Четвер, 28.03.2024, 23:01















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Лютий » 15

       В  Купському НВК №2 вчителем англійської мови Плеван Аллою Анатоліївною був проведений виховний захід «St. Valentine’s Day». Метою проведення заходу полягає в розширенні соціокультурних знань учнів, ознайомивши їх з історією виникнення та святкування Дня Святого Валентина; збагачувати емоційну сферу учнів; формувати комунікативну компетенцію на основі  лексики теми,  розвивати творчі здібності та естетичне сприйняття навколишнього світу. На основі змагань розвивати вміння та навички працювати в парах та виховувати інтерес до вивчення англійської мови.

  Діти з заохоченням брали участь в таких конкурсах: «Створи валентинку», «Як добре ти знаєш свою другу половинку», «Назви більше», «Знайди назви історичних пар», «Попелюшкин черевичок», «Прочитайте вірш напам’ять про кохання», «Веселі танці.»

Вчитель англійської мови Плеван А.А.

 

 

 

Проглядів матеріалу: 450 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.02.2015 | Комментарії (0)

     Які би події не хвилювали суспільство, молодь завжди буде відзначати День Святого Валентина, тому що кохання найкраще почуття до якого всі прагнуть, про яке всі мріють, яке надихнуло на творчість  митців всіх епох.

 Під назвою «Мелодія двох сердець» відбувся загальношкільний захід до Дня  закоханих у Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Організували свято учні 9-го класу за підтримки класного керівника Мандюк В.Г. Розпочали захід ведучі Заєць Олена та Бельчук Домніка. Під ліричною мелодією вони читали найкращі афоризми та вірші про кохання. Ведучі розповіли зворушливу легенду про незрячого священика Валентина, який став символом з’єднання люблячих сердець.  Потім вони запросили всіх бажаючих учнів на різноманітні конкурси у парах. Конкурсанти обговорювали ситуації, складали серця з пазлів, танцювали, писали різними мовами вислів «я тебе кохаю» тощо.   В результаті всіх випробувань переможцями стали Шлемко Тодор та Виску Ванесса.

Всі присутні отримали вагомий заряд позитивної енергії, а учасники конкурсів  – солодкі подарунки.

Заступник директора з виховної роботи   Чупрун В.Л.

Проглядів матеріалу: 801 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.02.2015 | Комментарії (0)

     Школа  - це той осередок, де учні щоденно отримають знання, але й місце, де учні мають відпочити після уроків і відволіктись  на кілька годин від навчання.

Напередодні Дня Святого Валентина в Йорданештській ЗОШ №2 пройшов вечір відпочинку «Нумо, хлопці!», який організували дев'ятикласники під керівництвом Гушулей Родіки Василівни, яка й стала ініціатором проведення свята. У програмі були різноманітні конкурси, що дали змогу проявити хлопцям і креативність, і розум, і дотепність. Вони довели, що в майбутньому стануть гарними господарями, перукарями, кравцями, кухарями, але найцікавішим був конкурс в якому хлопці мали освідчитись в коханні. Сміливцями були не всі, але ті освідчення, що пролунали були оригінальними. Всі хлопці були нагороджені грамотами, але переможцями вийшли найсміливіші з них.

 Свято вдалось на славу, а в пам'яті учнів цей вечір запам'ятається на довго, бо роки пливуть, а спогади є вічними.

Опаіць М.І.    педагог-організатор

Проглядів матеріалу: 413 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.02.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024