П'ятниця, 19.04.2024, 23:09















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Лютий » 13

   В обласній акції "Одна школа - один захисник" взяли участь учні  68 шкіл області, батьки учнів, педагоги. Зібрано – 34 645 грн. Долучились до акції 11 шкіл Глибоцького району: Чагорська, Тереблеченська, Йорданештська №1, Волоківська, Опришенська, Прорсицька ЗОШ, Глибоцький ліцей, Купський НВК №2, Турятський, Димківський, Купський НВК.

Вже оплачено 38 костюмів типу «Капрал», 1 костюм зігріватиме бійця  «Айдару», студента ЧНУ ім.Ю.Федьковича, 7 топорграфів та 30 костюмів відправлено на 25-го та 29-го блокпости Луганської області (інформація на сайті Луганська обласна державна адміністрація). У кишеню кожного костюма школярі поклали освячені обереги, виготовлені учнями Колінковецького ЗНЗ І-ІІІ ст. Хотинського району  та листи воїнам-патріотам від обласної ради дітей Чернівеччини.

Спочатку планували закупляти костюми вартістю в 450 грн, та згодом, знайшовши товар багато кращої якості, який відповідає вимогам військового часу, закупили по 750 грн.

Голова Луганської ОДА, військовослужбовці  зони АТО щиро дякують школярам, маленьким патріотам-доброчинцям з великим серцем! 

Безмежно вдячні батькам школярів і вчителям, для яких Україна понад усе!  

Наближаємо ПЕРЕМОГУ разом!

Акція "Одна школа - один захисник" ТРИВАЄ.

Проглядів матеріалу: 538 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.02.2015 | Комментарії (0)

    Представники Козацької варти завітали до Глибоцького ліцею, де вчителі та учні школи передали продукти харчування: картоплю. макаронні вироби, консервацію, листи, обереги, малюнки тощо.

Також волонтери подякували всім за патріотизм та вагомий внесок в суспільну справу, надання допомоги військовослужбовцям, які несуть службу в зоні АТО, та знаходяться на південно-східних рубежах нашої держави. 

А учні старших класів роблять маскувальну сітку в зону АТО. Першу свою сітку ліцеїсти сплели за рекордний термін -2 дня.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 575 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.02.2015 | Комментарії (0)

   12 лютого 2015 року відбулася Всеукраїнська інтернет - конференція лідерів учнівського самоврядування «Здоров’я дитини сьогодні – здоров’я нації завтра». 

В конференції взяли  участь учні з навчальних закладів Києва, Харкова, Запорізької та Чернівецької областей. З 9 по 11 лютого відбувалося обговорення поданих матеріалів на сайті. На конференцію подано  6 проектів з шкіл Глибоцького району: Старововчинецького, Карапчівського, Глибоцького ліцеїв, Глибоцької, Коровійської, Молодійської ЗОШ .

Матеріали подано за наступними напрямами:

- Здоровий спосіб життя – вибір сучасної учнівської молоді.

- Ціннісне ставлення до здоров’я – запорука життєвого успіху.

- Впровадження здоров’язбережувальних проектних технологій у навчально-виховний процес.

- Партнерство як засіб формування здоров’язбережувальних компетентностей.

Інтернет-блог продовжує працювати і ви й надалі можете надсилати свої коментарі, ідеї та зауваження.

Всі матеріали будуть зібрані в електронний посібник, а учасники конференції отримають сертифікати.

 

Проглядів матеріалу: 486 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.02.2015 | Комментарії (0)

    Всесвітній День радіо, що відзначається з ініціативи міжнародної організації ЮНЕСКО щорічно 13 лютого, не єдине свято, день, присвячений цьому чудовому і яскравому винаходу, але від цього не менш бажаний і затребуваний в самому широкому сенсі цього слова. Важливість і значення радіо як засобу, для зміцнення і розвитку міжнародного співробітництва, активного сприяння щодо вільного доступу до інформації, особливо в епоху цифрових технологій - найактуальніша тема для всього суспільства.

Вже не залишається жодних сумнівів, що на початку було Слово. Саме слово, вперше і до сьогоднішнього дня, залишається головним аргументом і для нашого спілкування, і для нашого взаєморозуміння, для розради і підбадьорення, для вираження наших почуттів та емоцій, в кінцевому підсумку навіть для життя і смерті. Це не просто звук - це своєрідна мелодія, унікальна мелодія душі і духу, ознака розуму і відгук натхнення - і світ відповідає на це. Не дивно, що сталося саме так - людина вперше навчилася передавати саме звуки. Простір і час покірно відкрили себе і ці коливання негайно заповнили весь ефір. Радіохвилі, подібно хвилям невидимого світового океану, понеслися по безкрайніх просторах всесвіту.

Нагадаємо, що і раніше, в наших національних календарях вже були присутні свята і пам'ятні дні, присвячені увазі до даної тематики. Ще з часів кінця Другої світової війни в СРСР «День радіо» був прийнятий Постановою Ради Народних Комісарів СРСР і став відзначатися щороку 7 травня. Після великих перетворень 90-х років і здобуття суверенітету новими пострадянськими державами, ця традиція не зникла і навіть отримала свіжий подих. Так, наприклад, в незалежній Україні, віддаючи данину поваги до працівників цієї галузі, в 1994 році було встановлено професійне свято «День працівників радіо, телебачення та зв'язку України», що відзначається по всій Україні 16 листопада. Ми полюбляємо радіо та «Всесвітній день радіоаматора» відзначається щорічно 18 квітня. Радіомовлення, як і телебачення стало на стільки різнобічним і широким явищем, що навіть деякі його напрямки були відзначені особливим міжнародним визнанням і пошаною, наприклад «Всесвітній день дитячого телебачення і радіомовлення», започаткований в 1994 році з ініціативи ЮНІСЕФ, Дитячого фонду при ООН, відзначається 8 грудня.

Проглядів матеріалу: 450 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.02.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024