П'ятниця, 19.04.2024, 07:19















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Жовтень » 26 » Успіхи освітян Буковини на ХІ Міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті - 2017»
13:55
Успіхи освітян Буковини на ХІ Міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті - 2017»

     24 жовтня 2017 року у Київському Палаці дітей та юнацтва урочисто відкрита Сьома міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіти - 2017» та Міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «World Edu».

Організатор: Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.
Учасників виставки привітали заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Голова підкомітету з питань науки інноваційної діяльності та інтелектуальної власності Іван Кириленко, Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, директор компанії «Виставковий світ» Світлана Рудько, виконавчий директор освітянських заходів компанії «Виставковий світ» Віталій Сокол. Також до учасників виставки надійшли вітальні листівки від Голови Верховної Ради України Андрія Парубія та Міністра освіти і науки України Лілії Гріневич.
Виставка «Інноватика в сучасній освіті» є широкомасштабним професійним заходом у галузі освіти, де представлено 585 учасників із 23 регіонів України, Чехії, Словаччини, Австрії, Канади, США, Швейцарії, Німеччини та інших країн.
Зокрема: 93 – університети, академії, інститути, коледжі, технікуми, наукові установи; 12 – закордонних навчальних закладів і міжнародних освітніх агенцій; 369 – загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, дошкільних і позашкільних навчальних закладів, обласних і міських органів управління освітою; 79 – професійно-технічних навчальних закладів, науково-методичних центрів професійно-технічної освіти; 32 – виробники і постачальники засобів навчання, проектів, сучасних програм і рішень для галузі освіти, видавництва, освітні портали.
Чернівецьку область на виставці достойно представляють:
•Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області,
•Мамаївський ЗНЗ І-ІІІст.№2 Кіцманського району Чернівецької області,
•районний методичний центр управління освіти Глибоцької райдержадміністрації,
•ліцей №3 Чернівецької міської ради,
•Усть-Путильський дошкільний навчальний заклад Усть-Путильської ОТГ Путильського району.
Освітяни Буковини взяли участь у ряді заходів: педагогічному коучингу Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України на тему: «Форми, методи навчання молодших школярів в умовах реалізаії Концепції Нової української школи»; конференції відділу STEM – освіти Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України з проблеми: « STEM - світ інноваційних можливостей».
У перший день роботи Міжнародної виставки Інститутом післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області було проведено презентацію «Фрмування готовнсті педагога до роботи в умовах реформування освіти», яку вів директор ІППОЧО – Григорій Білянін. В презентації взяли участь Наталія Куриш, завідувач НМЦ освітнього менеджменту та координації діяльності методичних служб ІППОЧО; Григорій Кошурба, завідувач НМЦ інформаційних технологій навчання ІППОЧО, Олеся Намака, завідувач методичного центру управління освіти Глибоцької райдержадміністрації; Онищук Світлана Ярославівна, директор Мамаївського ЗНЗ І-ІІІст. №2 Кіцманського району, Антоніна Скидан, завідувач Усть-Путильським ДНЗ Усть-Путильської ОТГ, Ганна Грицюк, заступник директора з виховної роботи ліцею №3 Чернівецької міської ради.
У рамках виставки проводився конкурс з 7 тематичних номінацій. На конкурс було подано 389 робіт. Навчальні заклади Чернівецької області удостоєні Почесного звання «Лауреат конкурсу» та нагороджені:
- дипломом лауреата І ступеня і золотою медаллю в номінації «Інновації в підготовці та перепідготовці педагогічних кадрів і їх адаптації до нових вимог Нової української школи» нагороджено Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області, районний методичний центр управління освіти Глибоцької райдержадміністрації, Мамаївський ЗНЗ І-ІІІст. №2 Кіцманського району; в номінації «Інтеграція змісту освіти як світова тенденція розвитку освітніх технологій» нагороджено Усть-Путильський дошкільний навчальний заклад.
- дипломом лауреата ІІ ступеня і срібною медаллю в номінації «Застосування сучасних інформаційно-комунікаційних технологій для формування інформаційно-цифрової компетентності учасників освітнього процесу» ліцей №3 Чернівецької міської ради.,
Виставка продовжує роботу до 26 жовтня.
 
 
Переглядів: 521 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024