П'ятниця, 29.03.2024, 03:53















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Травень » 22 » Свято вшанування переможців олімпіад та конкурсів "Юна еліта Глибоччини 2015"
16:06
Свято вшанування переможців олімпіад та конкурсів "Юна еліта Глибоччини 2015"

      Сьогодні, 21 травня, в Глибоцькому ліцеї відбулися урочистості з нагоди вшанування переможців та призерів учнівських олімпіад та конкурсів «Юна еліта Глибоччини -  2015».

 На святі були присутні гості, які прийшли розділити гордість та радість за молоду творчу еліту району, а саме:

Швець Василь Григорович - начальник управління освіти Глибоцької райдержадміністрації; Придій  Георгій Васильович –голова Глибоцької райдержадміністрації; Ванзуряк Григорій Степанович – голова Глибоцької  районної ради; Лазурко Світлана Іллівна – голова районного комітету профспілки працівників освіти,  а також серед почесних гостей – батьки переможців олімпіад  і конкурсів, їх вчителі.

Гості  теплими словами  та щирими побажаннями  вітали переможців та призерів Всеукраїнських олімпіад  та конкурсів. Кожному  учню було вручено грошові винагороди.  Відзначали тих учнів, кому пощастило представляти область на заключних етапах  олімпіад та конкурсів.

«Від чого залежить успіх? Успіх справи-від професіоналізму. Успіх людини-від цілеспрямованості.

Успіх держави-від патріотизму і відданості, успішних справ, успішних людей. Сьогодні у цьому залі-успішні, цілеспрямовані, наполегливі люди, патріоти Батьківщини, патріоти Глибоччини.

Адже кожен своєю працею і конкретними справами доводить любов і відданість Батьківщині, власну громадянську позицію і гідність.

І кожна перемога і успіх юних інтелектуалів, вчителів, батьків - це квітка у вінок слави нашої Буковини, Глибоччини, рідної школи.

Дорогі діти, любі вчителі, шановні батьки! Ви-надія держави, гордість району і області, цвіт нації. Дякую за працю, сумління і значні здобутки в інтелектуальному марафоні 2014-2015 року!

Успіхи цьогоріч-вражаючі.

Діти! Схоже, ви  по-особливому відчули відповідальність і власну причетність до становлення сильної європейської України, бо здобули в олімпіадах та конкурсах на державному рівні 11 блискучих перемог! Такого у районі ще не було!

Дорогі Богдан Славута, Владислав Цибуляк, Олександра Зеленівська, Анжеліка Карп, Аліна Божеску, Ольга Коваль, Вікторія Русу, Ярослав Митранюк, Яна Луцик! Дорога юна еліто району!

Дякую за висококласну роботу!

Хай не втрачається ініціатива, запал, енергія, відданість і наполегливість!

 Хай ваші серця горять любов`ю до Батьківщини-через активність у волонтерській діяльності та доброчинності;  потягом до знань та самоудосконалення-через участь та перемоги у конкурсах, турнірах, олімпіадах , щирим патріотизмом-через  вивчення рідної мови, сумлінну працю.

Хай вишиванка гріє кожного, оберігає нас і стане оберегом воїнам-героям на Сході.

Честь вам, Юна еліто Глибоччини-2015!», - підкреслив у виступі начальник управління освіти Глибоцької  РДА Швець Василь Григорович.

Варто відмітити, що юна еліта Глибоччини цього року здобула 63 перемоги на обласному етапі, 11- на державному, посівши І місце серед усіх районів області.

Управління освіти Глибоцької райдержадміністрації оголосило подяку за високий рівень організації роботи з обдарованими учнями дирекціям Глибоцького ліцею, Карапчівського ліцею, Старововчинецького ліцею, Кам’янської ЗОШ, Димківської НВК, Йорданештської ЗОШ №2, Корчівецької ЗОШ, Опришенської ЗОШ, Коровійської ЗОШ, Глибоцької ЗОШ, вчителям-наставникам учнів, які здобули перемоги в олімпіадах та конкурсах. Окрема подяка звучала і на адресу батьків, котрі завжди йшли поруч зі своїми дітьми до перемоги.

    «Переможцям усім у навчанні найкращі наші побажання ! Розвивайтеся, дерзайте, геніями виростайте. Будете першими в науці і високими душею. Хай талант Ваш розквітає під щасливою зорею!» - наголосила ведуча урочистостей.

Свято пройшло в піднесеній атмосфері, залишило в серцях батьків та вчителів незабутні враження.

Переглядів: 1532 | Додав: Ulia_RMC | Теги: Свято вшанування переможців олімпіа | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
+2  
1 Oksana_Kyrchu   (22.05.2015 20:48) [Материал]
Дякуємо організаторам за гарне, душевне свято! applause good love

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024