Середа, 24.04.2024, 11:41















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Лютий » 17

    Щорічно у нашій школі проводиться традиційне  свято -  Зустріч випускників школи . Цьогоріч,  не дивлячись на невтішну ситуацію в державі,  ми не відійшли  від традиції , зібравши у стінах школи випускників. Всі з радістю прийшли і поділилися один з одним та з вчителями своїми досягненнями та цікавими історіями шкільних років. Учні Волоківської школи  підготували  концерт, чим  забезпечили  гарний настрій усім присутнім. Наша школа залишається оазою дитинства, тепла, дружби і щоденних відкриттів, тому випускники завжди раді зустрічі зі школою.

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 476 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.02.2015 | Комментарії (0)

     Нещодавно в Глибоцькому ліцеї пройшов благодійний концерт, на якому проводився збір коштів на потреби воїнів АТО. Усі зібрані кошти незабаром будуть передані волонтерам, які придбають українським воякам необхідні речі. У складний для нашої держави час справжні громадяни та патріоти ніколи не залишаються в стороні, а завжди намагаються допомогти своїй Батьківщині.

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 527 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.02.2015 | Комментарії (0)

    Так називається позакласний захід, який провела класовод 4-А класу Падурару Марія Миколаївна. На свято прийшли дідусі, на яких чекав прекрасно підготовлений виступ, квіти та  чимало сюрпризів. Дідусям  прийшлося «ловити рибку»,  їсти підвішані на вудочках бублики. Онучки  із зав’язаними очима годували їх варенням, а потім дідусі старалися попасти в кульки та навпомацки відгадували, де знаходиться онук. Дідусі та гості були дуже задоволені. Вони дякували класоводу за підготовку заходу, турботу про дітей.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 502 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.02.2015 | Комментарії (0)

    15 лютого відзначають річницю виведення військ з Афганістану. Вперед день, учні Глибоцького ліцею вшанували пам`ять воїнів-афганців. Взяли участь в мітингу з нагоди відзначення 26-ї річниці виводу Радянських військ з Афганістану біля пам`ятника воїна-афганця.

День 15 лютого – це не тільки данина пам’яті загиблим, але і вираз глибокої вдячності всім, хто повернувся додому, хто чесно і мужньо виконав свій військовий і громадянський обов’язок. Війна в Афганістані – це трагедія і звитяга сотень тисяч людей, мужність, доблесть і героїзм, кров і біль, душевні страждання і втрати… Це не лише незагоїна рана, біль її учасників, це застереження на майбутнє.

Проглядів матеріалу: 476 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.02.2015 | Комментарії (0)

   У ці напружені і надскладні для України часи кожен свідомий громадянин живе думками про бої на сході держави та молитвами про захист героїв-воїнів. Педагоги, учні, батьки навчальних закладів Глибоччини постійно надають посильну допомогу  героям АТО: продукти харчування, теплі речі, солодощі, вітальні листівки та сповнені патріотизму, тепла і любові листи з малюнками,- ось внесок кожного в наближення миру в Україні.

До освітян звернулись із проханням про допомогу  бійці ДУК «Правий сектор», зокрема- командир штурмової бригади Краснян Валерій, який розповів про нагальну потребу  військовослужбовців у зоні АТО в автотранспорті. Педагоги району в короткий термін зібрали необхідну суму -25000 гривень, за які було придбано автомобіль. Сьогодні авто вже на сході. Воїни дякують землякам за підтримку і допомогу і наголошують, що разом, спільними зусиллями та з Божою допомогою ми подолаємо біду, що прийшла в наш дім.

Передаючи кошти на автомобіль, начальник управління освіти Василь Швець наголосив, що у навчальних закладах триває безстрокова акція «Допомога АТО», і всі з розумінням активно беруть участь у благодійності. Керівники  ЗНЗ та ДНЗ координують  збір посилок  для АТО, співпрацюючи з Козацькою Вартою, передають кошти на лікування поранених, на допомогу родинам солдатів. Василь Григорович розповів, що воїни-афганці також готують до відправки в АТО автомобіль та звернулись по допомогу до небайдужих, тож  збір коштів продовжується. «Хай кожен зробить свій посильний внесок у спільну справу і цим пришвидшить довгожданну перемогу»,- закликав керівник освітян району,- «Висловлюю щиру подяку усім людям доброї волі, освітянам, педагогам, чиї серця сповнені патріотизму і високої громадянської свідомості, всім, хто у такі нелегкі часи знаходить можливість для доброчинності».

Кошти, зібрані в рамках акції "Допоможи Українській армії"-   тисни тут!

Проглядів матеріалу: 530 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.02.2015 | Комментарії (0)

Вітаємо переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Буковинської Малої академії наук:

 

І місце (секція "кліматологія та метеорологія") - Славута Богдан, учень Глибоцького ліцею;

І місце (секція "загальна біологія") - Славута Богдан, учень Глибоцького ліцею;

І місце - Чугуєва Олександра, учениця Глибоцького ліцею;

ІІ місце - Поліщук Богдан, учень Глибоцького ліцею;

ІІ місце - Бірев Христина, учениця Опришенської ЗОШ;

ІІ місце - Григорчук Софія, учениця Глибоцького ліцею;

ІІ місце - Костецька Наталія, учениця Глибоцького ліцею;

ІІ місце - Цибуляк Владислав, учень Кам’янської ЗОШ

ІІІ місце - Трафенчук Микола, учень Глибоцького ліцею;

ІІІ місце - Мешак Станіслав, учень Глибоцького ліцею;

ІІІ місце - Бута Марія, учениця Старововчинецького ліцею.

Так тримати, юні науковці!

Проглядів матеріалу: 680 | Завантажив: ToniaRMC | Дата: 16.02.2015 | Комментарії (3)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024