Вівторок, 19.03.2024, 09:35















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Жовтень » 20

     Осінь – це дуже гарна пора року. Все навкруги таке барвисте ! Як гарно зливаються в одну мелодію її барви !  В таку чудову пору, стало хорошою традицію проводити у наший школі свято «Дари осені». Усе багатство врожаю можна було побачити 17 жовтня 2014 року у Купському НВК №2. Тут відбувся осінній вернісаж врожаю, в якому взяли участь учні 1 – 11 класів та вихованці дошкільної групи. Всі класи доклали чимало зусиль, щоб створити свої композиції. Адже, з кожним роком композиції стають гарнішими та цікавішими. Зачарували  красою композиції : «На-ні-на, лялька моя» - дошкільної групи, «Урожай осені 2014» - 4 кл., «Українка я маленька» - 1 кл., «Три ведмедя» - 2 кл. Цікаві композиції були також у 5-11-х класах: «Титанік» - 6 кл., «Лебеді» 8 кл., «Осінній букет» 9 кл., «Зоологічний сад»  11 клас. Також були підготовлені цікаві стінгазети та веселі художні номери.

Хочемо подякувати учням та їхнім батькам за активну участь в конкурсах. Вітаємо переможців та бажаємо успіхів в наступному році !

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

                                     

Проглядів матеріалу: 634 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.10.2014 | Комментарії (0)

     Відповідно до Положення про проведення обласного фестивалю-конкурсу дитячої творчості «Буковинська зіронька», затвердженого наказом управління освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації від 15.01.2008 №15, зареєстрованого в Головному управлінні юстиції в Чернівецькій області від 30.01.2008р.  № 4/1959, на виконання плану роботи Департаменту освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації  на 2014 рік, наказу Департаменту освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації від 07.10.2014р. №134, виконання плану виховної роботи Старововчинецького ліцею та з метою пошуку й підтримки обдарованих дітей у стінах рідного ліцею відбувя перший шкільний етап "Буковинської зіроньки - 2014". Учасниками цього дійства стали учениці 5-11 класів. Змагалися дівчатка у двох номінаціях - "Художнє читання" та "Вокальне мистецтво". Тема виконуваних творів цьогоріч була обмеженою - любов до рідної Батьківщини.

Переможцями стали усі!
Хлопчики, запрошуємо і вас до участі у мистецьких конкурсах!

      

Проглядів матеріалу: 729 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.10.2014 | Комментарії (2)

    Нещодавно в Багринівській ЗОШ І-ІІІ ст. проходив День дублера, який традиційно проводиться напередодні святкування Дня вчителя. В цей день повноправними господарями  школи були учні, які виконували обов’язки вчителів та адміністрації школи. Учні-вчителі мали досить великі повноваження. В першу чергу за організоване проведення навчально-виховного процесу в школі та забезпечення безпечних умов праці та навчання. Кожний вчитель уважно спостерігав за проведенням свого уроку.

 День дублера нагадуємо проводився за участю членів учнівського самоврядування та активу школи, де учні школи спробували себе в ролі вчителів, а робочий день закінчився обміном вражень.


Георгій Тудосій, директор – дублер

 


 

Проглядів матеріалу: 580 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.10.2014 | Комментарії (0)

       Ми живемо у час війни на Сході, у час збройного конфлікту.   Михайлівка – село, яке має своїх героїв – захисників. Своїх справжніх патріотів, борців за цілісність України, молодих та відважних. Це :  Веретільник Микола, Москалюк Валентин, Різак Юрій та Сорощук Борис. Громада села, учні, вчителі дуже довго чекали поверненню хлопців  у рідне село. Нещодавно, у короткотривалу відпустку,  приїжджав Сорощук Борис – воїн 80-ї окремої аеромобільної бригади. А 17 жовтня нам вдалося зустрітися із Москалюком Валентином та Різаком Юрієм, які пробули у зоні АТО близько п’яти місяців.  Хлопці були запрошені у рідну школу, де їх з нетерпінням чекали. Гімн України, сльози радості, довгоочікувані обійми – емоції переповнювали всіх, як бійців, що повернулися з пекельних точок додому, так і учнів, вчителів та гостей школи. Діти тепло зустріли воїнів із короваєм та словами: «Слава героям!!!» .

 Наші захисники побували на святі «Осінь - чарівниця». Після якого ми почули декілька слів про їхнє життя у зоні АТО, і, як не дивно, їхнє бажання повернутися туди найближчим часом. Вони - справжні герої, які нині фактично виборюють українську державність та зберігають  територіальну цілісність України.  

«Гартуємо зброю і дух,
Бо час не до слова  — до діла.
Допоки ще ворог не вщух,
Ідемо у бій гордо й сміло!»

Діти із сльозами на очах дякували нашим патріотам, дарували теплі слова, листи, малюнки та підготовлені заздалегідь подарунки. Ми побажали хлопцям найшвидшої і найлегшої перемоги та взяли обіцянки повернутися найшвидше додому.  Приємною несподіванкою був подарунок, привезений зі Сходу для школи – це державний прапор України з побажаннями та підписами бійців. Неможливо передати наскільки  зворушливо усе відбувалося.

 

 Вчитель історії: Ірина Федоренко

Проглядів матеріалу: 579 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.10.2014 | Комментарії (0)

    З давніх-давен скарбницею духовного багатства, що поєднує минуле, сучасне і майбутнє є книга. А вчасно прочитана книга – величезна удача. Вона здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. Тож недарма в народі кажуть, що людина перестає мислити, коли перестає читати.

Пам’ятки людської думки накопичувалися саме в бібліотеці упродовж багатьох століть. Але на превеликий жаль, у зв’язку з обмеженим бюджетним фінансуванням, бібліотеки  не в змозі поповнювати бібліотечний фонд новими книгами та періодичними виданнями.  Вже не перший рік шкільна  бібліотека Багринівської ЗОШ І-ІІІ ступенів проводить  акцію  «ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ».  Здавалось  б  важко  в наш час достукатись до людських сердець, та дуже приємно, що у нашій школі так багато небайдужих дітей, які знаходять можливість відгукнутись на заклик про допомогу. Підсумки акції "Подаруй бібліотеці книгу": фонд шкільної бібліотеки поповнився на 65 примірників на загальну суму 1300 грн.  Робимо добро — і на душі стає тепло і приємно. Дістаємо задоволення і від людей подяки.


 

 

Проглядів матеріалу: 619 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.10.2014 | Комментарії (1)

     Школа - це маленька "країна" в якій кожен "громадянин" намагається зробити щось своє для її процвітання. Цей тиждень у шкільній родині  для учнів Йорданештської ЗОШ №2 був родючий та сповнений подій - кожен клас та кожен учень намагався  доповнити скарбничку добрих справ чимось своїм. День понеділка розпочався з добрих новин - туристична команда школи здобула ІІ місце у районних змаганнях  зі спортивного орієнтування "Буковинське віче-2014"; футбольна команда - І місце у районних змаганнях з футболу, що відбулися у с. Карапчів, а в середу здобули І місце у змаганнях з футболу серед ЗНЗ І-ІІ ст., що  відбудуться на стадіоні с.Тарашани.

 Кожен гурт на чолі з активістами учнівського самоврядування плідно працювали  над підготовкою для участі у районних екологічних конкурсах  "Галерея кімнатних рослин", "Біощит", "Парад квітів біля школи", "Птах року", "Дослідницький марафон", "Плекаємо сад", "До чистих джерел" та ін. Діти так захопилися роботою, були такими зацікавленими, що навіть пізній час після уроків не стояв їм на порозі до реалізації своєї дорученої роботи.

 І це не все... В рамках місячника шкільної бібліотеки, бібліотекарем Кирчу С.Т.   та класоводами Костинян М.Г. та Фратовчан В.А. був підготовлений неймовірно гарний захід посвяти першокласників в читачі. Головними героями дійства були  - цариця "Читання", казкові герої та Пінокіо, який подарував малесеньким читачам золотий ключик. Після цього вони разом з класоводом зайшовши до ігрової кімнати сіли передивлятися книжечки про почутих казкових героїв.

Тиждень у шкільній родині закінчився символічно -  учні шкільного гурту "Дойна" на шкільній лінійці виконавши душевну пісню про мир пустили в небо голубів та найцікавішим  було те, що один з голубів не схотів піднятися в небо, а лишився в центрі шкільної лінійки насолоджуючись  водичкою, що лишилася після дощу. А на нашу думку - це символ того, що скоро мир і спокій справді настане і ми всі в це свято віримо.

         Опаіць М.І.

 

 

Проглядів матеріалу: 554 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.10.2014 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 1266 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.10.2014 | Комментарії (0)

       На  шкільну лінійку Мужності, яка проходила в Глибоцькій ЗОШ І-ІІІ ст. 18 жовтня 2014 року,  був запрошений випускник школи 2007 року, а нині учасник бойових дій в АТО  Андрій Москалюк, який перебував  вдома у відпустці.

 Учень 10-а класу Романюк Олександр передав  бійцю кошти , зібрані ним під час аукціону, на який він виставив свою медаль за перемогу у Всеукраїнських змаганнях з автомоделювання.  Вчинок Олександра – вчинок справжнього громадянина і патріота нашої держави, справжній вияв громадянської позиції юнака.

Переможиця районного конкурсу «Буковинська зіронька- 2014», учениця 9-А класу, Горобець Наталія,  яку також вітали з творчим здобутком, виконала для Андрія і усіх присутніх пісню «Хочу, щоб на світі не було війни». Школярі  бажали Андрієві і його бойовим побратимам перемоги і якнайшвидшого повернення додому. Після виконання Гімну нашої держави учні оплесками провели  Москалюка  Андрія на схід  України .

Проглядів матеріалу: 523 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.10.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024