Вівторок, 19.03.2024, 16:02















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Жовтень » 15

   Сьогодні  завершився перший конкурсний день районного етапу обласного фестивалю-конкурсу дитячої творчості «Буковинська зіронька».  Учасники  демонстрували свій талан у номінаціях: «Художнє читання», «Вокал». Всього прийняло участь 25 представників  шкіл району.

Хочеться відмітити, що в залі Глибоцького РБТД панувала патріотична, піднесена атмосфера. Конкурсанти  вклали  у свої виступи: уміння, бажання, натхнення, наполегливість.

 Бажаємо всім «зірочкам» у номінації «Хореографія» вдалого виступу!

 

Проглядів матеріалу: 823 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.10.2014 | Комментарії (0)

   14 жовтня в Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися загальношкільні батьківські збори за наступним порядком денним:

1. Підведення підсумків роботи педагогічного та батьківського колективів за минулий навчальний рік та завдання на 2014-2015 навчальний рік.

2. Морально-етичні цінності особистості та їх врахування в сучасному сімейному вихованні. Патріотичне виховання дітей у сім'ї.

3. Спільна робота педагогічного колективу та батьків щодо підвищення якості знань учнів.

4. Вибори загальношкільного батьківського комітету.

Вже кілька років поспіль, стала гарною традиція показати батькам різні форми роботи з учнями до початку зборів. Цього тижня в нашій школі проходить тиждень фізики і учні продемонстрували перед батьками цікавий захід «Фізика на кухні».

ЗДВР Чупрун В.Л.

Проглядів матеріалу: 560 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.10.2014 | Комментарії (0)

   З 6 по 10 жовтня у Михайлівському НВК пройшов традиційний тиждень українознавства, в рамках якого було проведено чимало цікавих заходів. Тиждень розпочався загальношкільною лінійкою, де вчитель українознавства Рубанець Віталіна Володимирівна ознайомила усіх присутніх з планом проведення тижня. У школі було організовано виставку малюнків «Україна – рідний край», були проведені КВК «Природа рідного краю», екскурсії «У гостях у вишивальниці» та «Стежками рідного краю». У теплій та затишній атмосфері відбулося свято «Покрови Святої Богородиці» та виставка вишитих виробів. Також було проведено вікторину «Природа рідного краю. Оберігаємо її ». Проведені заходи показали великий інтерес і зацікавленість учнів у збереженні традицій своїх предків, вивченні історично-літературного краєзнавства, збиранні усно - поетичних творів, які пов’язані з рідним краєм.

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 700 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.10.2014 | Комментарії (0)

    Село Новий Вовчинець Глибоцького району Чернівецької області розташоване на горбистій місцевості. Навколо села було чимало джерел («криничок», як називали у селі). Ще з самого дитинства ми бігали до них, щоб напитись чистої прохолодної живильної водиці. На превеликий жаль, в останні посушливі роки 4 джерела зникли, висохли ставки, що живились їхньою водицею, не біжить вода ручаями через село, як колись. Але пригадалось, що неподалік кордону з сусідньою Румунією було невеличке джерельце, до якого приходили пастухи та люди, що працювали у полі, щоб втамувати спрагу. Сонячного жовтневого дня разом з учнями та колегами-вчителями початкових класів ми здійснили піший перехід до забутого джерельця. Перехід був цікавий та пізнавальний. Діти спостерігали за ознаками «бабиного літа», збирали пофарбовані в осінні барви листочки, розглядали гніздечка птахів, що побачили в кущах, бачили навіть лисячу нору. На підході до джерела нас чекала несподіванка. Стежка, що колись була, зникла, а це значить, що до джерела ніхто не ходить та чи існує ще саме джерельце? Спочатку дорослі проклали стежинку і всі діти підійшли близенько. Джерельце ще було, проте витік заріс травою, вода ледь просочувалась назовні. Почали роботу: розкопали витік, розчистили потічок, забили кілочки і поклали горнятка для спраглих подорожуючих . Робота втомила всіх. Тому невеликий перепочинок і пікнік на природі порадував дітей і дорослих. А доки відпочивали, джерельце очистилось і всі мали змогу випити чистої прохолодної водиці. Діти пообіцяли не забувати про це особливе місце і ще приходити та доглядати за джерельцем.

Вчитель початкових класів Новововчинецького НВК Заболотнюк Т.М.

Проглядів матеріалу: 588 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.10.2014 | Комментарії (0)

    Народна пісня є одним із найбільш популярних жанрів музичного мистецтва. Світ пісенної культури українського народу безмежний. Це скарбниця людської духовності, що полонить почуття, розум і серце. В українській пісні відтворюється світогляд народу, його морально-етичні та естетичні цінності, багатовіковий досвід виховання підростаючих поколінь у дусі високої духовності та моралі. У неділю, 12 жовтня учні Валякузьминської ЗОШ І-ІІ ст. під керівництвом педагога – організатора Мельничук К.Т. та музичного керівника Леки С.І. взяли участь в обласному фестивалі патріотичної пісні.Під жовто – блакитними прапорами вони виконали пісню « Квітуча Україна»,за що були відзначеннні і нагородженні дипломом.

 

Проглядів матеріалу: 613 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.10.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024