Четвер, 25.04.2024, 02:16















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Січень » 1 » Святкування в Молодійському ДНЗ
12:12
Святкування в Молодійському ДНЗ
   Новий рік  - найбільш загадкове свято,оповите казкою і чудесами. Дорослі і діти чекають на приємні сюрпризи, несподіванки.Новорічний ранок завжди є важливою подією в житті маленької дитини та її батьків. Не стало виключенням святкування новорічних  свят у Молодійському ДНЗ, які відбулись нещодавно.
      У групі «Веселка» всі присутні поринули у чарівну казку «Карнавал у королівстві» на який були запрошені герої різних казок. гості з Америки:мужні ковбої та веселі Санта Клауси. Під час свята веселий настрій для дітей підтримував кумедний клоун Веселинка, який зацікавив дітей іграми з бульбашками та конкурсами для батьків із надуванням повітряних кульок,завершенням стало несподіваний феєричний феєрверк від Діда Мороза.
 Малята групи «Барвінок» перетворились у персонажів улюбленого мультиплікаційного фільму «Маша та Ведмідь» до яких на свято завітали справжні персонажі Машка та Мішка, які своїми дотепними жартами та яскравими таночками, цікавими іграми, чудовими піснями створили радісну атмосферу і веселий настрій на весь рік не тільки у малечі, а й у всіх гостей.
 До дітей групи «Дзвіночки» завітали несподівані персонажі Сорока та Заєць, які сповістили лісовим мешканцям та героям казок про «Ялинку в намистинках» . Перевтілені в різних героїв діти приготували свої сюрпризи для ялинки: веселі хороводи, жартівливі пісні, цікаві ігри . Кульмінацією свята була поява «снігового замету», який намагався розвеселити  Діда Мороза.
  З цікавої ситуації розпочався виступ у групі « Сонечко». Діти стали учасниками казкових подій, намагаючись оборонити Діда Мороза та Снігуроньку з подарунками від злої Баби Яги та її помічників .Кожна дитина почувала себе частинкою спільного дійства, від якого залежить чим закінчиться новорічна казка. Свято супроводжувалося чудово дібраним музичним матеріалом. Кожна дитина відчула невимовну радість отримуючи подарунок особисто з рук Діда Мороза та Снігуроньки.
   Новорічні ранки завершились та залишили по собі радісний настрій, веселощі, спогади діткам і дорослим на цілий рік.









Переглядів: 26355 | Додав: Ulia_RMC | Теги: молодія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024