П'ятниця, 29.03.2024, 02:49















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Травень » 8 » Життя поліглотів або декілька мов одночасно
08:49
Життя поліглотів або декілька мов одночасно

   Кожного року у квітні-травні у Йорданештській ЗОШ №2 І-ІІ ступенів відбувається радісна подія, на яку очікують усі – і дорослі, і малі. Це тиждень іноземної мови у школі.

Не став винятком і цей навчальний рік. Скільки радості, цікавих заходів було проведено у цей тиждень!

З 27 квітня по 5 травня в нашій школі пройшов тиждень педагогічної майстерності вчителів іноземної мови. Нагадуємо, що в нашій школі ми вивчаємо французьку та англійську мови.

У заходах цього тижня взяли участь всі класи нашої школи. План проведення «Тижня іноземної мови» дав змогу залучити всі вікові групи дітей: від початкової школи до старшокласників.

Понеділок 27.04. Тиждень розпочався з робочої лінійки, на якій вчителі Кирчу Марія Григорівна та Кирчу Оксана Дмитрівна ознайомили учнів школи із планом проведення та завданнями тижня. Відкриття тижня, яке було підготовлене ученицями 8 класу було організовано виставку-презентацію "Ma France". Відвідуючи її, учні могли познайомитися із видатними діячами, побачити визначні місця країни, видатних письменників та поетів. Учениці 5 та 6 класів Перчула Крістіна та Варварюк Марінела виконали пісню “Sous le ciel de Paris”.

Вівторок був присвячений миру  в Україні і у всьому світі. Цього дня учні декламували вірші англійською та французькою мовами на тему «Мир – наша мрія» та співали пізні: “Do you Know”, “Katyusha”, “Nous ne voulons plus de guerre”, “Ma planète” та ін.. Скільки пісень,  інсценувань, оповідань, віршів про дружбу, дитинство і про таке прекрасне слово МИР пролунало того дня! Завершився другий день тижня іноземної мови із піснею «Le temps du muguet» у виконані нашої маленької артистки Шапки Іонели.

Четвер порадив всіх учнів і вчителів школи різними піснями французькою мовою та довгоочікуваними сценками “La galette”  підготовлена Марією Григорівною та учнями 5, 6 та 9 класів. Учні 8-го класу під керівництвом Оксани Дмитрівни інсценували казку “Le Cendrillon”.  Актори нашої школи подарили всім присутнім гарний настрій на весь день та без сумніву запам’яталися надовго завдяки своїм акторським здібностям та чудовим вмінням інсценувати казки французькою мовою.

Під час тижня іноземної мови, а саме у вівторок 05.05 у 5-9 класах було проведено вікторину «Найкращі знавці французької та англійської мов». До вікторини учні відносились дуже серйозно, підготували презентації команд, склали власні вірші, співали, декламували, розгадували сканворди; боротьба була дуже запеклою, адже капітанами команд були переможниці обласних олімпіад з французької мови Лукинюк Анна-Марія з командою “Funny boys” та Кирчу Марінела з командою “Les fleurs de la vie”. Емоції учасників передалися всім присутнім, адже команди змагалися до останнього. Всі учасники конкурсу отримали високі оцінки та хороший настрій, а перемогу виборола команда Кирчу Марінели “Les fleurs de la vie” з рахунком 93:78.

В середу 06.05 відбулось закриття тижня іноземної мови. Заключенням тижня іноземної мови стало нагородження найактивніших учасників грамотами та дипломами за зайняті перші місця у конкурсах та змаганнях. Марія Григорівна та Оксана Дмитрівна щиро вдячні всім учасникам предметного тижня та закликають не зупинятись, а пізнавати світ в усіх його проявах через вивчення іноземних мов!

Заступник директора з навчально-виховної роботи Йорданештської ЗОШ №2 І-ІІ ступенів Кирчу О.Д.

Переглядів: 523 | Додав: Ulia_RMC | Теги: Життя поліглотів або декілька мов о | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
+1  
1 О_С_Намака   (12.05.2015 09:32) [Материал]
good

0  
2 Микола   (12.05.2015 15:35) [Материал]
hello

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024