П'ятниця, 29.03.2024, 13:51















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 6
Гостей: 6
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Лютий » 09

    Через 45  років після закінчення школи зустрілися випускники 1960-1970 років навчання у Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Ініціатором цієї зустрічі стали випускники цього класу Панчук Домніка Аркадіївна (вчителька початкових класів) та Народний артист України Іво Бобул.

Двадцять один випускників (із сорока п’яти)  розсілися за парти та згадували шкільні роки, переглядали презентації із світлинами тих часів. Зустріли однокласники свого відомого колегу Іво Бобула з хлібом-сіллю.  Вони запросили своїх учителів,  класного керівника та колишнього директора школи Фагурела К.П.

Урочиста  частина свята пройшла у форматі уроку-зустрічі проведеною  заступником директора з виховної роботи Чупрун В.Л. Привітали гостей найталановитіші учні школи. Приємною несподіванкою став виступ  молодої співачки Стругарь Таїсії (випускниці школи).

З року в рік зберігається традиція зустрічатися у стінах рідної школи. Це свято приносить велике задоволення як випускникам, так і колишнім педагогам школи.

Заступник директора з виховної роботи Чупрун В.Л.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 531 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.02.2015 | Комментарії (1)

Проглядів матеріалу: 995 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.02.2015 | Комментарії (0)

     4 лютого в світі відзначають День боротьби проти раку, в цей день в Димківському НВК психологічною службою разом з учнями  проведено захід «Разом переможемо рак». Також учні за своїм бажанням зробили скриньку «Не будь байдужий» та зібрали кошти, які передали потребуючим…

Мета цього заходу – підвищення обізнаності дітей про рак, як один із найстрашніших і згубних захворювань нашої сучасної цивілізації. Залучаючи увагу до запобігання, виявлення та лікування цього захворювання, можна домогтися гарних результатів, а в деяких випадках і повного одужання.

Міжнародний день захисту від раку закликає широку громадськість до завдань, що стоять перед нашим світом в боротьбі з раковими захворюваннями і закликає  небайдуже відноситись до онкологічних захворювань.

На даний момент вже відомо, що виникнення 43% ракових захворювань можна було б запобігти,  дотримуючись елементарних  норм здорової поведінки, такі як: огородженням доступу до куріння дітей, боротьба з курінням як таким; фізична активність; збалансована та здорова їжа; своєчасна вакцинація проти вірусів; утриманням  від тривалого перебування на сонці та в солярії; своєчасна діагностика і увага до власного здоров’я.

Проглядів матеріалу: 552 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.02.2015 | Комментарії (0)

    Любов до книги починається з дитинства. Її прищеплюють батьки, бабусі й дідусі, вчителі, вихователі й бібліотекарі. У зв'язку з цим Глибоцька районна дитяча бібліотека ввела у практику нову форму роботи – бібліотечний десант у ДНЗ «Сонечко». Спільно з вихователями бібліотекарі проводять цікаві заходи для дітей середніх та старших груп, разом із «сонечками» розгадують загадки, казкові вікторини, грають в ігри, пропагують дитячу книгу та періодику. Діти мають змогу роздивитися яскраві малюнки до казок, які вже знають, а також прослухати нові літературні казки сучасних авторів. До прикладу, бібліотекарі провели у садку захід про зиму, на якому діти дізналися про Дідів Морозів з усього світу, читали спільно ілюстровану картинку казку, колядували, розгадували загадки. В рамках бібліотечного десанту 3-4 лютого 2015 року бібліотекар абонементу дошкільників та 1-4 класів Глибоцької районної дитячої бібліотеки провела у ДНЗ «Сонечко» казковий вернісаж «Ми загадки розгадаємо і казочки згадаємо». Діти із захопленням розігрували казку «Рукавичка», брали участь у вікторині «Калейдоскоп казок та загадок». Крім того, послухали рубрику «Казка від бібліотекаря», а також «правильні» поради, як користуватися книжкою самостійно. На завершення діти отримали брошури з казками та масу задоволень від спілкування із бібліотекарем.

 
 
Проглядів матеріалу: 472 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.02.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024