Вівторок, 19.03.2024, 10:50















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Жовтень » 19

На виконання плану роботи Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області 17 жовтня 2014 року було проведено вебінар-нараду для відповідальних осіб за функціонування Інформаційної системи управління освітою Чернівецької області.

Відповідальні за  введення Інформаційної системи управління освітою Глибоцького району зібралися в конференц-залі РМЦ управління освіти Глибоцької РДА.

У нараді взяли участь: Григорій Кошурба, завідувач НМЦ інформаційних технологій навчання Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області; Світлана Прінько, начальник Групи моніторингу системи освіти, господарського обслуговува

ння та аудиту установ освіти області; Павло Безгінов, провідний фахівець відділу технічного впровадження проекту «Курс: Освіта», відповідальні за функціонування ІСУО в районах, ЗНЗ та закладах інтернатного типу.

Павло Іванович детально розповів як здійснити перехід на новий навчальний період у системі та формування електронної звітності.

Про стан впровадження електронної звітності у загальноосвітніх навчальних закладах області доповіла Світлана Іванівна.

Григорій Григорійович проаналізував достовірність та повноту інформації, яка розміщена на порталі. Зокрема зазначив, що відповідальна особа у загальноосвітньому навчальному закладі повинна чітко та достовірно вносити: загальну інформацію про навчальний заклад (кількість персоналу, учнів, класів, приміщень), наявність чинної електронної адреси, сайту, телефонів (з кодом), повної поштової адреси, розташування закладу на карті; інформацію про персонал (ПІБ (повністю), посада, кваліфікація, звання, Р/Н); дані про учнів, класи та приміщення.

Після виступів учасники з районів та закладів інтернатного типу задавали питання виступаючим.

Проглядів матеріалу: 601 | Завантажив: Микола | Дата: 19.10.2014 | Комментарії (1)

Маленькими дитячими вустами,

                                                                         Слова подяки щиро промовляємо,

   Захисникам Вкраїнської держави –

На мир і спокій їх благословляємо.

   Що на сьогоднішній день може бути важливішим для кожного з нас, ніж мир в Україні? Про це мріють і просять Бога від великого до малого. Коли на уроці постало питання : « Якщо б у вас була єдина можливість стати на мить чарівником, яке б бажання ви здійснили?».  Школярики 1-Б були єдині у виборі: «Ми б зробили так, щоб на Землі зникли всі війни».  Тому доречною і невипадковою була зустріч із моїм учнем, випускником нашої школи, а нині сержантом Державної прикордонної служби України – Кройтором Валентином Олександровичем.

         Гість уроку мужності розповів, що захищає кордони нашої держави у м. Генічеську Херсонської області. Поділився  таємницями прикордонної служби, наголосив на важливості солдатської дружби і підтримки, відповів на ряд запитань дітей та племінниці Тетянки, яка навчається в 1-Б.Запевнив, що мир в Україні обов’язково незабаром настане.

Класний керівник   - Крайська Д.Г.

Проглядів матеріалу: 700 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.10.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024