Вівторок, 19.03.2024, 05:51















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Жовтень » 7 » День самоврядування в Глибоцькому ліцеї
11:27
День самоврядування в Глибоцькому ліцеї

    Доброю традицією стало в Глибоцькому ліцеї напередодні Дня вчителя проводити День самоврядування. У цьому році день самоврядування відбувся 3 жовтня. Члени Президентської служби мали змогу спробувати себе в ролі педагога, зрозуміти і відчути, як це – бути вчителем. Кожен, хто був у ролі вчителя, зрозумів, що це дуже нелегка справа. Адже справжній вчитель повинен не тільки досконало знати свій предмет, але ще й дітей зацікавити ним, тримати дисципліну та увагу всього класу. А це завдання не з простих.

Весь навчальний процес Глибоцького ліцею 3 жовтня проходив під чітким контролем міністерства з питань дисципліни та порядку. І для того, щоб уроки пройшли на високому рівні, потрібна була ретельна підготовка. Заздалегідь вчителі-дублери ознайомилися з навчальним матеріалом, який вони повинні подати учням. Самостійно склали конспекти уроків, підібрали цікавий матеріал. Отже, «майбутні вчителі» проявили неабияку наполегливість і старанність, щоб підготуватися до уроків. Вся підготовка до дня самоврядування проходила під керівництвом заступника директора з виховної роботи Максимюк Валентини Василівна та педагога організатора Кристини Іллівни.
Після закінчення уроків весь учнівський та педагогічний колективи зібралися в учительській на педраду. «Вчителі» ділилися враженнями від пережитого в цей день – День самоврядування. Одні розповідали про успішність своїх учнів, інші взагалі про уроки, про важкість і складність професії вчителя. А в декого були і кумедні випадки, над якими ми разом посміялися. А вчителі початкових класів розповіли про те, як малеча дякувала їм за цікаві уроки. Отже, старшокласники зробили висновок: «Професія вчителя дуже важка і відповідальна».
Після педради в актовій залі відбувся святковий концерт учнів 6 класів під керівництвом Лупуляк Р.П., Поліщук Н.М., Гаврилюк Н.І.
А також, Міністерством добрих справ була проведена акція "Допопожи українському воєну".

Переглядів: 583 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024