виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбулась  П’ята Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2014».

         Організатори виставки: Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ».

         Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці «Сучасні заклади освіти» з 2010 року офіційно надано статус міжнародної та включено до переліку міжнародних виставок, що проводяться в Україні.

         Виставка має на меті презентувати громадськості, педагогам, науковцям, фахівцям, органам державної влади і управління широкий спектр досягнень національної системи освіти, творчі здобутки педагогічних і наукових колективів, досвід інноваційної модернізації усіх ланок освіти, міжнародної інтеграції на виконання Указів Президента України, Постанов Уряду.

Вже другий рік поспіль управління освіти Глибоцької РДА презентує на даній виставці напрацювання районного методичного центру.

«Діяльність методичних служб у становленні сучасного вчителя як конкурентоспроможного фахівця»,- такою була тема досвіду, презентована на Четвертій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти-2013». На П`ятій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти-2014» методичний центр управління освіти Глибоцької РДА презентував досвід роботи з актуальної проблеми: «Педагогічна майстерність-домінанта професійної дії вчителя». Зазначимо, що напрацювання системи освіти району було відзначено  бронзовою медаллю та дипломом «За презентацію досягнень в інноваційній модернізації національної освіти», за  підписом Міністра освіти і науки України Квіта Сергія Мироновича.


 

«Методичний центр управління освіти Глибоцької райдержадміністрації- районна школа для вчителів.

В основі діяльності методичної служби Глибоцького району - підвищення фахової майстерності  вчителів шляхом удосконалення методичної роботи для забезпечення якості знань. З метою формування сучасного вчителя як  конкурентоспроможного фахівця, вивчення та впровадження передового педагогічного досвіду,  методичним центром управління освіти Глибоцької райдержадміністрації розроблена  дієва модель методичної роботи в районі.

Як навчити вчителя працювати по-новому? Як задовольнити попит часу і суспільства у високопрофесійному, сучасному,  всезнаючому вчителеві, універсальному,  конкурентоспроможному у будь-якому питанні фахівцеві? Як повернути у школу, у родину культ знання, навчання, читання? Цими питаннями переймаються педагоги усіх рівнів: від сільського вчителя - до міністра. І саме методичні кабінети, методичні центри, чітко сформатована структура методичної роботи кожної школи  покликані  дати відповіді на поставлені запитання, забезпечити навчальні заклади високопрофесійними фахівцями»,- переконаний Василь Григорович Швець.

Олеся Намака,

завідувач РМЦ управління освіти Глибоцької райдержадміністрації


 

Переглядів: 697 | Додав: Ulia_RMC | Теги: Міжнародна виставка «Сучасні заклад | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 3
+2  
1 MN   (03.04.2014 18:14) [Материал]
applause applause applause applause applause

+2  
2 Molodia   (03.04.2014 22:55) [Материал]
applause applause applause

+2  
МОЛОДЦІ! flower flower flower flower flower flower

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024