Середа, 24.04.2024, 13:09















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Лютий » 19

     17/02/2015, з метою профілактики вживання підлітками психоактивних речовин та підвищення рівня усвідомлення негативних наслідків цього явища, психологічною службою Глибоцької ЗОШ І-ІІІ ст. було організовано для учнів 8-11-х  кл. перегляд фільму «Чорно-біле кіно».

Проект всеукраїнського масштабу «Чорно-біле кіно», фільм про шкоду наркотиків та алкоголю у підлітковому віці унікальний тим, що творять його самі ж підлітки, ідея фільму полягає у тому, щоб показати школярам дві сторони медалі та дати можливість зробити свій вибір.

По завершенню перегляду учні мали змогу поділитися свої думками та емоціями.

Школярі відзначили, що сюжет фільму побудований на грі контрастів. У чорному кольорі показано до чого призводить вживання алкоголю і наркотиків. У білому – якби могло бути, якби підлітки не спокусилися на шкідливі звички та зробили інший вибір.

Проглядів матеріалу: 559 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.02.2015 | Комментарії (0)

    В Купському НВК №2 практичним психологом Ванзуряк Анною Василівною, був проведений тренінг з учнями 8 класу на тему: «Вчимося толерантності». Останнім часом стало модним говорити про толерантність. Для нашої свідомості поняття "толерантність" незвичне. Нам ближче наше слово – "терпимість". Толерантність – терпіння, прийняття іншої людини такою, якою вона є, зі всіма її перевагами і недоліками. Розвитку толерантності сприяє справжній інтерес до людини, збагнення його емоційного стану, життєвий досвід.

 Тренінг розпочався з міні-лекції психолога про толерантність. Дуже цікавою та змістовною  була притча про аксакала. Учні з великим задоволенням брали участь в таких вправах: «Чи ми схожі?»,   «Що таке толерантність?»,  «Імпульс», «Про толерантність»,  «Як проявляти толерантність»,  «Біла ворона», «Потрапити в коло»

У світі поширюється рух за толерантність, бо вона є необхідною умовою миру і демократії. Наш український народ неодноразово виявляв свою терпимість до інакодумців, здатність до компромісу, вміння виходити із проблемних ситуацій. Толерантність не є вродженою рисою характеру, її потрібно виховувати в себе з дитинства.

Практичний психолог Ванзуряк Анна Василівна

 

Проглядів матеріалу: 479 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.02.2015 | Комментарії (0)

  Важливою складовою особистісного становлення дитини дошкільного віку є формування її духовно-моральної культури. Особливої актуальності сьогодні набуває виховання уявлень про добро, милосердя, справедливість, патріотизм, чуйність, ввічливість.

   Зважаючи на це педагоги Кам’янського ДНЗ з вихованцями старших груп сьогодні, в День спонтанного прояву доброти, завітали до колишньої виховательки закладу, нині хворої, Кирстюк Марії Георгіївни. Діти принесли Марії Георгіївні гостинці, подарунки виготовлені власноруч, прочитали їй вірші, розпитували про здоров’я.  Цікавою для дошкільнят була розповідь-згадка про трудову діяльність  Кирстюк М.Г. в садку.

                                                                  Вихователь –методист Домніка Балан

 

 

Проглядів матеріалу: 427 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.02.2015 | Комментарії (0)

     Сиротюк Алла Костянтинівана

(wiki.iteach.com.ua ) -  кращий вчитель правознавства, педагог Глибоцького ліцею, успішно представила свій проект та сьогодні демонструватиме майстер - клас. Щирі вітання Аллі Костянтинівні. Вона провела конкурсний урок та успішно подолала усі випробування. Чекаємо результатів та дякуємо Вам, вчителю!

 

 

 

 

 

 

 

Карпюк Домніка Георгіївна

http://karpiukdg.ucoz.ua/ ) - вчитель української мови Кам"янської ЗОШ   ознайомила журі з проектом. Готується до майстер - класу. Сьогодні у Домніки Георгіївни-зоряний час: урок- основне випробування фахової майстерності. Хай щастить!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Козачук Ольга Олександрівна

(http://kozachukolga.at.ua) - цікаво представила проектну діяльність на уроках хімії. Своїм майстер- класом вчителька продовжить презентацію власних педагогічних надбань. Для Ольги Олександрівни сьогодні найважливіший день: незабаром вона дізнається, який урок проводитиме завтра. Тож хай фортуна буде на Вашій стороні.

 

 

 

 

 

 

 

 

  Поліщук Наталія Миколаївна

(http://polishchuknata.at.ua/ ) - презентувала творчі проекти з образотворчого мистецтва. Попереду - майстер - клас справжнього  майстра педагогічної справи. Перший урок у перший день-так пощастило Наталі Миколаївні! ЇЇ урок був маленьким шедевром педагогічного мистецтва. Вітаємо з успішним виступом на конкурсі кращих з кращих! 

 

 

 

 

 

Успіхів  вам, наші найкращі!

Проглядів матеріалу: 725 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.02.2015 | Комментарії (0)

  12 лютого 2015 року лідери Старововчинецького учнівського об’єднання «Роксоланія» мали можливість стати учасниками Всеукраїнської інтернет – конференції лідерів учнівського самоврядування на тему «Здоров’я дитини сьогодні – здоров’я нації завтра». Серед поданих до участі понад 90 проектів на дану тему учениця нашого ліцею Качуляк Олександра  захищала  проект  «Здоров'язберігаючі проектні технології – основа виховання здорового учня». Роксоланці мали можливість ознайомитися з проектами лідерів як Чернівецької області так і інших областей України! Приємним було спілкування з лідерами України! Здоров’я Всім!

  

 

Проглядів матеріалу: 509 | Завантажив: Жанет | Дата: 19.02.2015 | Комментарії (0)

      17 лютого 2015 року гуртківці Будинку творчості дітей та юнацтва та Центру туризму і краєзнавства – учні Глибоцького ліцею та Глибоцької ЗОШ –  об`єдналися, щоб завітати до воїнів, які проходять реабілітацію у Військовому госпіталі м. Чернівці.

     Найщирішими порухами душі була пронизана вже сама підготовка до цієї поїздки. Всі, хто знав про заплановану зустріч з бійцями, долучалися,  чим могли: фрукти, печиво, вишукана домашня випічка, варення, соки і безперечно листи і малюнки  - таким був шляхетний вантаж, зібраний учнівсько-викладацькими колективами Глибоцького ліцею та Глибоцької ЗОШ, дирекцією Центру туризму та краєзнавства разом з вихованцями творчого об`єднання «Самодіяльна та туристська пісня». Частину коштів, зібраних на доброчинність підприємствами та організаціями району,  надала для поїздки керівник апарату Райдержадміністрації – Валентина Безверхня.

     У госпіталі зовсім молоді хлопці і статечні чоловіки, відгукнувшись на запрошення,  зібралися у столові, що слугує водночас залом для зустрічей.  Пісенне бардівське частування «Спасибі вам, фронтовики» під керівництвом та за участю Галини Сисолєтіної викликало зворушливі сльози на очах.  Але далі за справу взялися КВНівці – команда «Сміх-пост», що створена на базі гуртка «Культура мови та спілкування» БТДЮ, поклала собі за мету провести сеанс сміхотерапії, запросивши воїнів у безтурботний світ дитинства.  Спочатку несміливі посмішки, а потім веселий сміх та аплодисменти викликали гумористичні мініатюри зі шкільного життя.

    І за КВК, і за патріотичну пісню та поезію, якою закінчили свій виступ гуртківці, пролунали щирі слова подяки від глядачів. Концерт закінчився, а ніхто не хотів розходитися – діти дарували воїнам малюнки, пригощали привезеними солодощами, фотографувалися.

    Організаційну  підтримку заходу та озвучення надала команда працівників культури на чолі з начальником  районного відділу культури, матір`ю бійця, що також пройшов через цей госпіталь,  – Ольгою Крючко, яка по-материнськи звернулася до присутніх.  Особлива подяка за допомогу в озвученні виступів  КВНівців вчителю музичного мистецтва Глибоцької ЗОШ – Олександрові Крайському та за сприяння в проведенні заходу – заступнику директора з навчально-виховної  роботи Глибоцької ЗОШ – Ірині Крючко та заступнику директора з виховної роботи Глибоцького ліцею - Валентині Максим`юк.

         На згадку про зустріч ми залишили у госпіталі прапор із побажаннями швидкого одужання та миру. Натомість, на ще одному прапорі свої автографи та побажання учням написали наші захисники. З таким значущим трофеєм учасники поїздки повернулися додому.  

      У колі воїнів-захисників такі високі поняття як добро, Батьківщина, братерство звучать до сліз щиро і по-справжньому.

Ще заколосяться  міновані поля,

Ми відбудуєм наших міст руїни,

Іще всміхнеться нам заквітчана земля –

Відродиться моя свята Вкраїна!

Червоним маком проросте страшний свинець –

Війна – закінчиться!  Війні – кінець!

                                                                              Тренер команди КВК – Олена Рєпіна

  

Проглядів матеріалу: 556 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.02.2015 | Комментарії (1)

   14 лютого  учні Опришенської ЗОШ прийняли участь у захисті науково- дослідницьких робіт  Буковинської  Малої Академії наук.  Учень 11- А класу Гринюк Андрій виступив з роботою на тему: «Старожитності культури лінійно – стрічкової кераміки на західно - українських землях»,  учениця 10 класу з роботою на тему: «Печатка воєводи Богдана. Сфахістичні знахідки з городища  ХІV ст. в с. Зелена Липа та їх значення  для вивчення історії формування державної геральдики молдавського господарства ».   Учениця 10 класу Бірев Христина  набрала  80,2 бала  посівши ІІ місце. Виступили учні у  відділі  історії України секція АРХЕОЛОГІЯ.

Учнів підготували  вчитель історії, директор Опришенської  ЗОШ Боднарюк  М.І. та асистент Чернівецького  національного університету ім. Юрія Федьковича, кандидат історичних наук Ільків М.В.

Проглядів матеріалу: 459 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.02.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024