Четвер, 25.04.2024, 22:03















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Лютий » 03

   В зв’язку з введенням режиму підвищеної готовності до реагування на надзвичайні ситуації на всій території України та з метою недопущення виникнення надзвичайних ситуацій Глибоцькою районної державною адміністрацією прийнято розпорядження «Про встановлення режимів підвищеної готовності та надзвичайної ситуації». Основною метою прийняття розпорядження є необхідність координації дій державних органів влади, спрямованих на забезпечення захисту населення, територій та майна, функціонування територіальної підсистеми Єдиної державної системи цивільного захисту для подолання наслідків надзвичайної ситуацій соціального та воєнного характеру, які може спричинити загроза вчинення терористичних актів.

З  проведенням на території району проведення антитерористичної операції надзвичайної ситуації та по всій території України режиму «Підвищеної готовності», відповідно до статті 32 Кодексу цивільного захисту України, пункту 3.1 Інструкції щодо утримання захисних споруд цивільної оборони у мирний час, затвердженої наказом МНС України від 09.01.2006 за № 1180/13054, доручення першого голови обласної державної адміністрації від 01 серпня 2014 року № 138-Р «Про приведення захисних споруд цивільного захисту в готовність», на виконання рішення протоколу оперативної наради № 02 від 29.01.2015, доручення Глибоцької районної державної адміністрації № 03 від 29 січня 2015 року «Щодо приведення захисних споруд цивільного захисту в готовність», наказу управління освіти Глибоцької РДА № 67 від 03.02.2015 «Про приведення захисних споруд з цивільного захисту в готовність  управління освіти Глибоцької РДА доводить до відома керівникам та вчителів освітніх закладів району, що в співпраці та за погодженням голів сільських рад терміново необхідно вжити невідкладних заходів щодо приведення наявних захисних споруд цивільного захисту в готовність до укриття населення.

В співпраці та за погодженням голів сільських рад необхідно переобладнати також шкільні підвали під захисні споруди цивільного захисту, інші наявні приміщення, які можливо переобладнати під захисні споруди цивільного захисту, привести їх в готовність до укриття населення.

Відповідно до додатку 2 Інструкції щодо утримання захисних споруд цивільної оборони у мирний час, затвердженої наказом МНС України від 09.10.2006 № 653, що зареєстрований в міністерстві юстиції України 02.11.2006 за № 1180/13054, необхідно встановити на вході до захисних споруд цивільного захисту таблички та покажчики маршруту руху до неї. 

Наказ управління освіти Глибоцької райдержадміністрації № 67 від 03.02.2015 року «Про приведення захисних споруд цивільного захисту в готовність» 

Проглядів матеріалу: 628 | Завантажив: Микола | Дата: 03.02.2015 | Комментарії (0)

   В Україні-війна, держава потребує нашої допомоги. Підтримки потребують мужні захисники Вітчизни, поранені герої війни, наші земляки. Необхідно все: теплі речі, техніка, ліки, продукти харчування.Та найважливішою і  найбільшою  підтримкою завжди були слово, єдність, взаємодопомога . Освітяни району, учні та батьки   активно допомагають армії. Акція «Допоможи воїну»-триває. Просимо  освітян, усіх небайдужих громадян у цей надскладний час проявити патріотизм, свідомість, виявити свою громадянську позицію та найщиріші християнські почуття і взяти активну участь у зборі коштів на потреби військових. У єдності-сила народу. Будьмо сильні, будьмо єдині.

Координатором збору коштів є управління освіти.

Проглядів матеріалу: 763 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.02.2015 | Комментарії (0)

Відбувся науково – практичний семінар «Всеукраїнський науково-педагогічний проект «Інтелект України: досвід реалізації»  Управлінський, науковий, методичний і медико-психологічний супровід здійснювала Кириленко Світлана Володимирівна – науковий консультант проекту, кандидат педагогічних наук, начальник відділу інноваційної діяльності та дослідно-експериментальної роботи Інституту інноваційних технологій змісту освіти та координатор проекту - Кіян Ольга Іванівна, кандидат педагогічних наук, старший науковий співробітник відділу інноваційної діяльності та експериментальної роботи Інституту інноваційних технологій змісту освіти м.Київ.
Під час семінару делегація від Чернівецької області мала змогу побачити на практиці особливості навчання за програмою проекту «Інтелект України». В Харківській гімназії №169 даний проект втілюється в життя сьомий рік поспіль, має відповідний медико – психологічний супровід та матеріально технічне забезпечення.
Завданням Всеукраїнського науково-педагогічного проекту «Інтелект України» є створення умов, для розвитку здібних та обдарованих дітей і молоді, формування творчої особистості з усвідомленою громадянською позицією, почуттям національної свідомості, підготовленої до професійного самовизначення.
Відвідавши шість уроків початкової школи учасники делегації були вражені поєднанням різних технологій, спрямованих на забезпечення результативності навчально-виховного процесу.

Відбувся науково – практичний семінар «Всеукраїнський науково-педагогічний проект «Інтелект України: досвід реалізації»Відбувся науково – практичний семінар «Всеукраїнський науково-педагогічний проект «Інтелект України: досвід реалізації»

Проглядів матеріалу: 535 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.02.2015 | Комментарії (0)

    У рамках Декади школи, яка проводиться  у Глибоцькій ЗОШ І-ІІІ ст , було проведена зустріч з випускником нашого навчального закладу Красняном Валерієм Івановичем (позивний "Барс") та його побратимом Пастухевичем Володимиром Євгеновичем  (позивний "Пастух"). Учні та вчителі школи мали змогу поспілкуватися з  безстрашними "кіборгами", які героїчно захищали Донецький аеропорт.

  Під час зустрічі Валерій Іванович та Володимир Євгенович розповіли  про нелегкі бойові будні, про героїзм український  Захисників України. 

  Гості нашої зустрічі дали відповіді на запитання учнів та педагогів.

 Під кінець розмови учні 5 класу  разом з вчителем музики подарували всім присутнім пісню , а президент шкільного парламенту Лупуляк Ігор подарував "кіборгам" малюнки учнів школи, які будуть служити оберегом для солдат під час несення служби.

Проглядів матеріалу: 529 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.02.2015 | Комментарії (0)

        «Патріотичне виховання на уроках християнської етики» - такою була тема районного інструктивно-методичного семінару вчителів етики та християнської етики, що відбувся 30.01.2015 у конференц-залі РМЦ управління освіти.  Захід проводився згідно графіка семінарів методичного центру, під керівництвом методиста – Білан І.В. за участю команди вчителів, що представляли Глибоцький район на 8 міжрегіональній міжконфесійній зимовій школі християнської етики з 12 по 19 січня у м. Трускавець. 

    Панчук О.В. – директор Нижньосинівецької ЗОШ,  Світик О.Ф. – ЗДНВР Димківсткого НВК,  Блуй С.Г. – вчитель Турятського НВК,  Білоус Д.Г., Калинюк О.В. – вчителі початкової ланки Михайлівського НВК та голова методоб`єднання вчителів християнської етики, головний спеціаліст управління освіти – Рєпіна О.М. ділилися своїми враженнями від низки змістовних, добре спланованих різноманітних форм оздоровлення тіла та душі.

      «За багато років педагогічної діяльності мені доводилося побувати на різних курсах – розповідає О.Ф. Світик, - але зимова школа християнської етики – це найкращі курси не лише педагогічного, але й особистісного зростання в моєму житті».  

      С.Г. Блуй наголосила, що індуктивний метод, як основний, визначений організаторами школи, науковий інструментарій для пізнання Святого Письма, допомагає вчителеві самому оволодіти біблійним текстом та навчити цього учнів, формуючи в такий спосіб стійкий інтерес до вічних істин».

       На щільному графіку занять, які розпочиналися о 9.00 та закінчувалися о 21.30 акцентувала Білоус Д.Г., назвавши, однак, таке навантаження виправдним, беручи до уваги  зміст та форми роботи,  запропоновані організаторами.

      Загалом, всі учасники зимової школи висловили свою вдячність її організаторам – Федораку В.Ф. – методисту ІППОЧО та Горбачовій Л.І. – викладачу Міжрегіонального, міжконфесійного інституту служіння настановленням, головному спікеру та натхненнику заходу, а також закликали присутніх скористатися наступною нагодою взяти участь у 9 літній школі  християнської етики.

     Передати присутнім основну ідею духовних студій зимової школи та закликати до консолідації  зусиль задля  миру в Україні  - такою була мета уроку-майстер-класу «Молитва у часи лихоліть та збройних конфліктів: «Отче наш» - закони якісної комунікації людини зі Всевишнім» представленого Рєпіною О.М.  Значення змісту кожної фрази  молитви Господньої, важливість хвали та прославлення на прикладах молитви біблійних царів –  Єзекії та Йосафата перед загрозою вторгнення ворожої армії, спонукало учасників об`єднати зусилля і започаткувати створення так званої – «Молитовної сотні».  Займеннник «ми», що вживається в «Отче наш» у різних формах 8 разів, мотивує молільників до усвідомлення спільної відповідальності  та є потужним закликом до спільної молитви. 

    Молитися за мир в Україні, захист кожного воїна української армії, захист волонтерів у зоні АТО,  мудрість керівників усіх рівнів задля збереження життів громадян,  одужання та реабілітацію поранених, сім`ї загиблих, про біженців тощо – такий широкий спектр  проблем, в успішному вирішення яких молитва відграє не останню роль – «Замість скаржитись і нарікати – молитися і не переставати!».

       Така ідея була щиро підтримана представниками  Глибоцької РДА – гістьми семінару – начальником відділу у справах сім`ї та молоді – Сабран О.М. та керівником відділу внутрішньої політики – Костецькою Г.В.  Учасники  та гості семінару домовилися розпочати зі спільної молитви за Україну

о 7.00 та 19.00 щодня.  А також, за умови погодження з керівництвом ЗНЗ та за згодою учнів і батьків,  ідею спільної молитви  втілити на загальношкільних лінійках. 

       Біблійні приклади молитви – Псалом 102,  біблійні тексти, що дають надію – Об`явлення Івана Богослова – 21,22 розділи та поетичний зразок «шкільної»  молитви «Отче наш»  представили вихованці гуртка «Культура мови і спілкування РБТДЮ – Мунтян Анна та Рєпіна Анастасія.

    Молитва за рідну землю, що торкається не лише розуму, але й душі, здатна вкарбувати любов до Батьківщини на найглибшому рівні у юному серці.

 

                                       Молитва за Україну

                  (за зразком молитви «Отче наш»)

 

«Отче наш, що на небі»

Єдиний наш Батьку, що з неба нас бачиш,

Почуй з України наш г ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 659 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 02.02.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024