Вівторок, 19.03.2024, 04:14















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Жовтень » 14

    

     У п’ятницю  10 жовтня 2014р. психологічною службою Старововчинецького ліцею  спільно з адміністрацією, була організована та проведена зустріч з начальником  кримінальної міліції у справах дітей Глибоцького РВ УМВС старшим лейтенантом Турецьким Василем Вікторовичем та оперуповноваженим  капітаном міліції Шлемком Вячеславом Івановичем.

Дізнатись більше - тисніть тут

Проглядів матеріалу: 485 | Завантажив: Жанет | Дата: 14.10.2014 | Комментарії (0)

    Днями відбувся Кубок зі спортивного орієнтування серед школярів Глибоцького району «Буковинське віче – 2014». Метою цього заходу є популяризація спортивного орієнтування серед учнівської  молоді, підвищення майстерності спортсменів, а також відзначення річниці проведення Буковинського народного віча, яке відбулось в м. Чернівці 3 листопада 1918 року. Змагання проводились у с. Грушівка у лісовому масиві. 31 команда змагалася у взяття контрольних пунктів, проходження дистанції, спортивне орієнтування тощо. Учасники змагались у різних вікових категоріях. Серед інших команд району взяла участь і команда орієнтувальників  Купського НВК у складі 8 учасників та одного судді. Це  учні 9-11 класів які постійно займаються спортом та приймають участь у різних спортивних змаганнях.

 Хочу подякувати молодому вчителю фізики нашої школи С.В. Скіплору та  О.С. Голощаповій за  допомогу у проведенні змагань.     Цього разу у змаганнях прийняли участь і команди з м. Чернівців, а присутніми були представники обласної федерації спортивного орієнтування, які надали як завжди  велику допомогу, а також були членами суддівської колегії.

                                                                  ЕЛЕОНОРА СКІПОР

На фото: Команда Купського НВК разом зі своїми вчителями

 

 

 

Проглядів матеріалу: 591 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.10.2014 | Комментарії (0)

       В жовтні  цього року, а саме: з 06.10 по 10.10 у Нижньосиньовецькій  школі проходив тиждень початкових класів та образотворчого мистецтва. Заздалегідь був розроблений план, який був оголошений на лінійці.

План виховних заходів включав в себе:

    1. 06.10 понеділок. День знавців природи.

1.Відбулася урочиста лінійка, присвячена відкриттю тижня початкових класів, де були оголошені всі заходи.

2.Проведено Конкурс «Знавців природи». Відповідальний  класовод - Гушу А.В.  разом з учнями 3 класу.

3. Відбувся конкурс  малюнків «Мій рідний край». Відповідальний вчитель Образотворче мистецтво - Мітран Н.Г  та класоводи.

    2.07.10 вівторок. День народознавство.

 1. Учні 2 класу разом з вчителем  Педурару А.Г. провели відкритий урок з українського читання.

2. Виставка дитячої літератури «Хто багато читає-той багато знає» - Екскурсія до шкільної  бібліотеки.

     3. 08.10 середа . День ерудитів. Цього дня було проведено:

1.  Математичний КВК (3-4 клас)відповідальні класовод Гушу А.В. та     Зегря Т.С.

2. Інтелектуальна гра «Найрозумніший» (2 клас) Відповідальний Романюк О.Г.  3. Вчитель Георгіу Е.Л. провела «Клубна година»(аплікації з геометричних фігур) разом з учнями 1 класу.

     4. 09.10 четвер . День здоров' я.

1. Учні початкових класів прийняли активну участь у спортивних змаганнях «Веселі старти».

2. Ігрова перерва (1 клас) відповідальний Георгіу О.Л.

3.Година спілкування «Культура харчування» Відповідальні класоводи.

   5. 10.10 п’ятниця . Поетичний день -(підсумковий). Останній день тижня, підсумком якого було проведення конкурсу віршів  про рідну мову «Найкращий  декламатор» . Після конкурс оголошено закриття Тижня початкових класів на святковій лінійці та нагороджено найактивніших учасників.

   Ми вважаємо, що проведення таких тижнів гарно впливають на виховну роботу, сприяють доброзичливому клімату в школі, розвитку пізнавального інтересу; сприяють реалізації творчого потенціалу учнів; розвивають уміння спілкуватися, адаптуватися в мовному середовищі. Учні із задоволенням приймають активну участь у конкурсі «Найкращій декламатор». Наші маленькі першокласники приймали активну участь  у виготовленні аплікацій із геометричних фігур. Наші юні конкурсанти намагаються донести до інших любов та повагу до рідного слова через вірші українських поетів.

Ми не тільки працюємо, але й відпочиваємо граючись у народні ігри. Пізнаємо українську мову через улюблені казки та загадки. Розвиваємо зв’язне мовлення,словниковий запас.

 

Проглядів матеріалу: 644 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.10.2014 | Комментарії (0)

  Відбулося чергове методичне об’єднання вчителів початкових класів у Купському НВК №2. Тема : «Як вчити писати грамотно». Виступили вчителі:

1.Богданюк М.Р. – вчителька 1-го класу. «Кожен учитель, плануючи свою роботу на уроках української мови,  пам’ятає про формування навичок грамотного письма. Для цього на кожному уроці мови проводяться орфографічні хвилинки, різні види диктантів, приділяється багато часу для вивчення і закріплення різноманітних правил.»

2.Плеван Д.В. – вчителька української мови. «Я визначила такі умови формування навичок грамотного письма:

-Графічне зображення умов вживання орфограми;

-Формування навичок розпізнавання «помилко-небезпечних місць» при письмі;

-Завдання на диференціацію слів з орфограмою;

-Словникові диктанти.»

3.Богданюк Є.В. – керівник МО«Таку систему роботи з формування навичок грамотного письма впроваджують  у своїй роботі вчителі початкових класів нашої школи.»

Проглядів матеріалу: 536 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.10.2014 | Комментарії (0)

   9 жовтня  2014 року у Нижньосиньовецькій ЗОШ І-ІІІ  ступенів  відбувся І етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Т.Шевченка. Відповідно до Положення, участь у ньому взяли учні 5-11 класів. Організували  і  провели вчителі  української  мови  Лерка  О.Є., Мутеліка  І.С.,Педурару  А.Г.
Святковим та урочистим став день проведення конкурсу для учнів школи. Діти не тільки змогли проявити знання з української мови та літератури, а й ще раз з повагою згадали ім’я Кобзаря, світоча України Т.Г.Шевченка. Проведення такого конкурсу, без сумніву, сприяє розвитку творчих здібностей учнів, спонукає учасників до подальшого самовдосконалення, виховує любов до України, до  української мови.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 521 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.10.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024