П'ятниця, 26.04.2024, 08:15















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Лютий » 18

    Рік Революції Гідності та російсько-української війни на сході країни стали переломними історичними подіями. Події на Майдані та на Східному фронті проявили вражаючу незламність, патріотизм та хоробрість українських захисників, які ціною свого здоров’я і життя боронять від агресора незалежність та цілісність нашої країни. 

Звертаємося до педагогів, учнів, студентів та батьків із закликом належно вшанувати героїзм українських захисників. І тих, які полягли, і тих, які сьогодні зі зброєю в руках захищають суверенітет України.

20 лютого – у день Героїв Небесної Сотні, а також щорічно – у День захисника України 14 жовтня пам’ятаймо про них, знайомих і не знайомих; вони виконали свій обов’язок перед народом і країною.

Також вважаємо, що в час, коли кращі люди нашої країни жертвують своїм життям і здоров’ям заради нас, творять історію нових Збройних Сил України, відзначати, нехай навіть «за звичкою», 23 лютого - скасований як свято Указом Президента №806/2014 від 14 жовтня 2014 року день армії чужої держави, яка забирає життя українських громадян і плюндрує українську землю, було б і непатріотично, і аморально.

Маємо власну країну, власну історію, власну армію, власні свята, власну гідність.

Слава Україні!

Героям слава!

Проглядів матеріалу: 449 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.02.2015 | Комментарії (0)

ПРАЦЮЄМО РУКАМИ   У Глибоцькому ліцеї школярі на великих перервах та після уроків плетуть маскувальні сітки для українських військових. Адже  без маскування нашим бійцям не обійтися.

 

 

 

 

 

 



ПРАЦЮЄМО РУКАМИ
 

Проглядів матеріалу: 515 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.02.2015 | Комментарії (0)

     У першокласників – перші «жнива» - учні  закінчили вивчати Буквар. З цієї нагоди бібліотекар Цуркан М.Н. з учнями 1-А, 1-Б та 1-В класів провела бібліотечний урок: «Подорож у світ мудрості, добра і краси». Ознайомила учнів з правилами відвідування шкільної бібліотеки, та правилами користування та поводження в ній. Діти дізналися про походження слів «бібліотека», «формуляр», «абонемент», «читальний зал». Ознайомилися з книжковою виставкою «Хвала книжкам, що сіють розумне, добре, вічне». Класоводи Лазурко С.Д., Крайська Д.Г. та Колотило І.Т. доповнили бібліотекаря розповіддю про цінність книг та бережливе ставлення до них. Першокласники пообіцяли стати активними читачами шкільної бібліотеки.

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 477 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.02.2015 | Комментарії (0)

     Це свято особливе. Адже кожен мріє повернутися у дитинство, у той безтурботний час, коли ми будували свої грандіозні плани на майбутнє. І саме однокласники – це ті люди, які можуть підтримати наші спогади про шкільні роки, пригадати кумедні та цікаві випадки із нашого шкільного життя.

А ще це свято я б назвала «Днем подяки» нашим вчителям, їхній праці. Якщо роки навчання у школі – це «весна», пора сівби, то Вечір зустрічі – вже «жнива». Педагоги можуть побачити реальні плоди своєї праці:  щедрий урожай, яке дало те зерно знань, ті людські якості, які вони посіяли у душах своїх учнів.

Я думаю, у кожного випускника є улюблені вчителі, яких ми намагалися наслідувати, продовжити їхню працю. Ми з глибокою вдячністю згадуємо своїх вчителів, які дали нам дорогу у життя: найперше класних керівників Анастасію Федорівну Іванцову та Надію Олександрівну Побережну, педагогів з великої букви Ванду Йосипівну Семотюк, Марію Леонтіївну Рубанець, Клавдію Григорівну Бейко, Петра Григоровича Постевку, Анатолія Миколайовича Гуцуляка, Ольгу Василівну Шевченко. А також молимося за душі тих, хто вже відійшов у інший світ: Анатолія Гнатовича Рибалка, Миколу Васильовича Возняка, Леоніда Івановича Франчука, Мирославу Сидорівну Костенюк, Галину Іванівну Дибкалюк, Семена Васильовича Продана, Володимира Акімовича Патутіна.

Від імені всіх випускників 1990 року хочу подякувати творчому педагогічному колективу, учням та директору Блисенкові Юрію Дмитровичу за тепле родинне свято, яке вони організували та провели 7 лютого у нашій рідній Глибоцькій загальноосвітній школі, яку з гордістю називаємо наша «Перша школа».

Оксана Меленко, випускниця Глибоцької СШ №1  1990 року

Проглядів матеріалу: 497 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.02.2015 | Комментарії (0)

   В рамках декади іноземних мов ліцеїсти 10 біол.-хім. класу представляли екологічний проект "Бережімо нашу планету!" А учні 7-А та 7-Б класів брали участь у конкурсі - виставці "Найкраща Валентинка"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 533 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.02.2015 | Комментарії (0)

Зашуми, великий зале,

Більше оплесків давай!

Всіх випускників колишніх

Рідна школа зустрічає!

      14 лютого у приміщенні Валякузьминської школи у затишній атмосфері відбулося Свято зустрічі шкільних друзів. П’ять ювілейних випусків: 25, 20, 15, 10 та 5 років – зібралися у приміщенні шкільного спортивного залу, щоб зустрітися зі своїми вчителями, полинути спогадами у свої шкільні роки та дати поради випускникам-дев'ятикласникам щодо вибору шляху в доросле життя. Учні привітали гостей цікавими музичними та танцювальними номерами, на свято завітав сам «прем’єр-міністр» Італії Сільвіо Берлусконі, у виконанні учнів-випускників пролунала пісня на слова А. Малишка «Вчителька».

Свято завершилось загальною піснею – молитвою «Боже великий, єдиний», яку виконував шкільний хор та всі присутні в залі. Після свята учні-випускники ще довго обмінювалися спогадами та раділи приємним зустрічам.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 510 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.02.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024