П'ятниця, 26.04.2024, 07:15















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Січень » 23

    День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року на Софійській площі в Києві.

22 січня 2018 року відзначається:

  • 99 річниця об’єднання Західно -Української та Української Народної Республіки в єдину Державу;
  • 100-річчя проголошення незалежності Української Народної Республіки.

Саме цим датам була присвячена загальношкільна святкова лінійка у Волоківської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Активну участь у реалізації сценарію свята взяли учні школи: Головач Дмитро та Кулюк Наталя (11-Б клас), Гуралюк Інна (10 клас), Пентелейчук Анна (8 клас клас), Дан Олександр та Пентелейчук Еріка (4 клас).

У шостому класі до Дня Соборності України була проведена виставка учнівських малюнків на тему : «Єдина Україна», а також конкурс учнівських творів : «Моя країна єдина, прекрасна і неповторна». Також по класам класними керівниками були проведені години спілкування на тему: «Історичне значення злуки українських земель».

Проглядів матеріалу: 366 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.01.2018 | Комментарії (0)

   День Соборності України – свято, що відзначається щороку 22 січня в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося у 1919 році.
День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави в єдності українських земель.
З метою відзначення Дня Соборності, забезпечення національної єдності та громадянської злагоди у Слобідському  НВК  було проведено виховний захід: “Єднання заради Незалежності” серед учнів 5- 9 класів. Урочисте дійство з нагоди свята не залишило нікого байдужим до долі рідної України.
Від щирого серця учні кожного класу промовляли свої гасла. Це були слова про Україну, її єдність, і силу, про синівську любов до неї. Учитель історії Костюк Ю.В. під час виховної години пояснила школярам історичне значення Декларації про об’єднання УНР і ЗУНР.

Також було проведено огляд-виставку малюнків, присвячених Дню Соборності, у якому взяли участь учні 5-9 класів.
Завершенням заходу стала вікторина про історичне минуле України, під час якої учні 7 класу активно показали, що вони справжні патріоти своєї рідної Батьківщини.

Відзначення Дня Соборності України у НВК було проведено на ідеї соборності української держави, утвердження ідеалів свободи і демократії, сприяло вихованню в учнів почуття національної гідності.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 384 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.01.2018 | Комментарії (0)

    Вкотре високий дух патріотизму проявили учні та вчителі Нижньосиньовецької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Приводом для цього став День Соборності України. Було проведено урочисту лінійку «Соборна мати-Україна, одна на всіх, як оберіг»,

Із інформаційно-літературної виставки в бібліотеці школи «Слава Україні, незалежній, соборній державі» діти могли дізнатися про історичні факти та переглянути літературу про становлення єдиної держави України.

Свою любов до рідної країни проявили учні 5-7 класів у своїх малюнках «Україна – єдина країна».

Заступником директора з виховної роботи проведено виховний захід на тему «Україна – соборна держава».

Всі заходи були спрямовані на те, щоб ще раз переконатися, що в якому б куточку країни ми не мешкали, якою б мовою не спілкувалися, наші серця об’єднані любов`ю до України.

ЗДВР Урсу К. М.

Проглядів матеріалу: 384 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.01.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024